בעיות במחשב - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏7/11/03.

1. שבצ'נקו Member

2. King Iverson Member

תודה רבה
    ברגע שיש לי את התוכנה על המחשב, היא מוחקת את הקובץ?

3. אלי מתחן Member

כל משחקי הCM נתקעים אצלי על המחשב אחרי כמה דקות, יש למישהו ממכם מושג למה?
    וגם עוד משהו, כל הזמן רשום לי שנגמר לי הvirtual memory, איך אני מפנה של מקום?

4. burning soil Member

לגבי ה- virtual memory שעליו אתה מדבר,ממה שידוע לי מדובר בזכרון
    הפנימי של המחשב,וככל הנראה המחשב שלך צורך את רובו(בגלל הווינדוס,או שפשוט
    ישנו עומס ואין לך כמות גדולה של ram שזהו הזכרון הפנימי). אני חושב שאתה יכול
    לשדרג את ה-ram או להוריד את העומס.

יש לי שאלות משלי-

1)מה עושים עם וירוסים שנמצאים במחשב אך לא ניתנים להסרה?(אני צריך לציין שהאנטי וירוס
    כתב שהם לא מהווים איום ולא יכולים לגרום יותר נזק).

2)האם פעולת איחוי הדיסק אכן יעילה,והאם היא באמת מאיצה את פעולות המחשב?

5. אלי מתחן Member

יש לי 128 ראם, איך אפשר להוריד את העומס?

6. burning soil Member

ראשית אם ברשותך ווינדוס אקספי(איזה ווינדוס יש לך?) לחץ alt+ctrl+del לאחר מכן יפתח לך "מנהל המשימות של ווינדוס"
    משם תעבור ל"ביצועים",ובאמצע יהיה רשום שימוש ב-pf,זה אומר כמה זכרון צורך המחשב שלך,
    כמובן שאם אתה רואה שיש שימוש ברוב הזכרון צריך להוריד מהעומס בכך שתפעיל פחות ישומים
    יחדיו,אתה יכול מדי פעם להפעיל מחדש את המחשב,דבר שיכול לעזור בטווח הקצר.

אני אנסה לתת לך דוגמא,אם נניח אתה משחק מנג'ר,שומע מוזיקה,נמצא באייסיקיו,וגם משתמש באקספלורר,וכל זה כשיש לך 128 ראם בלבד
    ,המחשב שלך אכן יפעל לאט,כיוון שיש עליו עומס,
    ולכן מומלץ להפעיל פחות ישומים ביחד כמו שרשמתי.

מה שהסברתי לך,זה לפי ידע בסיסי יחסית,לכן אל תמהרו(המשתמשים בפורום) לצלוב אותי אם
    טעיתי או משהו..

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/04
  7. אלי מתחן Member

אצלי זה בערך 2-3%

8. ג'רי בית הלוי Member

יענקלהה- אתה צריך להפעיל את התוכנה כדי שהיא תעשה משהו, זה לא מספיק שהיא קיימת על המחשב.

דורון, די צדקת במה שאמרת. 128 באיכספי זה אחד הדברים הגרועים שיש, על פחות מ-256 עם המערכת זוללת הזיכרון הזאת כמעט ואין מה לדבר. עצה שלי- תוסיף עוד 128 זיכרון או אפילו יותר.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

Memokit זו תוכנה שמתאימה בשביל כל הקטע של הזיכרון. תתקינו. תפעילו אותה והיא תאיץ את המחשב אוטומטית. אבל אם הזיכרון הוא רק 128 יש גבול למה שהיא יכולה לעשות. זיכרון וירטואלי זה לא זיכרון פנימי, זה משהו שונה לחלוטין, זה הדבר היחיד שאני מבין בנושא הזה.

איחוי הדיסק של ווינדוס הוא איחוי דיסק פשוט מחורבן. תוריד תוכנה שעושה איחוי דיסק בצורה טובה יותר (System mechanic או norton systemworks). ולא ממש שמים לב להבדל, אבל זה לא יזיק.

אם המחשב עדיין איטי תוריד תוכנה למחיקת ספייוור ותוכנה לניקוי רג'יסטרי (system mechanic או ragistry medic). בהצלחה.

10. אלי מתחן Member

טעות שלי יש לי 256.
    יש סיכוי אתה מביא לי לינקים לתוכנות?

11. E-tam-R Member

יש לי גם Ad-Aware
    וגם Spybot

ויש לי גם ידע קצת יותר מבסיסי בדברים האלה..... וכל זה בכל זאת לא עזר והתיקיות האלו עדיין נמצאות על המחשב שלי

אני מחפש פתרון יצירתי.... כי כל מה שניסיתי בינתיים לא ממש עזר למחוק את התיקיות האלה......
    בכל מקרה, כרגע לי זה כבר לא כל כך משנה כי אני מפרמט את המחשב...

12. burning soil Member

מה השימוש העיקרי של תוכנת ה-Ad-Aware האם היא משתלמת לשימוש...?

13. E-tam-R Member

Ad-Aware וSpybot הן שתי תוכנות מאוד נפוצות שעובדות כמו אנטי-וירוס, רק שהן לא מחפשות וירוסים, אלא מרגלים. מרגלים זה כל מיני תוכנות קטנות ש"נדבקות" למחשב ועושות בו כל מיני בעיות.
    והתוכנות האלה מחפשות אותן ומוחקות אותן.

אה וכן, הן משתלמות לשימוש, הן בחינם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/04
  14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביררתי קצת את העניין... הזיכרון הפנימי הוא ה-RAM הידוע לשמצה. כאשר המחשב משתמש בכולו ווינדוס פונה למקום הפנוי על הדיסק הקשיח ומשתמש בו בתור זיכרון - זהו הזיכרון הוירטואלי. בגלל זה מומלץ להשאיר הרבה מקום פנוי בכונן שבו מותקן הווינדוס.

ג'ו קול - Memokit זו תוכנה לא רעה להאצת המחשב וכו', אבל היא לא מטפלת בזיכרון וירטואלי והיא מאד מוגבלת. Speedupmypc זאת תוכנה מעולה שמטפלת לא רק בזיכרון פנימי ו-וירטואלי אלא גם ב-CPU (מעבד), מאיצה את מהירות האינטרנט, מוחקת ספייוור, מחסלת פופ-אפס, מונעת קריסות במחשב וגם יש אופציות נחמדות בקטע של האצת הדיסק הקשיח. התוכנה מאד מומלצת לפי מה שהבנתי והיא המובילה בתחום הזה. זו תוכנה שצריך להוריד מהקאזה או אימיול, כי צריך לשלם עליה.

System mechanics זה תוכנה שמוחקת קבצי זבל מהמחשב, מנקה את הרג'יסטרי (אחת הסיבות המרכזיות לאיטיות במחשב), מחסלת קבצים שהוכפלו, מבצעת איחוי דיסק נהדר, מנקה ספייוור, שומרת על פרטיות ומותקן בה בנוסף האנטי וירוס והפיירוול הטובים בעולם כיום (אנטי וירוס פנדה, הרבה יותר טוב מכל הנורטון או מקאפי למיניהם). כמובן עולה כסף, יש בליונהארט לינק באימיול לזה. הרבה יותר טובה מה-Norton Systemworks. פחות או יותר כל מה שצריך.

15. אלי מתחן Member

זאת תוכנה חד פעמית או אחד שפועלת ברקע?