בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. c_web Member

אני גם לא נותן לאייאקס הרבה סיכוי הערב. זה מחזור ראשון של שלב הבתים והגרמנים יודעים שאם הם רוצים להיאבק על הכרטיס לשמינית הגמר זה המשחק הכי בטוח שלהם, אולי אם הם יזלזלו קצת באייאקס נראה סנסציה.

שי מתי עוברים לשעון חורף בהולנד? יום ראשון האחרון של אוקטובר נכון? תודה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דורטמונד תנצח הערב, בארינה כבר נראה משחק אחר...
    לי אישית חשוב יותר המשחק ביום ראשון בדן האח מאשר המשחק הערב. אני מפחד שהקבוצה תשקיע היום 110% אנרגיה ואז תאבד נק' ביום ראשון. זה יהיה כל כך צפוי אם זה יקרה.

משהו אחר לגמרי. אני לא חושב שצריך להגזים, אבל בפ.ס.וו יש הרגשה שהפסדים בוואלווייק ובאוטכט לא הולקחו בחשבון. אדבוקאט כבר היה אתמול עצבני והבטיח שינויים. יהיה נחמד לעקוב אחרי המצב שם.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זהו, הפסדנו 'רק' 1-0. זה שהשער נכבש בדקה ה-87 רק עושה את ההפסד ליותר אכזרי, אבל לא ציפיתי לשום דבר אחר. כואב, מתסכל, מדכא, מה לא. אני חושש שביום ראשון נגד ADO נאבד נק'...

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

שי, הגיע לנו להפסיד. אחרי שבמחצית הראשונה הגענו לכמה מצבים יפים ובעטנו בדלי פעם אחר פעם, זה היה דיי ברור שהשער של דורטמונד יגיע במוקדם או במאוחר (במיוחד אחרי בזבוזי הזמן לקראת סוף המשחק, ועצם העובדה שהגרמנים עלו למחצית השנייה הרבה יותר מסודרים גם בהגנה ובעיקר בהתקפה).

5. c_web Member

לא יצא לי לראות את המשחק מלבד התקציר. אייאקס הפתיעו אותי כשהפסידו רק בדקות הסיום, והיו להם גם כמה מצבים לא רעים. אלדרוילד נראה מאשים את מויסנדר בגול, כי באמת היה נראה שהפיני קפץ לנגוח או מעד ופספס את הכדור. מה שלבנדובסקי עשה לאלדרוילד עצמו היה קל מידי וגם לו יש חלק בגול הזה.

6. Gnus Avenue Member

איך היה גאורגי שטוריה במשחק? ממש רציתי לראות אותו אבל לא הספקתי בגלל אילוצים של עבודה וכו'.

*לא, אני לא אוהד ויטסה, פשוט עוקב אחרי הקבוצה בגלל השחקן הנהדר הזה.* http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. c_web Member

הוא לא שיחק.

8. Piet van Reenen Member

אני רוצה להגיד כל הכבוד לבחורים ולצוות המקצועי על המשחק אתמול בדורטמונד.
    אייאקס עמדה בצורה יפה מאוד וגם יכלה לנצח.
    אני מאוד גאה בקבוצה על ההופעה!

9. f-side Member

ם כל הכבוד לצוות המקצועי דה בור היה חייב לעשות חילופים יותר מוקדם!
    בוריחטר היה פשוט איום ונורא כל המשחק לטעמי, גם סנא היה חלש.... היה מקום להליף אותם כבר במחצית!

10. Piet van Reenen Member

זה הכל בהתאם לציפיות שלי לפני המשחק.
    אני הייתי בטוח לפני המשחק שדורטמונד הולכת לשחוט את אייאקס 0-5.
    לגביך אני לא יודע, יכול להיות שחשבת לפני המשחק שאייאקס יכולה לנצח והתאכזבת שלא.
    או קיבלת תיאבון בזמן המשחק כשראית שאייאקס מתמודדת איתם יפה.
    בקיצור אני לא חזיר!

11. AFCA Member

שניכם צודקים, מבחינה טקטית דה בור העמיד את הקבוצה פשוט מצוין והיה כיף לראות את ההגנה והקישור משחקים באחריות כזאת, מצד שני בהתקפה כן היה מקום לעשות שינוי הרבה הרבה יותר מוקדם(אני במחצית הייתי מחליף את סאנה החלש) גם בגלל חולשה(סאנה ובוריחטר) ואת באבל שנפל מהרגליים כבר בדקה 60 (הוא מוסיף לנו המון, כיף לראות שכשמעיפים כדורים למעלה זה לא חסר תקווה)

12. f-side Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אחי אני מדבר על מחצית השנייה הרי כולנו ראינו שהשד לא נורא.

בכלל בכדורגל תפקידו של מאמן לטעמי להתאים את הקבוצה לפי התפתחות המשחק...

13. Piet van Reenen Member

אייאקס גרמה לדורטמונד להיראות לא טוב.
    בסופו של דבר צריך להיות ריאלים, דורטמונד קבוצה יותר טובה מאייאקס, אין מה לעשות.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו מפסידה בחוץ לקבוצה מאוקראיניה שאני כרגע את שמה אני לא הולך לאיית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    טוונטה מובילה 2-0 על האנובר ולבסוף מסיימת את המשחק בתיקו. העונה האחרונה היתה יופי, כרגע נראה שאירופה הולכת להיות סיוט...

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קבוצה חזקה שגם חסרה היום את בואטנג המצוין ממה שאני רואה (גם דניסוב, שחקן טוב שאני עוקב אחריו, ישב על הספסל). קישור חזק מאוד (עם הגנאי או בלעדיו) שבימים הטובים של ג'וליאנו בכלל נראה מצוין, רק חסר איזה סקורר קטלני בשביל להפוך למועמדת לגיטימית לחצאי הגמר ומעלה לדעתי (מהמעט יחסית שראיתי, מודה). להולנדים יהיה קשה לעלות מהבית הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12