דרך אגב האדום ישיר שבלום שלף היום למרסליס היה אחד ההזויים שראיתי בחיים שלי. בכלל שיפוט לא טוב של הבלונדיני.
קצת קשה לי להגיד עכשיו אם סטרוטמן מתאים לקבוצה בכירה ביבשת. לדעתי כדאי לו לחפש קבוצה יותר טובה מפ.ס.וו, אבל לא קבוצה כמו ברצלונה. בשנים האחרונות הרבה מאד שחקנים טובים עזבו את הליגה ההולנדית, אבל רובם לא הגיעו ממש לצמרת הכי גבוהה. סטרוטמן מזכיר מאד את ואן בומל ולא רק במשחקו אלא גם בהתנהגותו במגרש. יותר מזה קשה לי להגיד כרגע.
אני רואה שדה בור לא לומד מטעויות העבר! למשחק הערב נגד איינדהובן הוא נותן שוב מקום בהרכב לכלומניק הזה שניקרא בוריחטר. גם "הזקנה" פאולסן ממשיך לקבל קרדיט מיותר, במקום לתת לשיונה הפעיל והאנרגטי מקום בהרכב.
נו ארז (כ), מה יש לך להגיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אייאקס מנצחת 3-1 עם כדורגל מרשים ביותר. אז נכון, ההגנה של פ.ס.וו נראתה כמו הגנה של מכבי חיפה של העונה הזאת, אבל בשביל הליגה ההולנדית אייאקס נתנה קונצרט. מחר אגיב עוד קצת על הניצחון הזה.
שי, אני יכול להגיד לך בלי להשתחצן, שכל מה שאני אומר זה נכון. פאולסן ובוריחטר היו חלשים, ואמרתי כמה פעמים ששחקנים כמו פישר ואריקסן חייבים להיות תמיד על המגרש. שני הדנים האלה הם שחקנים שבהברקה אחת של מסירה או דריבל גומרים משחק.
ניצחון ענק! אבל נא לא להתבלבל, מי שראה את המתפרצות של פ.ס.ו ראה את ההבדילי רמות בינינו העונה.. הם פשוט מהירים יותר!
ממשיכים לדהור אל התחתית העמוסה אחרי עוד הפסד חוץ הפעם 2-1 באוטרכט משער בדקות הסיום. היה מחשק מבוהל שלנו עם מערך מוזר (3-4-3) שטרם שוחק אצל ורביק בכל שנותיו באלקמאר. הגענו למצבים בעיקר ממתפרצות והיו כמה החמצות מעצבנות, תיקו היה משקף. איך עוצרים את המפולת? המזל שלנו שרודה, NAC, זוולה ושאר הקבוצות שמתחתינו לא ניצחו במחזור הבא. שבוע הבא בבית נגד ווילם האחרונה בטבלה, מישהו מוכן להמר על ניצחון ביתי? לא אני...
פשוט לא מובן לי מה קורה ב-AZ. הקבוצה מתקרבת בצעדים ענקיים לתחתית ולזה ממש לא ציפיתי. הקבוצה איבדה בשנים האחרונות את רב הכוכבים שלה, אבל הצליחה איכשהו להשאר בצמרת הטבלה. מה שקורה כרגע פשוט לא מובן לי. האם הכימיה בין ורבייק לשחקנים נגמרה? עידו, אתה צופה כנראה במשחקים. מה דעתך?
עוד כמה מלים על אייאקס. פ.ס.וו יצאה בנס מתבוסה כואבת. ואן בומל שהרבה לדבר שטויות אחרי המשחק אמר: " ידענו שאייאקס תרצה מיד מההתחלה ללחוץ עלינו, אבל גם ידענו שהם לא יחזיקו יותר משעה מעמד..." כשאני שומע את קפטן פ.ס.וו מדבר כאלה שטויות אני מניח שבאיינדהובן יש עוד הרבה מאד עבודה אם ברצונם לקחת העונה אליפות. ההגנה שלהם היתה מחפירה. מהשוער ווטרמן שנראה כמו ליצן עד המגן הבינלאומי ווילמס שלא סתם הוחלף במחצית. הבלמים דהרייק ומרסליס נראו יותר גרוע מהבלמים של מכבי חיפה והצ'ינסון לבטח התעורר בלילה בזיעה קרה תוך שהוא קורא בפאניקה: "פישר, פישר, פישר"... הקטע האירוני מכל הסיפור הזה הוא שבדקה ה-71 לנס יכול היה לגמור את המשחק. השער לא היה ממש כנגד מהלך המשחק (גם נארסינג קיבל במחצית השנייה הזדמנות טובה), אבל לפ.ס.וו ממש לא הגיע יותר מנקודה. פישר במשחק יוצא מהכלל הוכיח בצד השני את כשרונו והחלוץ דני הוסן שבגלוי אמר שהוא מעולם לא שיחק ברמה כה גבוהה (...) כבש שער חשוב ביותר. מילה לגבי פאולסן. חוץ מטעות אחת קשה הוא בסה"כ היה בסדר. אם אני משווה את מה שהקולגה שלו בצד השני עשה (ואן בומל) אני חושב שאי אפשר לבוא אליו בטענות. בוריחטר היה ללא ספק החלש ביותר, אבל בסופו של דבר אייאקס הציגה הרבה בגלל פישר, אריקסן, סים דה יונג ודני הוסן משחק נהדר. אגב, דיילי בלינד יכול לדעתי להפוך בקצב הזה למגן הפותח בנבחרת... אהה, ויטסה ניצחה היום בקלות, אבל טוונטה מובילה בהפרש שערים עדיף (שער אחד הפרש). אני מחכה לפברואר כדי להגיד משהו נוסף על ויטסה. ברור לי שבלי בוני ויטסה קבוצת צמרת, אבל לדעתי לא מועמדת לאליפות! אני לא יודע אם יעזוב בינואר או לא, אבל לגביע האומות של אפריקה הוא כן נוסע. שבוע טוב לכולם!
אני טוען שכדי לפרוץ מערך הגנה מסודר, חייב את השחקן שיעשה את הדריבל וישבור את המערך. אפשר גם במסירת עומק מתוחכמת או דאבל פס. את הדברים האלה יש לנו רק 2 שחקנים שמסוגלים לבצע: אריקסן ופישר. כל שאר השחקנים מה שהם יודעים לעשות במשחק התקפה זה למסור לרוחב, וככה אפשר עוד מאה שנה לשחק, ועדיין לא נתקרב לשער.
כעיקרון אתה צודק, אבל הסכנה צריכה גם לבוא מהצדדים. סאנה פתח נהדר את הקריירה שלו בקבוצה, אבל נמצא עכשיו במשבר מסוים. בצד שמאל יש עדיין תקווה שבוריחטר יחזור לכושרו מתחילת העונה שעברה. לוקוקי גם עדיין נמצא בסגל. ביחד עם סים דה יונג וראיין באבל אנחנו עדיין מספיק מוכשרים בהתקפה. נראה גם מה יקרה עם דני הוסן.
http://gifsforum.com/images/Xxx/other/grand/84f47500c950b4dd1b320bf20ed62db5.Xxx :aaa021: :aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
קריאת שפתיים בבקשה (לפניני עשו את זה נהדר הבוקר).... שי לגבי AZ, אני לא יודע מה קורה. אני רואה את כל המשחקים ויש רגעים שאנחנו נראים לא רע (חצי ראשון מופלא בניצחון ההוא בארנהיים, וגם חצי ראשון סביר בתיקו בכרונינגן), ויש משחקים שאנחנו מבישים (בבית נגד פיינורד). הסגל חלש וההגנה שלנו לא טובה. דוני גורטר במקום סימון פאולסן - אין מקום להשוות. ויקטור במקום ראסמוס אלם - אין מה להשוות. ברחהוס במקום הולמן - אין מה להשוות. מרטנס שוב פצוע ומי יודע מתי יחזור... אז אין ספק שנחלשנו, אבל כמו שאתה לא תיארת לעצמך שזה יגיע לכדי מצב שנצבור 14 נק' מתוך 45, גם אני לא חשבתי שזה יכול להיות. אני לא חושב שמשהו בין ורביק והשחקנים הביא לכך, אבל גם אין לי הסבר אחר לעניין. אני אומר לך שאני יותר מפוחד מאשר עצוב ומבואס, אני באמת מפחד שקבוצות כמו NAC, הירנביין ורודה התעוררו ואנחנו לא (כי הם לא קבוצות תחתית מובהקות), ואז נישאר עם VVV, ווילם וזוולה במאבקים האלה. לא נראה לי שהשחקנים מודעים למצב הזה שאנחנו עמוק בתחתית, ואני שומע יותר מידי ש ''בסוף זה יתחבר ונרוץ קדימה''. הלו! אנחנו באמצע העונה עוד רגע והסוף קרוב והוא נראה רע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx