בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,451
    לייקים שהתקבלו:
    5,667
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936727_628738550488772_1438377819_n.Xxx

    נה נה נה נה
    נה נה נה נה
    היי היי היי

    גוד ביי...


    :aaa021: :aaa021: :aaa021:
     
  2. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    ערב בלתי נשכח. אין מילים לתאר את האושר שהיה לי אתמול אחרי המשחק ההירואי הזה, מי היה מאמין שלפני חודש נקודה מהקו האדום שניקח גביע ונעיף את אייאקס ו PSV?
    איזה משחק, פתיחה מהחלומות! מי אם לא מהאר וג'וזי כובשים אחרי העונה המדהימה שהם עושים, בלעדיהם אנחנו אחרונים בטבלה היום.
    כל הכבוד לבחורים האלה, חבורה של ילדים שפעם ראשונה במעמד כזה עשו משחק כזה הירואי! איזה חלום... רק חבל שלא הייתי שם לצערי!

    חגיגות כמו ביום הזכייה באליפות, איזה טירוף!

    http://www.siz.co.il/my/ok3ryyijmtyx.Xxx
     
  3. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    עידו, הייתי צריך כמה דקות בשביל לנסות לפענח את התעלומה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני רואה שם חלק מהתוצאות של הקבוצה בסיבובים הקודמים. הניצחונות מול ויינדהאם (4-1), הניצחון בדן בוש (0-5) ובתחתית צד ימין אני רואה 0-3 שזה ברור לאיזה משחק מתכוונים שם...התרגום החופשי של המלים de beuk erin זה משהו כמו: "יאללה להכנס בהם". זה משפט שמאד קשה לתרגם, אבל זה בשביל העידוד.

    הקליפ פשוט גאוני, מי שעשה אותו יכול בקלות לעבוד בשביל אחת מרשתות הטלוויזיה. זה לא רק התמונות אלא קטעי הפרשנות של השדרים השונים. פשוט גאוני. את האמת, עד כמה שאני מתקשה לראות את פיינורד מצליחה הכשלון של פ.ס.וו בשנים האחרונות עושה לי טוב. הכסף הרב שהם זרקו שם ובעיקר ההתנהגות המחפירה העונה של חלק מהסגל שלהם פשוט מצדיק את העונה הכושלת הזאת בשבילם.

    אפשר להגיד שעונת המלפפונים עומדת להתחיל עם הכותרת:
    איפה ישחק אדם מאהר?

    סורי עידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/5/13
  5. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    אחלה תודה, השקעה יפה ביציעים הייתה שם.
    PSV זה כישלון חורץ ומביך, פתחו את העונה בצורה לא רעה אפשר להגיד, ולמרות ההדחה מאירופה היה נראה שבליגה הולך להם וגם בגביע. אבל ברגע האמת כל השחקנים המוכשרים של אדבוקאט וגם אלה עם הניסיון לא תיפקדו ואיבדו את התוארים שלהם בצדק מוחלט.

    מהאר יהיה באייאקס, אין לי ספק בזה. השאלה מה עם ג'וזי?
     
  6. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,852
    לייקים שהתקבלו:
    1,899
    מה שבטוח ההפסד שלהם בבית לנו(לאייאקס) פירק אותם אבל שוב אין דבר שיותר שימח אותי העונה מלראות את הכלבלב של ואן מרוויק עצוב ומבואס ומראה איזה שחקן הוא באמת
     
  7. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/947379_4684380398629_1521077165_n.Xxx

    ''ג'וזי אנחנו כן זכינו בתואר העונה! בסופרקאפ!'' :aaa025:
     
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    הכלבלב של ואן מרווייק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    עידו, אני לא יודע. היום יש דיווח שסקאוט של מנצ'סטר סיטי היה בגמר הגביע. אם הסיטי באמת מעוניינת במאהר אז ברור שהכסף של הערבים ממנצ'סטר לא תהווה מכשול. העניין הוא מה רוצה אדם? בנתיים אני מקבל את הרושם שהוא פשוט רוצה להשאר בהולנד. הוא יודע מצוין שמעבר אפשרי לסיטי יעשה אותו עשיר, אבל קריירת הכדורגל שלו לא תמשיך לצמוח. יותר מזה, ואן חאל בונה על שחקנים שמשחקים מדי שבוע. ברור שבשלב הזה של הקריירה שלו מאהר לא יהיה שחקן הרכב באנגליה.

    אני מעריך שנקבל סבון רציני. AZ תרצה לעשות לאייאקס ולפ.ס.וו חיים קשים וזו זכותם המלאה. לי אישית אין בעיה עם זה. יש כנראה התעניינות מצד דורטמונד באריקסן, אבל גם אייאקס לא תשחרר סתם את הדני. אם הגרמנים רוצים את היהלום הצעיר אז ברור לי שאייאקס לא תכנס למו"מ אם הסכום יהיה מתחת לעשרה מיליון אירו. לכן אין לי בעיה אם AZ רוצה להקשיח את עמדתה כלפי מאהר. אייאקס חושבת על העתיד שלה, אבל גם AZ...

    חדשות אחרות
    * מרק אוברמרס אמר היום שאייאקס עומדת להחתים את הכשרון הניגרי מוזס דאדי-איילה סימון. ה'רונאלדו החדש' כפי שמכונה באנגליה יחתום באייאקס לשלוש שנים עם אופצייה לעוד עונה. הוא כרגע בן 17, ורק יצטרף אלינו מתי שימלאו לו 18 שנים. ליברפול, טוטנהאם וטוונטה גם רצו את הבחור הצעיר, אבל הניגרי העדיף כנראה את אייאקס.

    https://pbs.twimg.com/media/BJ-GCnzCYAAYK6r.Xxx


    * יש סיכוי גדול שדרק בוריחטר עוזב בקרוב. הוא טוען בראיון שהוא מאוכזב ממעמדו באייאקס. הוא חשב שיש לו יותר קרדיט...(האם הוא במקרה ישראלי?)
    * ההערכה היא שברונו מרטינס אינדי ישחק מחר את משחקו האחרון בפיינורד. בנוסף לזה יש גם סיכוי שקלאסי יעזוב, אבל השחקן בעצמו כבר אמר שהוא לא בהכרח רוצה לעזוב.
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    סיכום עונת 2012/13

    אחרי 33 משחקים הולנד קבעה את האלופה החדשה/ישנה שלה. אייאקס לקחה את התואר מחזור לפני סיום הליגה כשהביסה ללא הרבה קושי את היורדת לליגת המשנה ווילם טוויי. ב-5 במאי, יום השחרור ההולנדי מידי הנאצים ה'אמסטרדם ארינה' מלא ושטוף שמש הפך לכמה שעות למקום שמח במיוחד.

    בפתיחת המשחק אוהדי אייאקס כבר הראו עם אקט נהדר שהתואר מספר 32 יהיה בעוד פחות משעתיים עובדה מוגמרת.

    http://www.henkdeboer.punt.nl/_contentimages/2013-05-05-19-44-02.P1010594.Xxx
    מלאי ביטחון. המנהל הטכני מרסל ברנדס והאבן האובד מרק ואן בומל בזמן חתימת החוזה

    משחק האליפות היה למעשה משחק חד צדדי שכבר מהר מאד הוכרע. היורדת לליגת המשנה פיגרה תוך כחצי שעה כבר 2-0 ולכולם היה ברור שאייאקס לא תאבד יותר את הנקודות הדרושות. אחרי תשעים דקות אווירת השמחה התפשטה לכל עבר. השמפניות נפתחו, שחקנים התרוצצו על כר הדשא והודו לקהל כשגם ילדים של כמה שחקנים הלכו יד ביד עם אביהם הגאה.

    כולם הולכים על בטוח. פ.ס.וו האלופה הבאה
    הקיץ של 2012 לא ממש עמד בסימן חגיגות. באמסטרדם אולי חגגו עוד קצת את האליפות של עונת 2011/12, אבל הכשלון של נבחרת הולנד באליפות אירופה השאיר המון אוהדים מאוכזבים ובעיקר כועסים. ברט ואן מרווייק המושמץ עזב בדלת האחורית ולואי ואן חאל לקח פיקוד...

    בכדורגל המקומי היתה בעיקר קבוצה אחת בכותרות: פ.ס.וו. בקול תרועה גדולה החתימה הקבוצה מאיינדהובן שני אנשים שהגיעו לקבוצה בשביל דבר אחד, אליפות. הכירו את הצמד: דיק אדבוקאט ומרק ואן בומל.

    http://media.nu.nl/m/m1fzcg7aw9up_396.Xxx

    בקיץ של 2011 היה לכולם בהולנד ברור שפ.ס.וו תקח בשנים הקרובות את התואר בהולנד. האוהדים והתקשורת עדיין מדברים על זה, אבל ברגע שהעירייה קנתה את האדמה של מתחת לאיצטדיון 'פיליפס' ומתחם ההאימונים de herdgang היה ברור פ.ס.וו תכננה לשלוט בהולנד. בתוך שתי עונות קנתה הקבוצה מספר לא קטן של שחקנים טובים בהולנד. הכל היה מתוכנן נהדר, אבל בקיץ הזה אין שום סיבה לחיוכים באיינדהובן. שנת היובל של המועדון לא יהיה ארוע משמח. אוהדי הכדורגל הניטראלים בהולנד לועגים עכשיו לפ.ס.וו ובצדק.

    ומה קרה בקבוצות האחרות?
    לעומת ההיסטריה באיינדהובן באייאקס התכוננו בשקט יחסי. בקבוצה כבר רגילים שבכל קיץ 2-3 שחקני מפתח עוזבים. כך גם קרה לפני עונה. יאן ורטונגהן (מצטיין הליגה של עונת 11/12) ורנון אניטה, תיאו יאנסן, וגרגורי ואן דר ויל היו בין הבולטים שעזבו. הקבוצה לא רכשה בקיץ למעשה שום שם רציני רק במהלך העונה צירפו את ראיין באבל. את המלפפון החם של הקיץ אייאקס איבדה. לוסיאנו נארסינג היה מאד מבוקש באמסטרדם, אבל פ.ס.וו שילמה יותר כסף להיירנביין.

    פיינורד המשיכה במגמת החיסכון בגלל הבעיות הכלכליות שלה. טוונטה שבשנים האחרונות עושה מאמצים להצמד באופן אוטומטי לצמרת הגבוהה צירפה בעיקר שחקן מאד נחמד. דושאן טאדיץ' הקיצוני הנפלא של כרונינגן חתם באנסחדה בשביל סכום לא קטן של 7 מיליון אירו. בארנהם המשיכו לחלום על אליפות בגלל הכסף של המיליארדר הגאורגי מייראב יורדאניה שנמצא בקשר חברותי עם רומן אברהמוביץ'.

    המגמה היתה ברורה, פ.ס.וו עם אדבוקאט על הקווים ומרק ואן בומל כבן החוזר הולכים לקחת אליפות...


    פ.ס.וו אלופת חורף, אייאקס מצליחה להשאר בחיים באירופה
    החלק הראשון של הליגה היו די צפויים. פ.ס.וו התחילה את העונה לא טוב עם הפסד חוץ במחזור הראשון בוואלווייק, אבל הצליחה די מהר להתייצב. בסוף דצמבר הקבוצה של אדבוקאט אולי עפה מאירופה, אבל מה שהיה הכי חשוב היה הליגה. שם לא היו יותר מדי בעיות אפילו אם הקבוצה ספגה הפסד די כואב ב'אמסטרדם ארינה' (3-0).

    מבחר קטעים מהחלק הראשון של העונה



    אחרי 17 מחזורים כן ראינו תופעה מוכרת. הצמרת היתה מאד מאד צפופה ובין המקום הראשון (פ.ס.וו) למקום החמישי (פיינורד) היו בסה"כ רק שלוש נקודות. טוונטה שבמקום השני נראתה לא תמיד מבריקה, אבל כן מאד יעילה. אייאקס לא היתה בשר תותחים בבית המוות של ליגת האלופות ואפילו נשארה באירופה על חשבון קבוצת הכסף של מנצ'סטר סיטי. בליגה הקבוצה מדי פעם איבדה נק' מיותרות, אבל כשמפגרים רק בשתי נקודות מהמוליכה אז אין סיבה לפאניקה. ויטסה עם חלוצה המצטיין, וילפריד בוני ופיינורד עם גרציאנו פלה נשארו צמודים למובילות.

    הכל היה מוכן לסיבוב השני...


    אין הצלחה באירופה, אבל הליגה ממשיכה להיות מותחת
    אחרי פגרת החורף הקצרה בהולנד הליגה חוזרת מיד עם המשחק הכי גדול באירופה. אייאקס מארחת את פיינורד ומנצחת ללא תנאי. שבוע אחרי זה המנצחת ב'קלסיקר' מקבלת מכה לא נעימה לפרצופה. אחרי שכבר הובילה 2-0 בחוץ בארנהם מול ויטסה אייאקס מפסידה 3-2.

    הקבוצות ההולנדיות לא עושות חיל באירופה וחוץ מאייאקס שמסיימת שלישית בבית המוות שלה בליגה האלופות כל שאר הקבוצות בחוץ. אוהדי הקבוצות בטוחות שהמשחקים באירופה עלולים להקשות על אייאקס. לצערם של אותם אוהדים אייאקס מפסידה בפנדלים נגד סטיאווה בוקרשט. כמה ימים אחרי זה אייאקס מראה שהיא לא נשברת כשהיא מנצחת 2-0 את טוונטה.

    דבוקת הקבוצות בצמרת ממשיכה במסעה לעבר קו הסיום. טוונטה מתחילה להסתבך עם עצמה והיא מאבדת נקודות בסיטונות. המאמן סטיב מקלארן מתפטר ב-26 בפברואר מתפקידו אחרי שקבוצתו מפסידה נגד היירנביין. עוזרו אלפרד סרוידר יאמן את הקבוצה עד סיום העונה.

    http://static1.ad.nl/static/photo/2009/16/13/14/media_xl_751124.Xxx
    סטיב מקלארן הפך מגיבור לשלומיאל

    מה עושות פיינורד וויטסה?
    הקבוצה מדרום רוטרדם פשוט נהנית מהחיים. החלוץ האיטלקי שלה, גרציאנו פלה, הופך מדי שבוע ליקיר האוהדים. הקבוצה מאבדת מדי פעם נקודות, אבל בביתה היא כן מנצחת בין השאר את פ.ס.וו אחרי משחק נחמד. ויטסה מאבדת נקודות מאד מאד חשובות כשגביע אפריקה לוקח את וילפריד בוני לכמה שבועות. היא מושפלת בין היתר מול קבוצת התחתית AZ בתוצאה לא מחמיאה. כשהחלוץ מחוף השנהב חוזר הוא חוזר לכבוש ללא הפסקה, אבל לויטסה נותר רק לחלום על אליפות היסטורית.

    באיינדהובן מתחילים לחשוב שהעונה הזאת לא תגמר עם חיוך כי ההגנה שלה מפשלת ביותר מדי משחקים. הלחץ עולה מדי שבוע ונראה שהשחקנים לא מצליחים להתמודד עם זה. אחרי שהמאמן אד דה מוס אומר בתקשורת שפ.ס.וו תטייל לתקופת הקרנבל בדרום הולנד הגורל רוצה משהו אחר. פ.ס.וו מפסידה בצורה מביכה בסוף ינואר בבית לקבוצה הקטנה פק זוולה (3-1) והמגן אריק פיטרס נראה לגמרי מאבד את עשתונותיו. אחרי שהשחקן מורחק במחצית השנייה הוא מנפץ זכוכית וגורם לנזק לאחד מידיו.
    התקרית הזאת מסמנת את מה שקורה עם פ.ס.וו והלחץ שהיא נמצאת בו.


    http://images0.tcdn.nl/incoming/article21231628.ece/BINARY/q/Erik+Pieters+klein2.Xxx
    הדם והזכוכית השבורה בכניסה לחדרי ההלבשה


    מתקרבים ליישורת האחרונה, אייאקס דופקת ספרינט
    האווירה באיינדהובן לא נעשית יותר טובה. תקרית היד המדממת של אריק פיטרס עדיין לא נשכחה ושוב יש תקרית. הפעם ברוטרדם. אחרי המשחק החלוץ ג'רמיין לנס רוצה לדבר עם בלמה של פיינורד, יוריס מתהסן. במשחק היתה תקרית בין השניים והמצלמות תופסות את לנס מחכה לחברו בנבחרת. עד מהרה העניין יוצא מכלל שליטה ומספר לא קטן של שחקנים מתקוטט לפני חדרי ההלבשה. ההתאחדות מרחיקה את לנס למספר משחקים.

    אנחנו כבר נמצאים במרץ אפריל והמרוץ נשאר צמוד. פ.ס.וו עדיין מקבלת מהתקשורת את כל הגיבוי. הקבוצה כובשת בקלות ולמרות שההגנה שלה די חלשה העיתונאים משוכנעים שהאליפות הולכת לאיינדהובן. אייאקס מסיימת יותר מדי משחקים בתיקו, פיינורד וויטסה מנצחות למעשה בעיקר בגלל שחקן אחד (פלה ובוני) וטוונטה כבר לא בתמונה.

    ודווקא כשנראה שפ.ס.וו מצליחה להשתלט על העצבים שלה היא שוב נכשלת. זה מתחיל עם הקיצוני הבלגי הבינלאומי דריס מרטנס שנתפס במצלמות חובט בשחקן יריב. לשמחתו הוא יחזור לפני הקרב האמיתי מול אייאקס באיינדהובן. אם זה לא מספיק בשביל דיק אדבוקאט המיואש אז אחרי ההפסד בהיירנביין שוב יש כותרות לא נחמדות בעיתונים. מרק ואן בומל לא מצליח להשתלט כנראה על יצריו ומטיח לעבר שחקן היירנביין את המלים 'הומו מזויין'. היות שהשחקן המקומי כבר היה במקלחת הארוע הזה לא התפתח לשום דבר רציני. בהמשך הכחישו שהמילה הומו נאמרה, אבל ואן בומל כן חיפש כנראה את ג'ואי ואן דן ברג כדי להביע את דעתו עליו.

    על הדשא אייאקס מתחילה להכנס לכושר. בהתחלה האלופה היוצאת עוד מאבדת נקודות במשחקים שהיתה אמורה לנצח (תיקו בבית מול רודה ואדו דן האח), אבל כשפ.ס.וו שוב מועדת בחוץ מול היירביין אייאקס לוקחת פיקוד במחזור 26 כשהיא מנצחת את פק זוולה.

    שבוע אחרי זה יש לפ.ס.וו עדיין תקווה שהיא יכולה מהר מאד לחזור לפסגה. אייאקס יוצאת למשחק חוץ קשה באלקמאר, אבל מנצחת שם 3-2. עכשיו גם בתקשורת ההולנדית מתחילים לדבר על אליפות אפשרית לאייאקס...


    http://static0.ad.nl/static/photo/2013/11/6/13/20130215071619/media_xll_1526623.Xxx
    חלוץ שלבד לוקח קבוצה קדימה, הכירו את וילפריד בוני


    אליפות מספר 32 לאייאקס
    הכל מוכן לקרב הענק באיינדהובן. למרות שיש עדיין אפשרות שגם פיינורד או ויטסה יהיה אלו שיקחו אליפות המשחק באיינדהובן בין אייאקס לפ.ס.וו המקומית אמורה להיות זה שכנראה תכתיר את האלופה הבאה. לאייאקס יש ערב המשחק מקדמה בפסגה של 3 נקודות.

    המשחק מסתיים בתוצאה 3-2 לאייאקס ועכשיו כולם בטוחים: אייאקס שוב תהיה אלופה. הפנים השפופות באיינדהובן אומרות הכל. דיק אדבוקאט ומרק ואן בומל לא רוצים להרים ידיים, אבל אדבוקאט כבר מרשה לצאת לעיתונאים בהודעה שהוא לא יישאר בפ.ס.וו אם הקבוצה לא תזכה באליפות.

    במחזור 31 אמורה אייאקס לנצח בבית את היירנביין. זה לא קורה אחרי שהשופט בהצגה נוראית מקפח בצורה ברורה לפחות פעמיים את הקבוצה הביתית. אוהדי אייאקס זועמים באינטרנט על השופט שלא ראה לפחות שני פנדלים ברורים, אבל אחרי שכל הצמרת מנצחת פתאום יש כאלה שעוד חולמים על הפתעה במחזורים האחרונים...

    ההפתעה לא קורה. ביום שטוף שמש, ובתאריך מתאים (5 במאי יום שחרור הולנד מידי הנאצים) אייאקס חוגגת בבית אליפות מספר 32.

    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/923122_513626988684654_1869870809_n.Xxx
    ה-Danish dynamite החדשה באייאקס: (משמאל לימין) כריסטיאן פאולסן, כריסטיאן אריקסן, לאסה שיונה, ויקטור פישר, ניקולה בוילסן, לוקאס אנדרסן.


    ועוד קצת נתונים יבשים...

    הטבלה הסופית:
    1. אייאקס - 76 נק' (31-83)
    ----------------------------
    2. פ.ס.וו - 69 נק' (43-103)
    ----------------------------
    3. פיינורד - 69 נק' (38-64)
    4. ויטסה - 64 נק' (42-68)
    -----------------------------
    5. אוטרכט - 63 נק' (41-55)
    6. טוונטה - 62 נק' (33-60)
    7. כרונינגן - 43 נק' (53-36)
    8. היירנביין - 42 נק' (63 -50)
    -----------------------------
    9. אדו דן האח - 40 נק' (63-49)
    10. א.ז אלקמאר - 39 נק' (56-54)
    11. פק זוולה - 39 נק' (55-42)
    12. הראקלס אלמלו - 38 נק' (71-58)
    13. נאק ברדה - 36 נק' (56-40)
    14. ר.ק.ס וואלווייק - 37 נק' (48-39)
    15. נק ניימייכן - 37 נק' (66-44)
    ----------------------------------
    16. רודה - 33 נק' (69-51)
    17. ו.ו.ו וונלו - 28 נק' (62-33)
    -----------------------------------
    18. ווילם טוויי - 23 נק' (76-33)

    ליגת אלופות: אייאקס (שלב בתים), פ.ס.וו (מוקדמות)
    ליגה אירופאית: פיינורד, ויטסה, א.ז אלקמאר (מוקדמות)
    * כרטיס אחד לקרב הפלייאוף בין אוטרכט, טוונטה, כרונינגן וההירנביין
    ** פלייאוף השרדות: רודה ו-VVV וונלו
    *** ירדה לליגת המשנה: ווילם טוויי


    מלך שערים:
    1. וילפריד בוני (ויטסה) - 31 שערים
    2. גרציאנו פלה (פיינורד) - 27
    3. אלפרד פינבוגאסון (היירנביין) - 24
    4. ג'וזי אלטידור (א.ז אלקמאר) - 23
    5. סנחאריב מלקי (רודה) - 17
    6. דריס מרטנס (פ.ס.וו) - 16
    7. ג'רמיין לנס (פ.ס.וו) - 15
    8. ג'ייקוב מולנגה (פ.ס.וו) - 14
    -. ג'יורג'יניו ויינאלדום (אוטרכט) 14
    10. לוק קאסטניוס (טוונטה) 13

    *** לאלופה אייאקס הכובש המצטיין הוא סים דה יונג עם 12
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני אסיים היום את הסקירה שלי, אבל קודם כל הרשו לי לבשר לכם מרק ואן בומל מסיים את הקריירה שלו. הוא עשה את זה בסטייל שלו עם הרחקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    תוצאות המחזור האחרון:
    * כרונינגן - אייאקס 2-0 (סיגי, הוסן)
    * טוונטה - פ.ס.וו 1-3
    * פיינורד - NAC ברדה 0-1
    * ויטסה - VVV וונלו 1-0
    * אוטרכט - הראקלס אלמלו 0-3
    * רודה - היירנביין 0-1
    * זוולה - אדו דן האח 2-4
    * ווילם טוויי - AZ אלקמאר 0-2
    * נק ניימייכן - ר.ק.ס וואלווייק 2-0


    הקבוצות שהולכות לפלייאוף היורו ליג:
    אוטרכט, טוונטה, כרונינגן,היירנביין

    הקבוצות שהולכות לפלייאוף ההשרדות בליגה:
    רודה ו-VVV
     
  11. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
    עד כמה שאני לא אוהב את ואן בומל, אפילו אני קצת מרחם עליו...
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    זהו חבר'ה, העונה הסתיימה וכך גם הסקירה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    חדשות
    * פרנק דה בור אחרי המשחק: "80 אחוז סיכוי שאריקסן וסים דה יונג עוזבים. לאלדרוויירלד הייתי נותן 70 אחוז סיכוי..." דורטמונד נראית רצינית לגבי אריקסן.
    * וילפרד באומה ממשיך לעוד עונה בפ.ס.וו, הוא חושב שהוא עדיין מספיק בכושר...
    * פנרבחצ'ה רוצה לעשות דיל: מרטנס בשביל סטוך. האחרון שיחק בזמנו בטוונטה.

    דבר אחרון...
    מצטער, אבל אין לי שום רגש כלפי ואן בומל. הוא תרם הרבה לנבחרת, אבל הוא היה שחקן מלוכלך ומעצבן.
    גם היום הוא הורחק בצדק. השופט מקלי עוד ריחם עליו כשלא נתן לו מיד אדום אלא שני צהובים. למה אין לי מושג.

     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,451
    לייקים שהתקבלו:
    5,667
    סיקור אדיר שי. המון תודה.

    כמה לא מפתיע, שוב קבוצה שמבקיעה מעל 100 שערים (אנחנו עשינו את זה לפני שלוש עונות באליפות של טוונטה) לא זוכה באליפות - הקבוצה שספגה הכי פחות, דווקא כן.

    עונה נחמדה מאוד בסך הכל. קיץ מטורף צפוי להיות. תודה לך אירדיביזי!
     
  14. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
    שי, סחתיין על הסיכום! מושקע!

    העונה רק היום נגמרה (אם לא להכליל את הפלייאופים) ואני כבר מחכה בקוצר רוח לפתיחת העונה הבאה!
    מה עכשיו אני אעשה חודשיים וחצי בלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    תודה חבר'ה, עשיתי את זה עם חיוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    (קיבלתי גם השראה מחבר'ה אחרים בפורום הזה שמכינים כתבות/סקירות אפילו יותר יפות)


    בשביל לסיים את העונה עם חיוך ולהגיד לחבר'ה תודה......