בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.futbolred.com/contenido/colombianos-exterior/noticias/julio2013/IMAGEN/IMAGEN-12927862-2.Xxx

איינדהובן מחתימה ל-4 עונות את המגן הימני הקולומביאני, סנטיאגו אריאס בן ה-21, שהיה מהשחקנים הבולטים של קולומביה הצעירה לפני כשנתיים, חתם בספורטינג ליסבון,אבל לא ממש קיבל שם את הצ'אנס להוכיח את עצמו. עכשיו בקבוצה לא פחות גדולה, אני מקווה שהוא יפרוץ באיינדהובן כי לבחור יש פוטנציאל והרבה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריאס אמור לקבל את התפקיד של מגן ימין בהרכב של פ.ס.וו המתחדשת. בנתיים מנצחת גם אייאקס את דה חראפשחאפ 3-0 משערים של סיגטורסון, פישר ומוזס דאדי.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב לשמוע שהוא מיועד לקבל דקות, כי התאכזבתי מאוד מהתקופה שלו בבירת פורטוגל וקשה לי להבין איך הוא קיבל כל כך מעט הזדמנויות בקבוצה שגם ככה לא הרשימה. כמו עידן, גם אני התרשמתי לטובה מההופעות שלו בצעירה ועכשיו הגיע הזמן לבחון אותו כשחקן בוגרים.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות
    * רומא ופ.ס.וו הגיעו היום לסיכום חיובי לגבי העברת קווין סטרוטמן. האיטלקים משלמים 17 מיליון אירו להולנדים וסטרוטמן הולך להרוויח העונה משכורת חודשית של 2.2 מיליון אירו.

* כריסטיאן אריקסן ויתר על הצטרפות ללברקוזן. לפי הקבוצה הגרמנית יכול היה הדני להכפיל את משכורתו, אבל הקשר הצעיר לא רואה בלברקוזן קבוצה יותר גדולה מאייאקס. יש כרגע דיווחים שליברפול הולכת השבוע לעשות מאמץ לצרף את אריקסן.

* אייאקס חיזרה אחרי סרג'י רוברטו, אבל הקשר נשאר בברצלונה שאחרי עזיבת טיאגו אלקנטרה מקבל עכשיו הזדמנות להוכיח את עצמו.

* טוונטה חושבת על הצטרפות מוניר אל חמדאווי...

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/13
  5. d1231 Member

זה חייב ליהות טעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופס...זה שנתית...לדעתי סטרוטמן לא ממש מסי, רונאלדו או זלאטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/13
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה שאני מאד לא אוהב: דה בור אמר היום שלא נתחזק אם אריקסן וסים דה יונג יעזבו. מבחינתי סררו, שיונה, קלאסן, מלג ובאזואר שדה בור מאד אוהב לא יכולים בשלב הזה למלא את החורים שאריקסן ודה יונג יישארו. סוף סוף אנחנו פייבוריטים לקחת אליפות, אבל אז שוב נהרוס הכל. למה קיבינימט? אתמול כבר דווח שפ.ס.וו גם מתעניינת בדוארטה...לא רק זה, דה בור מפנטז כבר על הצלחה באירופה, עם איזה שחקנים הוא יעשה את זה?

אני לא אומר שלא נהיה מועמדים לאליפות, אבל שוב נצטרך לחזור אחורה. אנחנו משחקים אז רולטה רוסית עם שחקנים כמו קלאסן, סררו, שיונה ואחרים במקום פשוט לחזק את הקבוצה כמו שצריך. ללא ספק שמאד מרגיז אותי הידיעה הזאת.

חדשות 17-7
    * אלדרוויירלד מבוקש עכשיו ע"י אברטון
    * בלם פ.ס.וו טימותי דהרייק יושאל כנראה לאוטרכט
    * טוונטה נפרדה מדאגלס. הבלם המתאזרח חתם בדינמו מוסקבה.
    * AZ במרוץ להחתמת חלוץ אדו דן האח, מייק ואן דוינן.

8. Ajax Amsterdam Member

שימצד אחד אני מבין אותך אבל מצד שני אנחנו תמיד רוצים לשמור את הכשרונות שלנו אצלנו ואין לי ספר שאריקסן ודה יונג יהיו יותר טובים עונה הבאה

9. Echte Liebe Member

יש פה אוהדי פ.ס.וו?

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nope. אתה מוזמן לקחת את התפקיד הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אם כבר לדבר על אוהדים. איך מרגיש עכשיו אוהד אוטכט שראה את קבוצתו מפסידה 2-1 לקבוצה חובבנית מלוקסמבורג? אם זה היה אפשרי הייתי מעיף אותם כבר עכשיו מאירופה. פשוט בושה וחרפה ולא רק בגלל התוצאה אלא גם (ואולי הכי) בגלל איבוד הנקודות לדרוג שלנו באירופה.

11. Echte Liebe Member

חבל. אנסה למצוא בעוד מקומות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

את האמת שרק עכשיו שמעתי את התוצאה וזה פשוט בושה מבחינתם שהם מזלזלים, אולי הם למדו את המחיר והלוואי שרק על זה הם יודחו בחמישי הבא. דרך אגב, מה שמה של הקבוצה להם היא הפסידה?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Differdange 03, ממה שהבנתי הם כרגע ממוקמים במקום הרביעי בליגה שלהן...
    די ברור שאוטרכט מנצחת בגומלין, אבל כבר קרו ניסים יותר גדולים בכדורגל העולמי...אישית באמת לא מזיז לי אם אוטרכט או כל קבוצה הולנדית אחרת מצליחה באירופה, אבל אנחנו חיים היום בעידן שיש דרוג. קבוצה הולנדית מול קבוצה מלוקסמבורג חייב להסתיים ב-6 נק'. תיקו זה כבר גרוע, אבל הפסד ממש לא מקובל עליי.

לגבי פ.ס.וו, אתה רוצה מידע או שאתה פשוט מחפש אוהד שלהם? בשביל מידע אני פה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/13
  13. Echte Liebe Member

לא, אני עוקב אחריהם, אפשר להגיד אוהד שלהם. קצת נחמד יהיה למצוא פה אחד עם שפה משותפת בנוגע לקבוצה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

בנוגע לאוטרכט. זה בהחלט מביש, הזלזול הזה של השחקנים בתקופה המודרנית. אני לא אומר שצריך לקנות את מסי לפני משחק כזה, אבל לעלות עם הרכב שני ולזלזל במשך כל המשחק (מלבד השער שאני רואה שהיה שער מהיר מאוד של מולנגה) זה קצת מגעיל.

14. alexshw Member

לא זכור לי שקבוצה הולנדית הפסידה אי פעם לקבוצה מליגה כל כך חלשה.
    שי, אומנם זה הפסד מביש, אבל בשלב המוקדמות נותנים נקודות דירוג רק על עצם המעבר לשלב הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/13
  15. OriRR Member

עד כמה ההפסד הזה משפיע על הניקוד של הולנד? כמה נקודות מקבלים על ניצחון/תיקו/הפסד?

אגב, אם הייתי צריך לבחור קבוצה אהודה בהולנד זאת כנראה הייתה פ.ס.וו
    עוד מהשנים של ביזלי, גומס, פארפאן, קוקו והידינק.