בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. Ajax Amsterdam Member

מסכן השחקן הזה

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר צחקתי פה בהולנד עם אנשים. בעוד 4 חודשים הוא בריא ומה אז? אייאקס צריכה להכריח את סיגי לגור במנזר...הוא עכשיו חודשים בחוץ בגלל שהוא השתובב עם כמה שחקנים אחרים. מה יהיה אחרי זה? פציעה קשה במפשעה אחרי שחברתו היתה קצת יותר מדי חרמנית...

לאייאקס יש עכשיו לפחות שלוש שחקנים בסגל עם גוף של זכוכית. הראשון בוילסן, השני בוריחטר והשלישי סיגטורסון. לא הגיע הזמן שבאייאקס יסיקו מסקנות על הבדיקות הרפואיות לפני שהשחקנים חותמים? אני לא מומחה, אבל האם אייאקס לא צריכה לבדוק אם הגוף של השחקן המועמד לחתום גם יכול לעמוד בעומס משחקים ולחץ נפשי?

מבחינתי ברור שבחורף אייאקס צריכה לצרף חלוץ אחר. עצוב לי בשביל סיגי, אבל זה כבר עובר כל גבול. קורה שנפצעים לתקופה קשה (דוגמא אפלאיי), אבל לא מקובל עליי הסיפורים של בוילסן, סיגטורסון ובוריחטר שלך תדע כמה זמן הוא ישאר בריא.

3. Ajacied Member

הבנתי שההיעדרות הממושכת היא בגלל שהוחלט לעשות לו ניתוח כי מדובר בפציעה חוזרת בכתף, זה לא סתם ככה 4 חודשים... ניתוח אמור להעלים את הבעיה החוזרת באותו המקום.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, ובפעם הקודמת זה היה שבר מאמץ, ואחרי הפציעה הנוכחית זו בעיה במפשעה...
    לא יודע, סיגי בהחלט שחקן עם פוטנציאל, אבל ככה אי אפשר להמשיך. אני אישית מאד מקווה שיגיע חלוץ בינואר למרות שאין לי מושג אם עכשיו דני הוסן יקבל הזדמנות. הבחור ששיחק לפני עונה בפורטונה סיטארד הגיע לאייאקס כחלוץ (גם יכול לשחק על הקו) ולך תדעו כמה הוא שווה. מה גם, באבל יקבל כנראה כבר מחר את התפקיד במרכז ההתקפה.

5. AFCA Member

מה לגבי פאולסן? אני מקווה לראות אותו מול דורטמונד, אין לי חשק כמו שנה שעברה שעלינו בברנביאו עם יאנסן כקשר אחורי וזה היה מבזה, בשביל משחק כמו דורטמונד בחוץ חייבים קשר אחורי אמיתי ואיינו עוד לא כשיר(כמה שהוא עושה שטויות זה עדיף על לשים קשר התקפי כמו שאונה כקשר אחורי) אז נשארנו רק עם פאולסן(בהנחה שדה בור לא יפתח עם בוקארה, שמבחינתי יכול לפתוח בשבת מול RKC, ב-20 דקות בהירנביין הראה יותר משאונה, שאני לא מאשים אותו כי הוא משחק בעמדה שהיא לא שלו).

חוץ מזה, אוהדי החוץ שלנו קנו את כל המקומות שקיבלו למשחק בדורטמונד, 3500.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/12
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה בור אמר בימים האחרונים שפאולסן ובאבל עדיין לא מספיק כשרים לשני משחקים בשבוע. בשלב הזה קשה לי ממש לנבא איך ההרכבים ייראו בשני המשחקים הבאים. אני מעדיף הרבה יותר ניצחון מול RKC מאשר הצגה מול דורטמונד. כבר ראיתי שאחרי זה נשחק בדן האח וכולנו יודעים מה קורה לרב כשאנחנו משחקים במשחק חוץ מעצבן בשעה 12:30...

נו טוב, קודם לעבור את RKC...

7. Piet van Reenen Member

ברצוני להגיב קצת על פתיחת העונה של קבוצתי האהובה אייאקס.
    אני חייב להגיד לכם שאני מאוהב בטוביאס סאנה, פשוט אחלה שחקן, הבחור הצעיר הזה.
    אייאקס קבוצה צעירה ותוססת עם מאמן מצויין כמו פרנק דה בור.
    כולי תקווה שנעשה עונה גדולה, והצעירים של אייאקס יביאו למועדון מאמסטרדם אליפות שלישית ברציפות.
    לגבי אירופה, לצערי אין לקבוצה שום סיכוי לעשות משהו בבית הקשה הזה.
    אני רק יכול לקוות שלא נתבזה השנה בליגת האלופות.
    אייאקס אימפריה!

8. Ajacied Member

לא רק באייאקס יש פציעות,
    שוערה של פיינורד, ארוין מולדר, שבר את רגלו באימון ויעדר לתקופה ארוכה.

9. f-side Member

ניצחנו את RKC ם שערים מוזרים ומשחק מוזר........

נקודת אור בלינד הצעיר היה מאוד פעיל היום.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו נכנסים עכשיו לתקופה עם הרבה מאד משחקים קשים ולכן אני מרוצה מהניצחון היום. היכולת לא היתה משהו, אבל ניצחנו. במחצית הראשונה אייאקס שיחקה בקצב של צב ולכן התקשתה להגיע למצבים. במחצית השנייה כבר ראינו שער נהדר של שיונה שפתח את המשחק. השער השני כבר לא היה הפתעה. RKC פשוט לא הגיעו לארינה בשביל הניצחון. אנחנו ניצחנו בהילוך שני...אכן כן, דיילי בלינד היה נפלא היום. נו טוב, שיחקנו נגד RKC. אם יעשה את זה בדורטמונד אז כבר אהיה שמח.

שיונה עם שער נהדר:
    http://www.101greatgoals.com/gvideos/total...v-rkc-waalwijk/

תוצאות אחרות:
    טוונטה מביסה 5-2 את ווילם טוויי בחוץ. הקבוצה מאנסחדה עם מלוא הנקודות, אבל גם עם תכנית משחקים מאד קלה...

היירנביין מפסידה בבית 3-1 לאדו דן האח (יריבת אייאקס בשבוע הבא)

VVV וונלו מצליחה לזכות בנקודה ביתית מול נק ניימכן. 2-2 בסיום.

*** תוצאת ביניים
    פיינורד מובילה 1-0 בבית על זוולה. (מחצית שנייה)

11. Muurad Member

הברונו הזה הולך למצוא את עצמו בקבוצה טובה בליגה האנגלית כבר בינואר לדעתי.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך. מרטינס אינדי כידוע שחקן פיינורד, אבל לא אכפת לי להיות בעדו כשהוא משחק בכתום...הבחור הזה חיה אמיתית. הוא נמצא עכשיו בעלייה מטאורית ואין לי מושג אם פיינורד תוכל להחזיק אותו עוד להרבה זמן. ברור שיגיעו משחקים בהם לא יהיה בכושר, אבל ללא ספק מדובר בשחקן שאני מאד מקווה שיהיה לתקופה ארוכה בלם פותח בהולנד.

13. c_web Member

יצא לי לראות מעט ממשחקי אמש, מה שצד את עיני זו הטעות המבישה של שוער ווילם שגמרה את הסיפור. חשבתי שהמקומיים יתנו פייט יותר טוב. מי תעצור את טוונטה?

היום AZ אירחה את רודה וניצחה 0-4 בצורה מאוד קלילה. רודה בהחלט נראית רע, אבל אני מאוד שמח שחזרנו מהפגרה עם ניצחון יפה. ג'וזי עם שלושער והוא פשוט בכושר מדהים, תוסיפו לזה בישול בטעות שלו ותקבלו חלוץ נהדר.
    אוטרכט הפתיעה את PSV כשניצחה אותה 0-1, לא ראיתי את המשחק אבל שמתי לב שהיו 2 אדומים למקומיים. כל הכבוד להם על הניצחון שבטח משרת את אוהדי אייאקס ושאר קב' הצמרת.
    הראקלס הפכה פיגור בביתה וניצחה 2-1 את NAC. מיד יפתח המשחק בין כרונינגן לויטסה שינעל את המחזור הרביעי.

שנה טובה וחג''ש לכולכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוטרכט הצליחה פשוט עם מלחמה לקחת את הנקודות מפ.ס.וו. בדקה השמונים אוטרכט נשארה עם תשעה שחקנים, אבל פ.ס.וו לא הצליחה להבקיע. בנתיים נארסינג כבר ממורמר שהוא לא פותח, אדבוקאט כועס על מה שקרה היום ומרק ואן בומל? צהוב חמישי בחמישה משחקים והרחקה בשבוע הבא מול פיינורד...

ויטסה בדרך למקום השני אחרי שהיא אוטוטו מנצחת בכרונינגן. האורחת מארנהם שיחקה יותר משעה עם עשרה שחקנים. זה אומר דרשני, ויטסה פתחה נהדר את העונה. הכסף של דון מייראב עושה את שלו...

ההרגשה הכללית אחרי המחזור החמישית?
    טוונטה מנצלת לוח משחקים קל בשביל לאסוף נקודות. אייאקס ופ.ס.וו לא יציבות, ויטסה עושה שרירים ו-AZ ופיינורד קבוצות שבהחלט מסוכנות לכל הצמרת. לדעתי נקבל נראה בחודשים הקרובים עונה לא פחות מרתקת מאשר בעונות הקודמות. הכל פתוח בהולנד!

שנה טובה לכולם!

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/12
  15. Piet van Reenen Member

פרנק דה בור אומר היום, שהוא מאמין שאם אייאקס תשחק לפי הפילוסופיה שלה, היא מסוגלת לנצח הערב את דורטמונד בגרמניה.
    לפי דעתי אפילו דה בור עצמו לא מאמין במה שהוא אומר, וכל הדיבורים האלה זה כדי לתת בטחון לשחקנים.
    בתוך תוכו דה בור יודע שאין לאייאקס שום סיכוי להוציא משהו בגרמניה, והדבר היחיד שהמועדון מאמסטרדם צריך להיזהר זה מהשפלה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/12