בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. Ajax Amsterdam Member

מסכין איתך בכל מילה כדורגל התקפי לכאן ולכאן תוצאות מפתיעות הרבה קהל,רק עם היה כסף קצת בליגה הזאת היינו יכולים להיות כמו הבונדסליגה

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך לבקש יותר. אחלה משחק, אחלה כדורגל, אחלה ויקטור פישר.

עם הפנים להארקלס.

**
    מזל טוב פעמיים לעידו, גם היומהולדת, גם הניצחון בהראקלס (וזה למרות אדום בדקה ה-42...).

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/13
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/13
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הייתי בבית ולא ראיתי את המשחק, אבל את השיוויון בקרקרדה בסיום שמעתי באוטו כשהייתי צריך לעשות עוד מספר קניות. יצאתי עם 'יש' גדול מהאוטו ואמרתי לעצמי שאייאקס חייבת עכשיו את הניצחון בכל מחיר.

כשהייתי אצל חברים כבר לא יכולתי לעמוד בפיתוי והסתכלתי בטלפון שלי בתוצאה. כשראיתי 2-0 במחצית עוד חששתי קצת מאיזו תקלה בדרך. לשמחתי זה לא קרה ועכשיו אייאקס לכל הדיעות פייבוריטית לתואר. בעוד שבועיים תוכל אייאקס באמת לעשות צעד משמעותי כשתשחק באיינדהובן...

בוא ניקח הכל פרה פרה. אני חושב שפישר כבר יקבל בקיץ הצעה מאיזו קבוצה עשירה באירופה. רק לפני מספר ימים פרסמו בתקשורת עד כמה אייאקס עדיין קבוצה גדולה. היא אולי לא תזכה יותר בגביע האלופות, אבל שום שייח ערבי או רוסי מאפיונר יקח מאיתנו את היצוא של שחקני נוער מתחומינו. בית ספר לכדורגל של אייאקס עדיין הכי טובה בעולם אפילו אם לא שחקן שאנחנו מגדלים כוכב על. סטטיסטית המספרים מוכיחים שאייאקס מייצרת הכי הרבה שחקני כדורגל בעולם!

עם העניין הזה אני סוגר את התגובה הזאת. סופשבוע פסחא נהדר הסתיים עם חיוך גדול כשאני רואה את ויקטור מככב עם שער נהדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. Ajacied Member

במידה ואייאקס ופסוו מנצחות בשבוע הבא, אסור להפסיד באיינדהובן. כי הפסד להם ואנחנו מאבדים להם את המקום הראשון, בגלל הפרש השערים העצום שלהם.

P.S
    מצטרף לברכות,
    עידו, מזל טוב!

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/13
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת דימה, אני חי בהולנד ומאז אתמול רק מדברים על הבעיות בפ.ס.וו...זה פשוט אבסורד איך המועדון הזה כרגע מנוהל. ג'רמיין לנס הסתכסך בסיום עם האוהדים

ממה שהבנתי חיכו גם כמה אוהדים לחזרה של הקבוצה מקרקרדה כדי להפגין את כעסם. בנוסף לזה אדבוקאט נשמע בתום המשחק מיואש ואמר במפורשות שהקבוצה שלו נכשלה (בלי שהוא בעצמו ייכשל). הלחץ כל כך גדול שהם לא מבינים שאם הם מנצחים 6 משחקים הם אלופים...

אני לא נביא, אבל כרגע אייאקס יכולה להרשות לעצמה לפחות תיקו באיינדהובן. בליגה ההולנדית המשוגעת הכל יכול לקרות, אבל ברור שכרגע נראה שהרצף המדהים של אייאקס בשנים האחרונות בסוף הליגה רק ימשיך.

לפחות עד יום ראשון הבא (שוב נשחק אחרונים) השקט ימשיך לשלוט בארינה.

7. f-side Member

אני את האמת לא ראיתי משחק גדול של אייאקס אתמול, פשוט נאק מאוד חלשים....

בוריחטר ממשיך לעצבן אותי לא יודע מה יש לו העונה אבל הוא פשוט עושה שטות אחרי שטות...

8. c_web Member

תודה חברים על הברכות! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ניצחון סופר חשוב אתמול בהראקלס, הייתי אומר הירואי. מרסליס ואסטבאן אנשי המשחק שלי, השוער היה פשוט אדיר וכל כדור גובה הגיע לידיים שלו + כמה הדיפות נהדרות. מרסליס עשה טריק מבריק שהביא לשער העצמי (אני עד עכשיו בהלם) וגם הרים לאלם שבעט לקורה במצב של 0-0, הוא היה טוב באופן מפתיע. תוסיפו לזה הצלה שלו מקו השער דק' 93:30 (כשהשופט הוסיף 3 דק' בלבד) ותקבלו אולי את איש המשחק.
    שוב טעות מטופשת של בלם שלנו מביאה לכך שאנחנו ב 10 שח' במשחק חוץ, לא יודע אם השופט החמיר אבל בליגה הזאת אני לא מופתע שלאם קיבל על זה אדום.
    ניצחנו דיי בטעות אבל זה לא מעניין, רודה השיגה תיקו, RKC ניצחה גם היא, ורק זוולה ווונלו הפסידו בתחתית. אפשר לנשום קצת לרווחה, אבל הכל עוד אפשרי בהמשך.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברדיו השדר אמר שההרחקה מוגזמת, כשראיתי את התקציר היססתי. במהירות רגילה רואים בבירור שלאם נכנס ביריבו בפרעות. רק בהילוך החוזר רואים שאפשר גם לתת צהוב. מה שכן, אין לי מושג איך קונדרס נשאר במגרש אחרי שהוא היה האחרון שעצר את אלטידור לכיוונה של שער הראקלס.

10. c_web Member

חחח כן שכחתי להזכיר את זה, גם טעות מבישה של השופט. חבל, זה נראה שיותר מידי פעמים העונה אנחנו נעקצים עם שופט כזה או אחר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, בוא נסכם שלשחקן הבא כן הגיע אדום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

משהו אחר:
    * לפי 'הטלחראף' יצטרך דרק בוריחטר בקרוב לחשוב אם הוא רוצה להמשיך באייאקס. כרגע נראה שדה בור רוצה בשבועות הקרובים לפתוח עם באבל וקואנקה (אם בקרוב יהיה בריא).
    * מרקו ואן חינקל אמור להיות המועמד הראשי של אייאקס אם סים דה יונג עוזב את אייאקס. בויטסה כבר מיהרו להגיב שהקשר לא למכירה...
    * פיינורד ושתי קבוצות אנגליות עוקבות אחרי מגינה השמאלי של אוטרכט, דייב בולטהאוס.
    * יורדי קלאסי יעבור בקץ ניתוח בכתפו. הכתף של הקשר כבר יצא בתקופה האחרונה בפעם החמישית בתוך תקופה צרה ממקומו. לפי התכנית יעבור הקשר הבינאומי את הניתוח אחרי אליפות אירופה לנבחרות צעירות בארץ.

12. הקופ בישראל Member

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה'טלחרף' עם אייאקס זה כמו 'מארקה' עם ריאל מדריד...העיתון ההולנדי הנפוץ הוא למעשה עיתון הביתן של אלופת הולנד. אני מחשיב את הידיעה הזאת כאמינה.

הוא עדיף כבלם. כמגן הוא נורא בטח אם אתה רוצה שהוא יעזור בהתקפה. בנבחרת הבלגית יש לו בעיה שיש שם מספר בלמים יותר טובים ממנו. קומפאני, ואן בויטן והיום יאן ורטונגהן עדיפים על הבלם של אייאקס.

היתרונות שלו:
    - יש לו מסירת עומק נהדרת. יכול בכיף למצוא שחקן שעומד כארבעים מטרים ממנו.
    - יכולת התקפה מקרנות או בעיטות חופשיות

חסרונות:
    - לא תמיד מרוכז
    - לא מנהיג

לא יודע מי כרגע משחק כבלם בליברפול, אבל אם אלדרוויירלד ישחק ליד מישהו מנוסה אז אולי הדיל יצליח. אם הוא צריך להנהיג את ההגנה אז לדעתי חבל על הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/13
  14. הקופ בישראל Member

תודה על המידע.

מחפשים בלם לצד ימין בהגנה שישחק ליד אגר.

קאראגר פורש בסוף העונה וסקרטל צפוי להימכר.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כך אני מבין את ההתעניינות של ליברפול, אבל לדעתי לא מדובר בשחקן שמיד יעשה את ההבדל בהגנה.

----------------------------------------------------------------------------------------

קיבינימט פיינורד או יותר נכון גרציאנו פלה. שער בודד בדקה ה-71 עושה את ההבדל מול VVV. הקבוצה מדרום רוטרדם צמצמה את הפער לנקודה אחת.