בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לקחת את הבחירות האלו ברצינות. אני לוקח בלי שום בעיה את אלטידור לפני פלה. האחרון נהנה מיותר מדי תשומת לב בגלל שהתקשורת מאוננת פה ללא הפסקה על החזרה לצמרת של פיינורד. אני באמת מקווה שבעונה הבאה נוכל לראות עוד שחקן חוזר לכותרות: סיגטורסון. אני משוכנע שאם הבחור יישאר בריא הוא יכול להיות הלהיט של הליגה ההולנדית. 29 משחקים ו-14 שערים במדים של אייאקס. אני באמת מקווה שהוא סוף סוף יישאר עונה אחת בריא לגמרי.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע של מי הבחירה - עיתונאים? שחקנים ואנשי מקצוע? סקר כללי? או גורם אחר. אישית אני גם חושב שאלטידור עדיף על פלה, אבל אחרי עונה כזאת של השני לא באמת ציפיתי שהינקי ייבחר (ולא משנה על ידי איזה גורם).

3. c_web Member

מצחיק ששמו את בוני כקשר. ג'וזי עשה עונה מדהימה ונהדרת, ואני רואה את התרומה שלו, של גרציאנו פלה ושל בוני באותה דרך. הכל עובר דרכם פחות או יותר בקבוצה שלהם, ובלעדיהם קבוצותיהם מתקשות לתפקד.

הפלייאוף על הליגה האירופית וההישארות החל אמש:
    אוטרכט וטוונטה עשו צעד גדול בדרך למפגש הגמר ביניהן. הפתעה העונה לטעמי (אוטרכט) ניצחה בהירנביין 0-1, טוונטה עשתה זאת באותה תוצאה בכרונינגן.
    בפלייאוף הירידה VVV הפסידה בחוץ 0-1 לגו אהד איגלס והיא בסכנה. רודה סיימה בתיקו 1-1 אצל דה חראפשחאפ ומצבה לא רע. חביבתי ולנדהאם ניצחה במאסטריכט 0-1, וספרטה רוטרדהאם ניצחה גם היא בחוץ (2-4) את הלמונד ספורט.

4. Ajax Amsterdam Member

וולנאדם קבוצת הבת שלנו,יצא לי להיות בעיר,עיר נחמדה מגיע להם קבוצה בליגה הבכירה

5. OriRR Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

יש שמועות לאן הוא יעזוב?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

יש שמועות לאן הוא יעזוב? [/quote]
    מצטער, אין לי שום שם. כרגע מדברים רק על אריקסן וסים דה יונג. הדני היה מועמד רציני בדורטמונד וגם ליברפול כנראה במרוץ. סים דה יונג הוזכר כרכש אפשרי לשאלקה. שמועה אחת דיברה על זה שטובי אלדרוויירלד מבוקש בליברפול. הם דיברו על סכום של 30 מיליון אירו בשביל הבלגי הבינלאומי והיהלום מדנמרק.

חדשות אחרונות:
    * ויטסה: "אנחנו לא נשחרר בשום מחיר את ואן חינקל לאייאקס..."
    * מרק אוברמרס לא מסתיר את העניין שיהיה מאד קשה להשיג את וין חינקל או מאהר
    * פ.ס.וו הודיעה שכרגע היא לא במרוץ בשביל מאהר. היא רוצה קודם כל לחזק את ההגנה שלה. ווירג'יל ואן דייק בלמה של כרונינגן הודה שפ.ס.וו מעוניינת בו, אבל שיש עוד קבוצות במרוץ לרכישתו.
    * הקבוצה מאיינדהובן שיחררה כבר את באומה ונתנה לבלם טימותי דהרייק לראות אם יש קבוצות שמעוניינות בו. פיטרס כן ממשיך בקבוצה.
    * סטפן דה פריי חתם בפיינורד עד שנת 2015. גם יורדי קלאסי האריך את חוזהו.
    * וילפריד בוני מבוקש באנזי, אבל סוכנו כבר הדגיש שהוא דיבר עם קבוצה גרמנית ושבקרוב הוא ייפגש עם נציג מקבוצה לונדונית...

אגב בוני שיחק ברב משחקיו כקשר. אם זה לא היה רייס אז זה היה האוולאר שעמדו בחוד.

7. OriRR Member

אריקסן ממה שכתוב בעיתונות הגרמנית יגיע לדורטמונד ויהיה המחליף של גצה כמעט בוודאות. הם נעולים עליו וישלמו בסביבות ה15-20 מיליון יורו.

אני מקווה שבוני לא יעבור לרוסיה, הוא שחקן שצריך להיות במקום יותר בכיר.
    קבוצה גרמנית משמע שאלקה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. Piet van Reenen Member

אני חושב שאייאקס לא צריכה להשתגע בחיפוש אחר מחליפים לשחקנים שעוזבים.
    אייאקס צריכה לשמור על היחודיות שלה ולתת לשחקנים מהאקדמיה את האפשרות להוכיח את עצמם.
    ריצ'רדלי באזור יכול להיות המחליף בסגל לטובי אלדרוירלד, מבחינת שחקני התקפה יש לנו את דז'אן מלג, ולוקאס אנדרסן, אני חושב שלא צריכה להיות סיבה לדאגה.
    הדבר היחידי שצריך לעשות זה להיפטר מכמה שחקנים חסרי תועלת כמו:איינו, קופרס, קסטיליון(לצערינו חוזרים מהשאלה), דני הוסן(למרות שהראה שיפור במשחקיו האחרונים), ואולי גם מדייקס, לוקוקי וסאנה(פה אני נותן לאנשים יותר מקצועיים להחליט).

9. Ajax Amsterdam Member

גו אהד איגלס עלו ליגה?

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

VVV וונלו חזרה היום לליגה השנייה. קבוצת הארהדיביסי לא הצליחה למחוק בבית את ההפסד מהמשחק הראשון (1-0) וקבוצת גו אהד איגלס תמשיך לסיבוב ההכרעה האחרון.

יש לנו עוד סיבוב אחד למשחקי הפלייאוף! המנצחות בסדרות האלו ישחקו באירופה או בארהדיביסי!

יום חמישי 23 במאי:
    * טוונטה - אוטרכט (20:45 שעון הולנד)

** גו אהד איגלס וולנדהאם (18:45 שעון הולנד)
    ** ספרטה רוטרדם - רודה (19:45 שעון הולנד)

יום ראשון 26 במאי:
    * אוטרכט - טוונטה (12:30)

** וולנדהם - גו אהד איגלס (16:30)
    ** רודה - ספרטה רוטרדם (14:30)

11. Ajax Amsterdam Member

מקווה שקבוצה כמו ספרטה רוטרדם תחזור,אבל לוולאנדם הכי מגיע לעלות ולא לאהד איגלס

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/13
  12. OriRR Member

ספרטה רוטרדם היא קבוצת בת של איזו קבוצה בליגה נכון?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, זו אקסלסיור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ספרטה היא הקבוצה הוותיקה בכדורגל ההולנדית. כרגע לא נראה לי שהיא תחזור לליגה הבכירה. לדעתי רודה יותר מדי טובה. הקבוצה מקרקרדה הראתה אופי מול דה חראפשחאפ. פיגור מהיר לא מנע שום פאניקה ובסוף המשחק אף אחד כבר לא זכר שהם עוד היו בפיגור.

אז אם המפגש בין רודה לספרטה אמור להיות סדרה בשביל הקבוצה מהארהדיביסי בסדרה השנייה הכל פתוח.
    גו אהד איגלס קבוצה מאד קשה לפיצוח ואין לי מושג עד כמה וולנדהם עדיין חושבים על מה שקרה בעונה הרגילה. ברור שמגיע לקבוצה הסימפטית מעיר הדייג לעלות, אבל האיגלס מאד מאד מסוכנים. לא אהיה מופתע אם דווקא גו אהד איגלס עולה לארהדיביסי דבר שלא משמח אותי בגלל החוליגנים שלה.

14. Ajacied Member

מקווה שגו אהד איגלס וספרטה יעלו ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ואגב, כבר אין שיתוף פעולה בין אייאקס לוולנדם... היה כזה עד לפני כמה שנים.
    קבוצת ה"בת" היחידה שלנו בהולנד היא אלמרה סיטי. מקום מגוריו של שי אם איני טועה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן כן, בחו"ל יש עדיין גם את אייאקס קייפטאון ויש רצון לעשות משהו בסין, אבל בהולנד יש שיתוף פעולה בין אייאקס לאלמיירה סיטי. פרד חרים מאמן שם.

אני רק לא יודע על מה ההתלהבות עם גו אהד איגלס? לא עדיף קבוצה שלא תתאמץ 200 אחוז בגלל שהגרעין הקשה שלה שונא אותנו? יש שנאה קשה בין החוליגנים של גו אהד ואייאקס. לי אישית הרבה יותר משחק נחמד מול וולנדהם הסימפטית מאשר גו אהד איגלס.

פרנק דה בור חתם על חוזה עד הקיץ של 2017

חדשות אחרות
    * אייאקס רצתה להכנס למו"מ על רכישת קשר הראקלס, לרין דוארטה, אבל כבר מהר מאד הצדדים התחילו לזרוק בוץ אחד על השני. אוברמרס ציין שהסכום אותו הם נקבו נדחה, נשיא הראקלס יאן סמית' האשים את אייאקס בשימוש בתרגילים כדי להשיג את מבוקשם.
    * פרד רוטן לא ממשיך בויטסה. מאמן הראקלס, פטר בוש מועמד לאימון הקבוצה.
    * הקבוצה הטורקית קאסימפאסה מעוניינת בבלם של טוונטה, דאגלס. המתאזרח של הקבוצה מאנסחדה שחקן חופשי.
    * קווין סטרוטמן נמצא על רשימת הקניות של ארסנל.

ידיעה לעידו, AZ עומדת להחתים את ג'פרי חאוונלאייו. לבלם מהיירנביין אמור להצטרף גם בהעברה חופשית
    יאן וויוטנס.