בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני, דווקא אחרי המשחק הזה, מזדהה עם החשש של עידו. קבוצה עם התקפה "רעה" יותר יכלה לפרק אותם אמש.

2. c_web Member

הירנביין לא שיחקה טוב והמשחק היה שקול עד הגול הראשון, זה היה סוג של עקיצה אבל אני גם לא זוכר מצבים טובים של הירנביין מול השער אתמול.
    אליאס אני נהנתי מאורטיז, הוא עצמו אמר אחרי המשחק שהוא מאושר ושהשחקנים בעיקר אמרו לו להירגע בתחילת המשחק. הוא שיחק עם אחריות, ואחרי שזכה עם קבוצה ה Jong באליפות בתחילת השבוע הוא קינח עם משחק טוב.

ההגנה שלנו היא בדיחה אין ספק, ריינן לא טוב, מרסליס כבד באגף וויינאלדום טוב יותר התקפית מאשר הגנתית וזה יוצר בעיה. אולי צריך לשחק במערך קצת אחר נגד PSV בשביל לנסות לסחוט משהו.
    מה שמעצבן אותי במהאר שלפעמים הוא לא משחרר בזמן ומעדיף להעביר עוד ועוד ועוד, ושהוא לא באמת עושה הגנה. אולי באייאקס יחנכו אותו לעשות הגנה יותר ( ב PSV זה לא יקרה כי הם לא יודעים כ''כ מה זה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )
    כל הכבוד על התמיכה אליאס! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

0-3 לפ.ס.וו תוך 13 דקות...

יאללה אייאקס. לעשות את העבודה היום.

4. Andrei Kanchelskis Member

כל הכבוד לאייאקס שמראה המון אופי,עומדת בלחץ עצום,משיגה נצחון חוץ יקר ועושה צעד ענק לעבר האליפות. שבוע הבא מול ווילם החלשה האליפות ה-32 חייבת לבוא ויהי מה, אם אייאקס תמעד במשחק כזה בפירוש לא מגיע לה להיות אלופה!

שאלה קצת לא קשורה לי אליכם חובבי הליגה ההולנדית מאחר ותקופה ארוכה לא הייתי מעודכן בכתוב פה בפורום: אילו קבוצות העפילו לגמר הגביע ההולנדי ומתי הוא ישוחק?

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/13
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מנסה להוריד את האדרנלין לרמה סבירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    תחילת הערב לא בישר הרבה טוב. בתוך 45 דקות מפתיחת המשחק פ.ס.וו מפציצה חמישייה לרשת כרונינגן. אני כבר התחחלתי לדאוג להמשך הערב. במחצית השנייה פ.ס.וו נרגעה וכרונינגן כבשה עוד שני שערים. סימן לבאות במשחק השני?

השעה 20:45 שעון הולנד.
    אני מסיים לדבר בטלפון עם חברה מאד יקרה שלי. NAC פותחת נהדר ומגיעה בעשר הדקות הראשונות לשתי הזדמנויות נהדרות. אני מתחיל לחשוש.

המחצית הראשונה בברדה הסתיימה ללא שערים. הביתיים שפתחו בהתלהבות רבה את המשחק איבדו לאט לאט את המושכות. למרות שאייאקס לא היתה ממש מסוכנת נראה היה שהם יצאו מההלם. מה שכן, ההרגשה שלי היא שהשחקנים היו בלחץ. אולי מהניצחון של פ.ס.וו, אולי מהמשחק מול היירנביין...

אנחנו כבר קצת אחרי השעה 21:45, שעון הולנד.
    אני עדיין לא ממש יושב לקראת החצי השני כשאני מוציא אנחת רווחה גדולה. סיגטורסון מעלה את אייאקס ליתרון. אחרי שהחגיגות שלי בחדר הסתיימו כבר 2-0...קרן של אריקסן נוגע בשערות של סים דה יונג ודרך ראשו של מגן מקומי נכנס לשער.

2-0 והקבוצה הביתית על הקרשים...
    אייאקס מעבירה את הזמן ואריקסן מדביק עוד כדור למשקוף. עם קצת מאמץ היתה אייאקס מנצחת בברדה בהפרש יותר גדול, אבל השחקנים ויתרו על העונג הזה.

פיינורד כבר לא מעניין אותי, ויטסה כבר לא מעניינת אותי. מופע התמיכה של אוהדי פ.ס.וו בסוף המשחק בשביל ואן בומל לא מעניין אותי.

הכל פשוט:
    בשבוע הבא בשעה 12:30 (שעה אחידה לכל הקבוצות) תוכל אייאקס לזכות באליפות מספר 32. בהולנד חוגגים ב-5 במאי את החופש שלנו מהנאצים. יום לפני זה עוד עושים פה מאמצים נהדרים בשביל לא להזכיר את השואה בה שותף חלק נכבד של אזרחי הולנד דאז, אבל עם אליפות של אייאקס אני יכול בכיף להגיד שהיהודים תמיד מנקמים בסוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/13
  6. Ajacied Member

העפילו לגמר איינדהובן ואלקמר.
    הגמר ישוחק ב-9 למאי, בשעה 19:00 (שעון ישראל).

7. c_web Member

היה לאייאקס גם מזל גדול שהיא לא ספגה במחצית הראשונה. ההחמצה של טן וורדה (או ההצלה ההירואית של שונה) ומיד אח''כ הסנטימטרים שהיו חסרים לכדור לרדת מהמשקוף פנימה.. מי ידוע איך המשחק היה מתפתח אח''כ.
    אייאקס עמדה במבחן למרות תיקו במחצית ולחץ של עונה שלמה, האליפות בכיס.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק שאייאקס ניצלה בדקות 8-10, אבל אחרי זה היא לגמרי השתלטה על המשחק. עד המחצית האלופה המגינה על התואר לא הגיעה ליותר מדי הזדמנויות, אבל בחצי השני NAC ניצלה מתבוסה גם בגלל ששחקני אייאקס הורידו את הרגל מהגז.

הקרב על המקום השני נשאר עדיין מעניין. פיינורד ניצחה היום בקלות את הראקלס (6-0) וגם ויטסה ניצחה בבית את ווילם טוויי (3-1). על הנייר יש לפיינורד לוח משחקים יותר קל.

בשבילי זה יהיה שבוע ארוך, אני רוצה שכבר נהיה אלופים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. c_web Member

שי תארגן לנו קליפים מהיום החשוב הזה בהולנד של החלפת המלכה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/spin.Xxx
    ודרך אגב יש בהולנד ערוץ הקיבוץ לקראת שתי מחזורי הסיום שישוחקו באותה שעה? ולמה העונה הלפני אחרון ב 12:30 שעון הולנד והאחרון ב 14:30.? תמיד שתי מחזורים הסיום היו ב 14:30.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/13
  10. BvB Member

רק הפסד של אייאקס ישאיר את המירוץ צמוד כי יש 4 הפרש 2 מחזורים לסיום,קרו דברים מעולם אבל נראה שאייאקס תיקח אליפות

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) אני מקווה שאתה לא רציני לגבי כל הקרקס שהיה פה אתמול. אני לחלוטין אנטי ממלכתי. הדבר שמצחיק הוא שאנשים פה מאד לא פטריוטים, אבל רב העם הולך בצורה עיוורת אחרי המשפחה הממלכתית. אני אולי הולנדי מלידה, אבל יש דברים שאני עד היום לא מבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    2) לא מצאתי הודעה רשמית לגבי שעת פתיחת המשחקים ביום ראשון, אבל כמו שכבר כתבתי החמישי במאי הוא יום חגיגי בהולנד. תקרא לזה יום השחרור מגרמניה הנאצית. 4 במאי אמור להיות היום שבו נזכרים בקרבנות מלחמת העולם השנייה רק שלאט לאט בהולנד הפכו גורמים פוליטיים את היום הזה למעין יום זכרון לכל קרבנות המלחמה עד היום הזה. לא חסר פה אידיוטים שעומדים דקה דומייה להרוגים הפלסטינים...
    3) יהיה ככל הנראה ערוץ קיבוץ בארהדיביסי לייב. סביר להניח שיהיה לינק בנט.

נו טוב חבר'ה, אם אתם ממש מתעקשים הנה כמה קליפים...

קליפ 1 - השיר הרשמי בשביל ביאטריקס...השיר היה כשלון אדיר. במשך ימים דיברו פה בטלוויזיה (וכמובן באינטרנט) עד כמה שהשיר הזה עלוב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/13
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קליפ 2: המשחקים הממלכתיים בשביל ילדי הבית ספר. ווילם אלכסנדר ורעייתו מקסימה פותחים את המשחקים באנסחדה

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קליפ קצר על הארוע הרשמי עם כמה תמונות ממה שקרה אחרי זה

14. Ajacied Member

בעונה שעברה מחזור הלפני אחרון היה בשעה 20:00 (שעון הולנד).

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים מדוויחם ב'טלחרף' שאייאקס הולכת ברצינות בקיץ על שני שחקנים: מאהר ומרקו ואן חינקל. הצמד יהיה בתמונה אם וכאשר אייאקס תפרד מאריקסן וסים דה יונג. אני לא יודע אם הצמד גם יגיע לקבוצה. ואן חינקל בהחלט כבר מפלרטט עם האלופה, אבל אין לי מושג כמה ויטסה רוצה בשביל שחקן שעוד חתום לשנתיים. על הנייר אייאקס תוכל לשלם את השניים, אבל האם היא באמת הולכת לשלם איזה עשרים מיליון אירו בשביל שני שחקנים?