בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שיהיה בקיץ עם בוני ופלה...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה אוהדי ליברפול ישפריצו על הכישרון הגדול של אריקסן בעקבות הגול המדהים הזה. אף אחד לא יספר להם ש-85 דקות הוא לא עשה כלום.

לאסה שונה פשוט שחקן נהדר. הוא לא כישרון גדול ולא דרבילסט על, אבל הוא קודם כל מחזיק לנו את הקישור האחורי והוא שחקן שפשוט לא עושה טעויות. והיום ראינו משחק התקפי מצויין שלו עם שער ובישול והיה אמור להיות לו עוד בישול ענק אם לא ההחמצה של בלינד.... זה גם מוביל אותי לשבוע הבא, פ.ס.וו עם קישור התקפי (טוייבונן חזר להפציץ...) והתקפה מעולים, ומעבר לרבייעית ההגנה הוא יהיה שחקן המפתח שלנו לדעתי. יאללה אייאקס.

3. Muurad Member

אני פשוט מאוהב בכישרון והפוטנציאל של דה וילהנה עוד מהU-17 ה-1 ששיחק. מתאים כמו כפפה לאיטליה - והבנתי שחתם עם מינו ריאולה ככה שאולי זה בדיוק הכיוון.

מאוד מקווה שבדומה למה שעשינו עם קובאצ'יץ' נשים את הידיים עליו מוקדם ונביא אותו לאינטר. קישור מרכזי שלו ושל הקרואטי זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לעתיד(והאמת עם איך שאנחנו נראים גם להווה, שכן גם כמו הקרואטי הוא אומנם בן 18 אבל משחק ומתנהל בצורה כזו בוגרת שמעבר לגילו, וגם משחק עם כ"כ הרבה לב במשחק שלו).

הייתי אומר שיחד עם פישר הוא הכישרון הצעיר הגדול ביותר שצומח לכם בליגה. באמת קשה לי לראות איך הוא לא מגיע לאחד המועדונים הגדולים באמת בסופו של דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/13
  4. c_web Member

אז כל הצמרת ניצחה, ובתחתית התוצאות שיחקו לטובתנו רק חבל שבזבזנו אתמול 2 נק' יקרות.
    תיקו 1-1 בניימיכן שנותרה בעשרה שחקנים מדק' 61 אחרי שון דר ולדן לא שלט בעצביו ובעט בויינאלדום, עד לאותו הרגע זה היה משחק שקול (למרות שאני מאמין שאלמלא האדום רב הסיכויים שהיינו מפסידים).
    השופט לא היה במיטבו, אוהדי NEC התרגזו המון, אבל גם אותנו הוא קיפח למרות האדום. דק' 11 לדעתי פנדל ברור על ג'וזי + אדום היה אמור להישרק, ואותו מקרה במחצית השנייה נגמר בעבירה מחוץ לרחבה שהייתה צריכה להיות אדום אבל הוא פחד להוציא אחרי 2 דק' אדום נוסף והסתפק בצהוב (בירנס היה לבד מול השוער).
    ארון יוהנסון הרכש מארהוס הדנית חזר מפציעה, נכנס לקראת הסיום והחמיץ הזדמנות ענקית מול באבוס לנצח את המשחק. חבל, הפער 4 כשנותרו 5 משחקים לסיום העונה, נותר להמשיך לקוות שרודה לא תצבור נקודות.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוכים השבים!
    תשומת הלב לחראות של אנונימוס נגמרה ושי שוב אתכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נו מה, מתכוננים ליום ראשון?
    אני דווקא רוצה עוד לתמוך בעידו. השופט בניימייכן היה נורא. לקבוצה הביתית הגיע עוד אדום וגם את ההכשלה על אלטידור הוא ראה בצורה הלא נכונה. אני חושב שאוהדי כדורגל תמיד אוהבים להתלונן על שופטים, אבל העונה AZ בהחלט נדפקה הכי הרבה פעמים. חבל שדווקא מולנו בגביע הם כן נהנו מהשיפוט...

לגבי וילהנה. מוראד, תשמח שלפיינורד יש עדיין בעיות כלכליות...מה שכן, עדיין אין שום שמועה על זה שקבוצות מחו"ל מעוניינות בו. ברור לי שעוקבים אחריו, אבל כרגע מדברים בעיקר על שחקני פיינורד אחרים שאמורים לעזוב בקיץ. קלאסי לפיורנטינה למשל.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מדהים!מדהים!מדהים!מדהים!מדהים!מדהים!מדהים!

אין דברים כאלה בעולם. ויטסה אולי אומרת שלום לאליפות אחרי תיקו לא אנושי בקרקדה. 0-3 לויטסה בדקה ה60! מיצ'ל דונלד משווה בדקה ה-95 ל3-3! וואו. אני עוד בהלם.

7. c_web Member

לא להאמין, לא יאומן, בלי נתפס, לא הגיוני. ככה ויטסה רוצים לקחת אליפות? איזה לוזריות לאבד 0-3 באמצע המחצית השנייה נגד קב' תחתית מביכה כמו רודה ולסיים ב 3-3 משער שיוויון דק' 95? חבורה של לוזרים אפסים!
    דק' 86 מלקי כבש והשער נפסל בצדק מנבדל, וידעתי שזה יבוא עם התוספת המוגזמת של השופט המטונף הזה. דונאלד השווה דק' 95 ורודה חוזרת לחיים ולמאבק ההישרדות. אני כבר חלמתי על ניצחון שלנו בטעות מחר ופער 7 כשנותרו 12 בקופה. אוף! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    ויטסה מחוץ למירוץ, מכה מוראלית שתשבור אותם לדעתי. איזה פתאטיות!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף קצת צדק לגבי ויטסה. יותר מדי משחקים הלך המזל איתם (מולנו בארנהם, באנסחדה, באיינדהובן). וילפריד בוני דאג לבד לאינספור נק', אבל הפעם היה שם אייאקסיד לשעבר בשביל לשים מסמר בארון של הקבוצה מארנהם.

בסה"כ אין לי ממש שום כבוד לפ.ס.וו, אבל הקבוצה הזאת כן הבקיעה העונה כבר 88 פעם. אם היא תיקח אליפות אז היא עשתה את זה עם המון שערי זכות. ויטסה ופיינורד פשוט קבוצות בינוניות שביותר מדי מקרים שחקן אחד הציל את המולדת. כל הכבוד לבוני ופלה, אבל האליפות מגיעה יותר לאייאקס ולפ.ס.וו

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

10. c_web Member

הכפשתם אותו כל העונה כמעט, ובסוף הוא הביא לכם שער אליפות... יא אללה. PSV חלשים כ''כ, אייאקס אדירים אין כבר מה להגיד על היכולת שלהם בחודשים מרץ-אפריל-מאי

11. Ajax Amsterdam Member

משחק טוב שלנו עם קצת טעויות בהגנה אבל הכי חשוב ניצחנו ואנחנו קרובים יותר מתמיד לאליפות ופשוט אני נהנה לראות את הפרצוף של ואן בומל מבואס

AFCA AJAX AMSTERDAM EMPIRE

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו, מי שהביא את שער האליפות זה פיטרס...

אין לי מה להגיד על דה בור. כל עונה אנחנו מגיעים למשחקים המכריעים האלה ולוקחים אותם בגדול. לא יודע מה הוא עושה, אבל אני מוריד את הכובע.

חבורה של גברים. ואגב, אם יש משהו שלמדנו מהרצף של פ.ס.וו בתחילת שנות האלפיים - מנהיג במרכז המגרש. כזה שבמשחקים כאלה אתה רוצה אותו לידך. והשנה מצאנו את פאולסן. איזה תותח. להחתים אותו לעוד 5 שנים. פשוט הוציא את טויבונן מהמשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/13
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת, אייאקס פשוט ריחמה על חבורת הזבל של איינדהובן. אני עדיין מלא אדרנלין, אבל רמה לא ממש ראינו היום באיינדהובן. הקוון עשה בסיום את העבודה שלו, אבל לא מבין איך כדור שכזה כמעט עולה לנו בניצחון. גם הטעות של אריקסן מאד מרגיזה אותי. זה שחקן שרוצה לצאת לליגה יותר טובה?

עד כמה שזה נשמע מוזר מה שקורה בפ.ס.וו פשוט משמח אותי יותר...ואן בומל עם אסיסט נהדר לסיגי, הגנה שלדעתי יותר גרועה מההגנה של מכבי ת"א/חיפה והנהלה שלבטח נמצא עכשיו בלחץ נוראי. שנתיים של זריקת מיליונים, אבל שוב אין אליפות. היליימרק הגיע בחורף, הקבוצה רצתה לשלם 6 מיליון אירו למאהר, אבל הגנה? איפה ההגנה מרסל ברנדס?

בסוף שבוע של 3-3 בקרקרדה ותיקו בוואלווייק אייאקס עכשיו באמת לקחה היום 6 נק'. בוא נגיד כך, אם לא נקח אליפות אז פשוט לא מגיע לנו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/13
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

במיוחד בשביל אריק פיטרס...ככה אני מרגיש היום אחרי שער הניצחון של דרקי

:aaa021:

15. Ajacied Member