תגיד ברק אתה בסדר? אופטימי 2?אנחנו יכולים לזכות באליפות פסימי 5?נניח שליברפול ארסנל וצלסי מעלינו.איזה עוד קבוצה תעבור אותנו?אברטון לא תצליח לשחזר עוד עונה כזו. ריאלי 4?אתה שפוי?יש לנו סגל טוב יותר מליברפול וארסנל. המלחמה שלנו היא עם צלסקי. אופטימי 1 פסימי 3 ריאלי 2
ברק עדין עם אותו סגל סיימנו בהפרש של 15 נקודות מהמקום הרביעי,אז ברק אל תיהיה כל כך פסימי כי הסגל שלנו אפילו שלא עשינו חיזוק רציני במיוחד, אבל הבאנו שוער מציון שחצי מהשערים שספגנו העונה היה בגלל השוערים,וגם מחליף בצד שמאל לגיגס בתור פארק שתמיד רץ ובתזוזה אז לכן מקום 1-3 בטוח יהיה לנו.
הרבה יותר אוהד ארסנל מאשר וויגאן, אבל בשביל הגיוון אני אתן את הציפיות שלי ללאטיקס: אופטימי: 15+ ריאלי: 17-20 פסימי: 20 עם שבירת כמה שיאים שליליים (חוץ מקהל... שבזה גם ככה ישברו שיא שלילי :aaa8: )
אוהד וויגאן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא ידעתי שיש לנו פה מחתרת של אוהדי קבוצות תחתית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
ברק באמת אפילו עם הסגל הקיים שלנו מקום 3 מובטח לנו,וסיטי אתם בכלל השנה יש לכם סיכוי טוב לרדת ליגה אז שקט.
ברק אתה כל כך פסימי! תגיד לי מה הבעיה בהרכב ואן דר סאר גארי נוויל גבי היינצה ריו פרדיננד מיקאל סילבסטרה רונלדו גיגס סקולס קין רוני ואן ניסטלרוי ?? אתה רוצה להגיד לי שהסגל של ארסנל או ליברפול חזק יותר?נכון שלא התחזקנו מספיק אבל גם ליברפול וארסנל ממש לא.וניתן להחתים שחקנים עד סוף אוגוסט.אל תשכח מתי הבאנו את רוני.
הבעיות בהרכב הן: ואן דר סאר הוא לא שוער יציב ריו פרדיננד עסוק באיך לחתום בצ'לסי/מדריד. גיגס וקין ותיקים מדי ולא יסחבו קבוצה שלמה על הגב. ואן ניסטלרוי, לפי השמועות, איבד את הרצון לשחק ביונייטד והסתכסך עם פרגוסון.
ולפי השמועות רוד גם חתם בקבוצה במונגוליה.. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?.. רק ליפני שבועיים הוא דיבר ואמר עד כמה הוא רוצה לקחת את האליפות!