להתקדם מהליגה ההולךנדית לליגה האיטלקית זה שדרוג גדול בקריירה, במיוחד שלסאמפדוריה יש פרוייקט דיי שאפתני עם פרארה, הם קבוצה טובה.
אז בשביל שההעברה כן תחשב כתרומה לקריירה פה הוא היה צריך להפוך להיות שוער ראשון ומאמן שוערים במקביל? מעמדו כשוער ראשון יותר יציב כיום מאשר היה כששיחק בהולנד. לדעתי זה לא קשור למעבר, יותר למאמן, ליכולת שהציג בנבחרת וליכולת הכללית של מתחריו לעמדה, אבל בכל מקרה זה המצב. וכיום מסתבר שהוא עשה את ההחלטה הנכונה גם אם מסתכלים על הדברים מהזווית הזו (לדעתי ההחלה היתה נכונה כבר באותו רגע, סאמפ' זה מועדון גדול ששווה "להקריב" בשבילו שנה בסרייה ב').
רציתי בעיקר להגיד שרומרו עדיין 'תקוע' בסמפדוריה. ההעברה שלו לסמפדוריה לא נעשתה כמקפצה לקבוצה בדרג של מילאן, אינטר או יובנטוס? עם כל הכבוד אליאס לרומרו שטייקלנבורח שיחק כבר בגמר המונדיאל ועכשיו משחק ברומא. לארגנטינאי יש פוטנציאל אדיר, אבל משום מה נראה לי שהוא לא מצליח ממש לממש אותו. לגבי הערב. לא אהיה בבית, אבל קשה לי לחשוב שאייאקס תצליח להוציא משהו מול קבוצת הכסף של ריאל. באטה בוריסוב שלא ממש הבריקה מול ק"ש ניצחה אולי את ביירן מינכן, אבל ברור לי שהגרמנים זלזלו בביילרוסים. מוריניו היה ביום שבת בארינה כדי לצפות במשחק של אייאקס מול טוונטה כך שקשה לי לחשוב שה'מלכותיים' יזלזלו בקבוצה שלי.
לאוהדי איאקס פה, אתם עולים בהרכב הכי חזק שלכם נגד ריאל? מי יחסר? כמה זה קריטי? יש סיכוי היום שאיאקס לא מפסידה?
אולי, אבל לא בהכרח. אני לא יכול להיכנס לראש של רומרו ולענות לך, אבל אני לא ראיתי שום מקום בו הוא התייחס למעבר כאל "מקפצה". הוא גם בסה"כ מתחיל שם את העונה השניה שלו עכשיו, אבל בסדר, תקוע.... דברים שאני כן יכול לדעת הם שבשורה התחתונה הוא כן משחק בליגה יותר טובה, מועדון יותר גדול ומקבל משכורת יותר גדולה - כלומר השתדרג יפה. בנוסף, מעמדו בנבחרת כשעור ראשון יותר בטוח. הדבר היחידי שבו הוא לא השתדרג מבחינת הנתונים היבשים, זה איבוד ההופעות במסגרת האירופאית. שמקזזים את הראשונים עם האחרון, אני חושב שהוא עדיין הרוויח מהמעבר, לא? אם אתה אומר שהוא לא השתדרג מספיק בהתאם לפוטנציאל שלו זו דעתך והיא לגיטימית, אני אפילו מסכים רק שאני לא מקשר את זה למעבר לאיטליה, אבל לומר שהוא לא השתדרג בכלל, שמכל הבחינות הנ"ל הוא כן, זה פשוט לא נכון. אתה רציני? איך לעובדה שרומרו לא שיחק בגמר מונדיאל יש קשר לבחירה לעבור לאיטליה?
בתור אוהד אייאקס אמסטרדם מושבע, אני אומר לך שהסיכוי שאייאקס לא תפסיד הערב בבית לריאל "כסף" מדריד, הוא כמו הסיכוי שמחר בבוקר לא תזרח השמש. וכן אייאקס תעלה עם ההרכב החזק ביותר שלה למעט הפצועים:סררו, סיגי, סולימאני,בוילסן ואיינו. כמובן שגם אם הם היו משחקים, זה לא היה משנה את העובדה שהמועדון ההולנדי יפסיד הערב.
אייאקס יכולה לדבר על הפילוסופיה שלה עוד מאה שנה, וזה עדיין לא יעזור לה אפילו להתקרב לשער של ריאל מדריד. מול קבוצות כאלה צריך לשחק בקשיחות,להיות רעים, לא כמו בלרינות ובצורה כל כך נאיבית. בשביל ליישם את הפילוסופיה הזאת נגד ריאל, צריך שחקנים איכותיים ביותר. לצערי אין לאייאקס אפילו אחד שמתקרב לזה.
דימה, שים במגרש 11 שחקנים קשוחים וזה לא יעזור. אתה רוצה לדעת את הבעיה? http://www.maxguitarstore.com/img/EurosC-7318.Xxx כמו שלפ.צ זוולה אין סיכוי מולנו כך אותו דבר עם ריאל מדריד. רונאלדו אחד מרוויח מה שכל הסגל שלנו מרוויח. קרויף יכול להמשיך לחלום בהקיץ. אין שום דרך לחזור לצמרת אירופה אלא אם כן האיש היקר ימצא sugar dad נחמד. המטרה של אייאקס היא הליגה. לזכות באליפות ולקוות שבשנה הבאה לא נתמודד מול קבוצות בוסמן העשירות באירופה. זה הכל.
עם כל הכבוד לריאל, אתמול שוב הבעיה שלנו היה המאמן דה בור! לא יכול להיות שהוא נותן לבוריכטר ודה יונג קרדיט פעם אחרי פעם! אחרי שער שלנו הוא היה חייב לעיף לפחות את בוריכטר.......
טוונטה מצליחה לחזור למשחק מול הלסינבורג, אבל אסור להגיע למצב שטוונטה בכלל היתה בפיגור 2-0. פ.ס.וו? מצויין שהיא ניצחה את המילואים של נאפולי. עיצה לפלטיני. תעיפו בבקשה את נאפולי מאירופה. בושה שקבוצה מכובדת כזאת באה לאיינדהובן עם המילואים שלה. אם בשלב הזה נאפולי ותרה על אירופה למה היא בכלל משתתפת? מילה אחרונה על דה בור. אולי זה נכון שהוא היה צריך לעשות חילופים, אבל בסגל שלנו אין שחקנים שמתקרבים לרמתם לאלה במדריד...זה לא הפסיד לנו את המשחק.