בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. c_web Member

2. Ajax Amsterdam Member

גועל נפש המקרה הזה אין לי מילים,פישר רק משתפר ממשחק למשחק ומראה לשחקנים כמו ואן בומל שאייאקס תמיד תשתין עליהם מלעמלה,ויום שבת משחק ראשון של אייאקס שאני יהיה בו נגד כרונינגן,אז אתם מוזמנים לעזור איזה שם להדפיס על החולצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

4. Piet van Reenen Member

עוד מפלה נגד ריאל מדריד 4-1!
    אייאקס פשוט משחקים כמו חבורה של בלרינות!
    אפילו נגד הנוער של ריאל מדריד היה לסגל הבוגר של ריאל יותר קשה.
    אלדרוירלד, איינו, ואן ריין, מויסנדר, בלינד, פאולסן, בוריחטר והוסן להעיף קיבינינמט מהקבוצה.
    שחקנים חסרי טכניקה כח, מהירות,חוכמה, פשוט חבורה של כלומניקים.
    הגול הרביעי זה פשוט שערוריה, ריאל עם הרכב 5 בהילוך סרק נותנים גול שכל כולו אשמת טובי דל שמאטס, במקום להישאר צמוד על קאייחון הוא עוזב אותו,והולך לטייל,השד יודע לאן?
    עוד משהו, לא יודע מה אתם מתלהבים מהוסן- אין לו כלום, לא טכניקה, לא חוכמה, לא סיומת, לא מהירות, סתם בול עץ.
    את הגולים שהוא נתן עד היום אפילו סבתא שלי הייתה נותנת.
    בושה!
    ושי, אל תביא את עניין הכסף כתירוץ, ראיתי הרבה קבוצות עם תקציב כמו של אייאקס ואפילו פחות,משחקות נגד הספרדים, וסוגרות בצורה מעוררת כבוד וגם לפעמים מוציאות תוצאות יפות(לראיה בטיס)

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/12
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אפנה לחלק הספורטיבי של הימים האחרונים....
    לסיים במקום השלישי בבית שכוללת את האלופות של ספרד, גרמניה ואנגליה הופך את ליגת האלופות השנה למיני הצלחה. השארנו את הכסף המלוכלך של הסיטי מאחורינו. לקחנו מהם 4 נק' שדפקו אותם בצורה הכי כואבת (בטח אחרי המזל שהיה לנו עם השופטים באנגליה).

אין מה לעשות, מול ריאל זה כבר לא כוחות. קרויף ואנשיו מדגישים שהעבודה רק החלה. לדעתי בעוד 5 שנים אנחנו עדיין נהיה שנות אור ממה שקורה בקבוצת הכוכבים של ריאל, אבל לקרויף יש את הזכות לחלום. אולי הוא באמת יצליח לצמצם את הפער.

לעניין האחר.
    בתקרית אחרי משחק נוער בין קבוצות מאמסטרדם ואלמיירה (העיר שבו אני גר) נפטר אחרי התעללות קשה שופט הקו ריצ'רד ניוונהויזן בן ה-41. 3 חבר'ה בגילאים 15-16 ממוצא ערבי נעצרו ומואשמים עכשיו בגרימת מוות (זה לא רצח), התעללות קשה ובהפרעה לסדר הציבורי.

אין לי יותר מה להוסיף. באינטרנט הויכוח שוב קיבל תאוצה על האלימות שיש בהולנד בקרב בני נוער ממוצא ערבי. כנראה שהתקרית הזאת גם מסמלת את העלייה המדאיגה של האלימות בספורט ההולנדי. ללא ספק שבכדורגל יש הכי הרבה אלימות, אבל היא לדעתי משקפת את מה שקורה עכשיו בחברה ההולנדית. בקטע הזה אין הרבה הבדל ממה שקורה בארץ...

6. c_web Member

אני מבין שהאדום שמרסליס קיבל נגד פיינורד לפני שבועיים הביא להרחקה שלו לא רק ממשחק אחד.
    בשבוע שעבר הוא לא שיחק, וגם מחר הוא לא ישחק.

האם זה אדום שמצדיק הרחקה בכלל? ונניח שכן, אז יותר ממשחק אחד? מה נסגר עם ה KNVB?!

http://eredivisielive.nl/video/96441-samen...-feyenoord.html (להעביר ל 04:54) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל זו לא הרחקה. מרסליס בהחלט מוריד שחקן יריב בכוונה לדשא, אבל קווין בלום פה מגזים לאללה. עידו, מרסליס קיבל עונש של 3 משחקים בחוץ (אחד בתנאי). ניסיתי לבדוק באינטרנט אם AZ הגישה ערעור, אבל לא מצאתי שום ידיעה.

גם מרסלו יקבל ככל הנראה בקרוב עונש על יד/מרפק ששלח לכיוון דני הוסן. פ.ס.וו הגישה ערעור ולכן יכול הבלם לשחק מול טוונטה. ההתאחדות קבעה הרחקה של 4 משחקים (אחד על תנאי).

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/12
  8. c_web Member

אין כמעט אדום בליגה הזאת שמסתיים בהרחקה אחת. מוגזם לגמרי, 3 משחקים לשחקן שלא קיבל מעולם אדום ב AZ אם אני לא טועה, ועוד על עבירה רגילה לגמרי. בושה לענף.

9. Piet van Reenen Member

אייאקס מנצחת לפני זמן קצר 0-2 את כרונינגן בארינה.
    אייאקס נתנה משחק טוב מאוד, הגיעה להמון מצבים ויכל בקלות להיגמר בתוצאה יותר גבוהה.
    אריקסן,פישר(נהדר),שונה,דה יונג, לוקוקי וגם בוריחטר (לשם שינוי) נתנו משחק מצויין.
    לגבי הוסן, הרבה מאוד זמן לא ראיתי באייאקס חלוץ כל כך גמלוני, חסר טכניקה, פשוט כלומניק.
    פישר נותן לו פעם אחר פעם כדורים מצויינים, והעגל הזה(הוסן) איכשהו מצליח לחרב את ההתקפה.
    דבר אחרון, ברכות ללוקאס אנדרסן על הבכורה, היה קרוב לכבוש מאסיסט מצוין של מי אם לא פישר, אבל לרוע מזלו הכדור פגע בקורה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/12
  10. Ajax Amsterdam Member

טוב אז אתמול הייתי במשחק הראשון שלי של אייאקס בארנה,מלעלות מקו 54 בתחנת רכבת עם מלא שיכורים,להספיק לקנות חולצה ב66 יורו שהייתה אמורה לעלות הרבה יותר,להכנס לארנה ולהתרגש מהאווירה,ולבסוף משחק מעולה של אייאקס וניצחון 2-0,ובמקום לחזור עם ריח סיגריות לחזור עם ריחות של גויינט.

אייאקס אמסטרדם זו אהבה!

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שזה נשמע מצחיק ארז (כ) אני בכלל לא חושב ששיחקנו טוב. כרונינגן למעשה קבוצת תחתית ושיחקנו מולה בקצב איטי מדי. אחרי סדרה של משחקים קשים אני לא מתלונן, אבל במשך תשעים דקות לוותה בי ההרגשה שהחבר'ה משחקים באיטיות. ראיתי יותר מדי טעויות ולא ראיתי נחישות לדרוס את היריבה. אז נכון שדפקנו 3 כדורים באלומיניום (חבל שהפצצה של ואן רייהן לא נכנסה), אבל מבחינתי לא ראיתי מספיק נחישות.

כרגע זה לא ממש משנה. ניצחנו ולפחות קבוצה אחת בצמרת תאבד נקודות. יש רק נקודה אחת ששוה אזכור: הפרש השערים שלנו לא מספיק טוב. אוקיי, אולי אני בשלב הזה של העונה חזיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

דבר אחרון. לפעמים חבל לי שהשופט עוזר לנו דווקא נגד הגדולות. הפנדל הראשון לא היה פנדל כי העבירה היתה מחוץ לרחבה. השופט גם טעה כשלא שלף אדום לווירג'יל ואן דייק. הפנדל השני גם היה מאד מפוקפק. סים דה יונג עשה שם הצגה. בקיצור, עדיף לי לקבל כאלו שריקות נגד הגדולות...

היום תנצח פ.ס.וו את טוונטה. כך ההרגשה שלי, אבל אם טוונטה מסוגלת לא לספוג אז יש סיכוי להפתעה. ברור לי שהקבוצה מהצפון תלך לשחק בונקר כמו שעשתה בארינה. התקפת פ.ס.וו עלולה למחוץ את האורחת, אבל ההגנת המקומיים בעיה קשה. אם טוונטה מסוגלת לצאת מהלחץ יש לה את הכלים בשביל לנצח במתפרצות. צ'אדלי יחזור לשחק וביחד עם טאדיץ הנהדר טוונטה עוד מסוגלת להפתיע.

12. c_web Member

0-0 מביש נוסף אמש שלנו בבית נגד האחרונה בטבלה ווילם. ניצחון אחד ב 11 משחקי ליגה, לא זוכר נתון כזה מאז שאני חי. בכל מקרה אין שום שינוי, אמנם שלטנו (טוב נו אם לא נשלוט נגד האחרונה בבית אז איפה כן?) אבל לא ניצלנו מצבים. הישרדות 2013 - אנחנו כבר שם.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי כל היום בבית לכן רק אכתב בקצרה על משחקי היום:
    פ.ס.וו ניצחה 3-0 את טוונטה. כנראה שרק באיינדהובן הקבוצה הזאת מתפקדת. טוונטה? בצורה הזאת מקלארן יעוף...

ויטסה? וואלה, היא מנצחת באמסטרדם ובאיינדהובן, אבל מפסידה ל-VVV http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    פיינורד? לא מנצחת את NAC ברדה...

בקיצור, אייאקס נראית פתאום שוב כמועמדת לאליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בכל מקרה הליגה הזאת פתוחה לחלוטין. שבוע עסל אומר גם שבוע בסל. אנחנו כמעט בחצי הדרך וברור שיש 5 קבוצות שיתחרו על הכתר. מה שקרה היום נחמד, אבל זה באמת לא אומר הרבה. אין שום קבוצה שמראה יציבות ולכן אין שום מועמדת וודאית לתואר!

חג שמח!

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אריקסן מדבר היום על עזיבה בזמן הנכון לקבוצה הנכונה. אחלה, הזמן הנכון בשבילו לא בדיוק מעניין אותי כאוהד הקבוצה.

אריקסן, למי שלא יודע, סירב לחתום על חוזה חדש. החוזה שלו נגמר בקיץ הבא. דה בור טען שאריקסן צריך לפחות עוד כמה עונות להתפתח באייאקס, בואו נגיד שהדני לא ממש מסכים (אולי דה בור גם מגזים קצת) בכל מקרה, כדי להמנע ממקרה ואן דר וארט והמבורג, חייבים באייאקס למכור אותו בקיץ כתישאר לו עונה אחת בחוזה. גם אם הרווח יהיה נמוך יותר מהאפשרי, אבל אסור להדפק מהסיפור הזה שוב. כל השחקנים שברחו לנו בגרושים בגלל שלא מכרנו אותם וקיוונו שיחתמו על חוזים חדשים, תודה לאל סיימנו את הימים האלה, וצריך לשלוח את אריקסן באריזה יפה למי שזאת לא תהיה. אני לא אפול מהכיסא אם תהיה הצעה טובה בחורף והוא יעזוב.

פישר הולך להיות כל כך יותר טוב.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. את האמת שציפיתי מאריקסן גם התנהגות אחרת. מצד אחד הם כל כך אוהבים את אייאקס, אבל מצד שני הם לא מוכנים שהקבוצה תרוויח באמת מהעזיבה שלהם. לפני יומיים קראתי שורטונגהן עדיין בודק בכל סוף שבוע מה הקבוצה עשתה. הוא כל כך מעורב עדיין באייאקס שגם הוא עזב מבלי להאריך את החוזה...

אני לחלוטין מסכים איתך ארז. אם אייאקס תקבל בינואר הצעה של סביב העשרים מילון אירו אני מקווה שאייאקס תמכור את אריקסן. בכסף שנקבל (חלק מזה) נוכל לרכוש את מאהר...ברור לי שפ.ס.וו תקנה אותו ברגע שהיא נפטרת מטויבנן. אייאקס יכולה בקלות לשחק עם מאהר ופישר...

אנחנו נראה מה יקרה.