סניידר בריאל היה על הפנים בעיקר לקראת הסוף, ברצינות חברים - לדבר בדיעבד זה הכי קל, אם הייתם רואים משחקים הייתם מבינים למה האוהדים התפללו שואן דר ואארט ישאר וסניידר יעזוב. הוא הצליח באינטר כששינו לו את התיפקוד(הוא שיחק יותר באיזור מרכז המגרש והיה קשה לו לשחק את הכדורגל שרצינו עם הבעיות להשתלט ולמסור את הכדור על שטח קטן באופן רציף לכל המשחק ברמה גבוהה אצלנו), וזה בסדר - אבל לבוא בטענות לריאל בדיעבד זה פופוליסטי.
אור, לא ידוע לי על כמות רצינית של אוהדים אשר התפללו שואן דר וארט יישאר ובטח לא על כאלה שהעדיפו את רפי על פני ווסלי.
אני זוכר שמקום שהגבתי באותה תקופה שזו הייתה הדעה הרווחת, שאחד מהם אמור לעזוב ושואן דר וארט הוא המועדף שישאר.. זו גם הייתה הדעה שלי.
מבחינת ריאל - אין לה מה לוותר. היא גם לא תמכור אותו בסכום שהיא מכרה, אבל יותר מכך - מדובר בפאקינג קאקה! נכון, הוא אחרי פציעה קשה ולא הצליח כ"כ להתאקלם אצל הבלאנקוס, אבל לוקסוס כמו שיהיה להם - להשאיר שחקן בקאליבר של קאקה על הספסל בהסכמתו, זה אדיר. מה גם יש הרבה מאוד משחקים בעונה - ליגה, גביע, ליגת האלופות. אוזיל לא יוכל לפתוח בכולם [שלא נדבר על פציעה אפשרית], ואז מה? שחקן כמו קאקה שיכול להיות שחקן רוטציה ולא בהכרח הרכב, זה אומר שמצבה של ריאל מצויין. כמובן שמצידו של קאקה עדיף לו לא להיות בריאל, אבל אם הוא רוצה, אז בעיה שלו. מה גם הדיון פה מדבר על הצד של ריאל, אז זה לא רלוונטי כרגע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מוראד, אני באמת לא מבין את זה. העזיבה של ואן דר וארט נראתה כשאלה של זמן. משהו שכל רגע אמור להגיע. במדריד נישבה רוח שלחשה שוב ושוב "ריברי" ושמם של ההולנדים השונים נקשר שוב ושוב כחלק מעסקה אפשרית. כולנו השלמנו עם עזיבתו של ואן דר וארט וקיווינו להישארותו של סניידר ולכן העדפנו לראות את שמו מקושר לעסקאות השונות. ריאל מדריד "נתקעה" עם סגל רחב מידי והיה לחץ להקטינו למכסה המותרת של 25 שחקנים, הרצנו בפורום אין-ספור קומבינציות שונות של עוזבים - ואן דר וארט היה בכולן בעוד שאת העזיבה המתבקשת של סניידר ניסינו להדחיק. אני בראש נוסטלגי היום, הנה מספר ציטוטים מהפורום מהתקופה: נראה לי שזה ממצה לא?. אני יכול למצוא אינספור ציטוטי תמיכה בווסלי, אבל חבל על הזמן של שנינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני לא מתווכח איתך במה שקרה כאן, אבל איפה שאני הגבתי זה היה שונה לגמרי ולמרות שאכן הייתה אפשרות ששניהם יעזבו - אם ההחלטה הייתה ביניהם, אז הייתה ההעדפה לואן דר ואארט, גם מבחינתי(אני לא מדבר על ספורט-אנטר, אלא פורום באנגלית) אני עדיין באותה דעה אגב אם המצב היה חוזר על עצמו, סניידר פשוט לא התאים בעמדה ששיחק והיה לדעתי לא טוב ואחד שנקבל עליו יותר כסף, בנוסף לזה לדעתי ואן דר ואארט תרם יותר מעשית על המגרש בעמדה שלו.. בכל מקרה אנחנו לוקחים את זה לאוף-טופיק.
טוב, אני באמת טעם לדוש בזה יותר מידי. בארץ היה בכל אופן קונצנזוס בנוגע שאם מדובר בסניידר או ברפי, אז סניידר שהחזיק במניות רבות באליפות האחרונה שלנו - עדיף. מוזר לי שבחו"ל חשבו אחרת, אבל לא נתווכח על זה... זאת גם לא הבמה.
איזה זלזול בצמד ההולנדים, משפט שנאמר בהיסח דעת בלי יותר מידי חשיבה. בטח שלרובן יש מקום בהרכב ריאל מדריד היום, הוא יותר טוב מדי-מאריה וגם מאוזיל. גם בריאל מדריד הוא היה טוב למרות היותו אינדיבידואליסט וזהו, הבעייה שהוא לא מסוגל להשלים שלושה משחקים ברציפות בהרכב. כשסניידר הגיע לריאל מדריד הוא שיחק לפעמים כחצי קשר ימני ולמרות זאת הפתיע עם השתלבותו המהירה בקבוצה - הוא וגוטי עשו חיים ביחד כשהשיא היה המניטה לרשת ויאריאל במדריגל במחזור השני. באינטר הוא היה בכל-זאת רמה אחת מעל משום שהוא היה השחקן המרכזי בקישור, זה שכל הכדורים הלכו אליו. הוא היה פטור מעבודת הגנה לחלוטין ולא שיחק כקשר 50\50 כמו בריאל מדריד אלא כשחקן חופשי מתחת לחלוצים. שם היה לו יותר קל לנצל את יכולת הבעיטה שלו ולבשל שערים. בידיוק. העניין הוא שהמצב זהה עם קאקא.. בשנתיים בבאירן רובן שיחק 54 משחקים וקאקא שיחק בשנתיים משחק אחד פחות. למרות כל הפציעות באיירן בהחלט הרוויחה מרכישתו של רובן - הוא פשוט מקרקס את כל ההגנות בבונדסליגה, יש לו רקורד מטורף של שני שערים בשלושה משחקים, וגם אם הליגה הגרמנית זה לא המדד אז מה נגיד על הגולים נגד פיורנטינה, יונייטד(!) וליון בצ'מפיונס? אם לפני שנתיים מאוד רציתי שרובן יישאר בריאל מדריד בגלל האפשרות ליצור גם 'ספסל גאלקטי' אז גם היום זו הסיבה. מעניין אם הפעם קאקא יישאר או שריאל מדריד תתפתה להרוויח עליו כמה גרושים.
דור, אין פה שום עניין של זלזול. בכושר אידאלי רובן הוא מהטובים בעולם, אבל לסמוך על השחקן הזה זאת פשוט חוסר אחריות. אני מעדיף את די מריה ואוזיל "הפחות טובים" לאורך עונה שלמה מאשר את רובן "הטוב יותר" למשחק אחד בחודש (ואני עוד מפרגן לו).
קאקא שחקן גדול, אחד השחקנים הטובים בעולם. נכון שעכשיו הוא לא מספיק בכושר אבל קחו בחשבון שהוא היה פצוע המון זמן...כבר במשחקים הראשונים לאחר הפציעה אפשר היה לראות שלא שכח את הכשרון שיש לו ברגליים. אני לא מאמין שריאל מדריד ישחררו אותו כל כך מהר...
אם מישהו יכול להוציא ממנו משהו זה מוריניו. אבל נדמה לי שגם הוא התייאש מקאקה. לכן אין מנוס ממעבר של קאקה מריאל מדריד, לכדורגל האיטלקי שהוא אוהב ומכיר.