בעיות במחשב - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏7/11/03.

1. Ian Wright Member

הסתדרתי. אפשר למחוק...

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  2. Gunner_ForeveR Member

יש לי בעיה עם העכבר. מדי פעם הוא נתקע לכמה שניות, ולכן קשה לשחק במשחקי יריות לדוגמא, זאת אומרת שאי אפשר להזיז את הכוונת לצד ימין למשל. קניתי עכבר חדש, לא עזר. ניקיתי את המחשב מאבק, לא עזר. ניקיתי את המחשב עם תוכנת CCleaner, לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? תודה לעוזרים....

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

יש לי בעיה עם ההורדות יותר נכון שתי בעיות ראשית עם הFIREFOX אני מעוניין שההורדות שאני מבצע (כולל שמירת תמונות) ירדו לכונן E וכמו כן גם ההורדות שאני מבצע עם מנהל ההורדות IDM (את תיקיית הורדות שיצרתי בE תחת התיקקיה USER ושם המחשב) כמו כן הכנסתי את כל "תיקיות המשנה" של הIDM Compressed, Documents, Music, Programs וVideo.

כמובן שגם את ההגדרות בIDM (תמונה)שיניתי אבל זה עדיין לא עזר, איך אני מבצע את הפעולה נכון?

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני משתגע, רק רמקול אחד עובד לי. אמרו לי (נראה לי פה ) שכנראה נדפק אחד. החלפתי לחדשים דנדשים ועדיין רק אחד עובד לי (לא הרמקול הראשי, זה עם הבקרה, דווקא השני עובד) וכל עניין האיזונים בבקרת עוצמה תקין.

מה עוד אפשר לעשות?

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה לי להאמין שעשית את הטעות הזאת אבל יכול להיות שהכנסת את זה לחיבור לא מתאים?

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא נראה לי. בקודם היה לי חיבור אחד למחשב (צבע ירוק) הכנסתי אותו לנקודה הירוקה וזה עדיין עבד רק על רמקול אחד (סתם לניסיון ניסיתי להכניס לאחרים וזה לא עבד.

עכשיו ברמקולים החדשים יש שני חיבורים למחשב, ירוק ונוסף כתום. הכנסתי את שניהם ועדיין רק צד שמאל עובד. את האמת, הוצאתי את הכתום ועדיין צד אחד עבד. רק שהירוק בחוץ זה לא עובד בכלל.

מה קורה פה.

7. שלו Guest

אם האיזון בין הרמקולים תקין והבעיה היא לא בהם מכיוון שבדקת זוג נוסף, אני מניח שיש לך בעיה עם היציאה שאליה אתה מחבר אותם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/3/11
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

למישהו קרה שהמחשב שלו פשוט נכבה בלי שום אזהרה?

בשבוע האחרון זה קורה לי המון, לפעמים פעם ביום לפעמים כל שעה. שמעתי שזה יכול להיות ה-RAM אבל אין לי בעיה של עומס זיכרון וירטואלי. שמעתי שזה אולי החימום ופירקתי וניקיתי את כל המאווררים, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. הצעות?

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ספק נדפק..

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שהמאווררים כבר לא טובים. לי זה קרה בעבר ואחרי שניקיתי המחשב המשיך להיכבות אז הזמנתי טכנאי שהחליף לי מאורר.

תוריד את התוכנה SPEEDFAN כדי לראות את הטמפרטורה שלהם כדי להבין אם זאת הבעיה או מה שלירן הציע.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/11
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לי בעיה שאיך שאני פותח את הדפדפן של מאקסטון המחשב שלי מתחיל לעבוד בעומס, אולי אני לא מרגיש את זה על כל פעולה, אבל אני שומע שהוא מתחמם וכשאני מסתכל אני רואה שהשימוש של המחשב ב CPU קופץ ל70%. בסך הכל מדפדפן.
    על מה אתם ממליצים שהוא קצת פחות כבד?

12. מור!!! Member

תנסה להוריד תכונות שאתה לא משתמש בהם ולראות במשימות שפועלות לראות מה אתה לא צריך ותפסיק אותם

13. Ian Wright Member

יש לי מחשב נייד כבר שנתיים או שלוש. בכל מקרה, ברגע שאני מוריד את המסך(לא מכבה את המחשב) הוא במצב 'שינה' מה שנקרא. בזמן האחרון בכל פעם שאני מוריד את המסך ורוצה לחזור לפתוח את המחשב, זה מראה לי נורה ירוקה בצד(כרגיל) שאומר שהמחשב הולך להיפתח אבל עכשיו יש רק מסך שחור ואני לא מצליח להזיז כלום וכל פעם אני צריך לעשות הפעלה מחדש שזה סתם דופק את המחשב גם ככה. מישהו יודע מה הפיתרון לזה? זה גם מראה לי הודעות על משהו שניוידיה לא הצליח להעלות את המסך או משהו בסגנון.

תודה מראש.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ניוידיה - כרטיס מסך, מה שגם הגיוני לבעיה שתיארת. ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך, נסה להוריד דרייברים, ואם זה לא יעזור אז זו בעיה יותר 'עמוקה'.

15. Ian Wright Member

מזה בעצם נותן לי להוריד את הדרייבר? זה סוג של עדכון?