בעיות במחשב - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏7/11/03.

1. שגיא Guest

תתקין מחדש גירסה חדשה יותר אם קיימת. אם לא, תנסה להסיר את הנוכחית ואולי להתקין גירסה אחת ישנה יותר.

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

איך אני מתקין אימיול אם הוא בקבצים בתוך ראר ?

3. שלו Guest

אתה מחלץ את הקבצים מה-RAR ע"י השימוש באשף \ Wiraz ואני מאמין שלאחר החילוץ כבר תמצא את קובץ ההתקנה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/10
  4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

יש לי בעיה בחסימת פרסומת בפיירפוקס בהתחלה הכל היה בסדר ואז משום מה זה השתבש פשוט עשיתי כלים--> אפשריות ---> תוכן---> סימנתי V בחוסם חלונות קופצים ואז חריגים ושם הכנסתי רשימת של תארים מצומצמים שאני חייב חלונות קופצים (אייסוקר, אגד, UNIVERSOFUTBOL ועוד כמה) אבל משום מה שאני מקבל הודעה חדשה כאן הפורום לא קופצת לי שום הודעה וגם בכל מיני אתרים אחרים קופצות לי פירסומת מעצבנות (בעיקר של האסטורולוגית פרידה אורינגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx )

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

יש לי בעיה דיי מוזרה בפיפא 2010 שהתחילה היום פעם אחרונה ששיחקתי (שלשום) הכל היה טוב ויפה היום לאחר שביצעתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי את המשחק (כולל הקראק) ברגע שאני נכנס זה יוצא לי מהמשחק ומציג את השגיאה "FIFA10.exe has stopped working" כבר ניסתי כמה סוגים של קראקים, עידכון לכקטיס מסך+קול וכמובן מחקתי והתקנתי מחדש מספר פעמיים .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/7/10
  6. Raulito Madridista

בשביל לראות את הסרטונים בספורט5 צריך איזה תוכנת פלאש ונדמה לי שורדתי אותה כבר 4000 פעם ובכל-זאת אני לא מצליח לראות. רשום שההתקנה נכשלה. מישהו?
    ואגב למסנג'ר המטומטם אני נכנס רק דרך האינטרנט, איזה עלוב זה.

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בקשר לפלאש פלייא תמחוק את הגירסה הקודמת דרך הוספה הסרה בלוח הבקרה ותתקין את הקובץ עצמו (לא דרך האתר)

http://www.megaupload.com/?d=S9BY47UU

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פתאום אתמול בלילה מת לי הרמקול הימני. דווקא "הראשי" (זה שממנו מגבירים, מנמיכים ומדליקים/מכבים) פתאום שבק. אני שומע רק בשמאלי. כמובן, בדקתי שלא ביטלתי את הרמקול הימני ובדקתי את אפשרויות בקרת העוצמה בצד שמאל למטה.

כן, ושיחקתי עם החיבור של הרמקול למחשב עצמו. שום דבר לא עזר.

יש למישהו רעיון?

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

תבדוק עם החיבורים בפנים .

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה מתכוון חיבורים לרמקול עצמו? אם כן, אז גם שם הכל בסדר...

11. AFCA Member

יש לי מחשב חדש ווינדוס 7 כבר בערך שבועיים, ועד עכשיו לא היו בעיות. מהיום, לא עשיתי שום דבר מיוחד, פתאום שאני נכנס לראות סרטון ביוטיוב או איזה אתר אחר (101 גולס) זה רושם לי שאני צריך לשדרג את ה-abode flash player.
    רשום בשלב הראשון ללחוץ התחל-כל התוכניות...ואז לפתוח את האינטרנט שלא רשום כלום לא שרשום 64 ביט. ואני לא מוצא את הסמל של זה.. מישהו יכול להביא לי איזה הורדה של אינטרנט אקספלורר 32 ביט? או איזה פתרון אחר? תודה.

12. FaN_MU Member

google - abode flash player

13. AFCA Member

ניסיתי להוריד מכמה מקומות, אבל כל פעם המקום היחיד שזה מראה לי שזה קיים אחרי שהתקנתי זה הסר תוכניות בלוח הבקרה. חוץ מזה אין שינוי- אני עדיין לא יכול לראות שום דבר.

עריכה- הסתדרתי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/10
  14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

יש לי תקלה עם התוכנה "יוטורנט" משום מה ההורדות פשוט "נעלמות לי" ואחרי זמן מסיום חוזרות למצב שבו היו, יש למישהו פיתרון ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/10
  15. Igi Member

ש לי בעיה שהאנטי וירוס(AVG) חוסם לי את הגישה לקובץ מסויים. הייתי משתמש עם התוכנה הזו שנים ועכשיו פתאום היום אני רואה שהוא חסם ואני לא מצליח להיכנס לקובץ גם אחרי שהורדתי אותו מהexclusions שה-AVG שם אותו שם אצלו...

איך אני יכול לעקוף את החסימה הזו ולהיכנס לקובץ? זה מאד חשוב לי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/10