בני סכנין 2007/08: סוגרים עונה עם 2-1 על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Mamadu, Jul 6, 2007.

1. Raulito Madridista

לכל דבר יש דרך וקולמה בחר בדרך הלא נכונה. אני לא מבין מה דחוף מבחינת קולמה. הוא אחד מהשחקנים המצטיינים העונה הנוכחית בסכנין, שייגמור את העונה בצורה חיובית ובקיץ יישב עם מאזן בארבע עיניים. על המגרש קולמה קרוב להיות מספר 1, אבל מבחוץ הוא אדום שעושה הרבה בלאגנים, זו לא הפעם הראשונה שהוא עושה בעיות כאלו. עם אופי כזה הוא לא יגיע רחוק. חבל שאין בו אפילו טיפה אחת של הערכה ורגש לקבוצה שבזכותה הפך לשחקן מבוקש. אם נתניה אגב פנתה לשחקן זה דבר שאסור וזה מעשה מכוער לעשות זאת מאחורי הגב, אבל זה דבר שקורה הרבה ועוד ייקרה.
    גם אם סכנין תטפוס את המקום השני או השלישי ותעפיל לגביע אופ"א, האמת שקשה לי לראות אותה מצליחה בשנה הבאה בצורה כזאת. עדיין לא ברור אם אלישע לוי ימשיך(משום מה הוא מקבל פחות הערכה בתקשורת מבן-שמעון, עטר ועוד) ומאור בוזגלו לא יישאר. סביר להניח שגם יבוריאן וקולמה לא ימשיכו. למרות שבהנהלה רוצים להשאיר את כולם או לפחות אחד זה יהיה כמעט בלתי-אפשרי. העונה השנייה של קבוצה שעלתה ליגה היא הרבה יותר קשה מהעונה הראשונה. ראו מקרה בני סכנין בעונת 04\2003(עונת העלייה שסתיימה עם גביע ועם כדורגל טוב) ותראו מה קרה בעונה לאחר-מכן שהייתה הידרדרות. עוד דוגמא היא נצרת עילית של מוטי איווניר שעלתה בעונת 05\2004 וסיימה חמישית, אך בעונה לאחר-מכן ירדה ליגה.

2. Chievo Member

במשחק האחרון נגד נתניה סכנין הביאה את כמות האוהדים הכי צנועה שיש, פשוט הייתי בשוק שנגד קבוצת צמרת שמהווה יריבה גדולה לנו העונה אנחנו מביאים מעט קהל. האמת היא שאוהדים יש, אבל צריך גם להתחשב בעובדה שסכנין היא אחת מהערים העניות בארץ, המצב הכלכלי של האנשים כאן הוא רע יחסית. הנהלת סכנין עשתה צעד נכון וחכם והורידה את מחיר הכרטיסים מ80 ל60, בנוסף לכך נקבע מחיר הכרטיסים לילדים מתחת לגיל 12 שהוא 20 שקלים, מקווה שצעד זה יביא יותר אוהדים לדוחא, וגם ירגיע טיפה את האוהדים.

3. אדום מטייבה Member

הכי חשוב לשבור את הנחס

4. Diamond4Ever Member

טוב יאללה חרשת על "הנהלה ליגה ג' שלהם", יאללה לחשוב איזה הנהלה יש לכם,ממש דוגמא.

5. אדום מטייבה Member

הנהלה שעושה מ10 מליון קבוצת צמרת שמתחרה על הסגנות בטח היא הנהלה ברמה גבוה ולא חובבנית כמו שלכם שפונה לשחקנים תחת חוזה

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

* איליה יבוריאן יהיה כשיר לקראת המשחק הקרוב נגד מכבי חיפה, אחרי שהיה מוטל ספק על שיתופו במשחק.

בעניין אחר:
    הקשר הפולני של סכנין לוקאש סורמה, דיבר על כך שהוא בא לישראל כדי לשחק בחיפה ומשום מה הוא בסוף הושאל לסכנין.
    לדעתי סורמה שחקן מצויין, שעושה את העבודה שלו על הצד הטוב ובשקט, בסוף העונה תסתיים תקופת השאלתו והוא צפוי לחזור לחיפה שכנראה תחפש לו קבוצה שתקנה אותו. אני חושב שסכנין לא תוכל לקנות את כרטיסו של השחקן, בגלל זה גנאיים צריך ללחוץ על הנהלת חיפה כדי להאריך את תקופת ההשאלה לעוד עונה. וזה צעד מאוד חשוב בהתייחס לכך שסורמה קשר מצויין ושקולמה עוזב את סכנין בסוף העונה.

Last edited by a moderator: Mar 27, 2008
  7. Jimmy Member

אני מזמן אמרתי ששחקן זה הוא מאוד יציב ואכן עושה את הנדרש ממנו ,ואני חושב שהיה לו חלק מאוד משמעותי להצלחתו של קולמה במרכז המגרש , וזאת תהיה מכה לבני סכנין כשתאבד את שני השחקנים האלה ומאזן צריך להתחיל את המו"ם עם הנהלת מכבי חיפה .אחרת מי ידע מה יקרה !!. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

Last edited: Mar 28, 2008
  8. אדום עולה בבלומפילד Member

אם סכנין רוצה כל כך את סורמה אז שתעשה הסכם עם חיפה שסורמה ישאר בסכנין ולחיפה תהיה זכות ראשונים על קולמה שגם ככה צפוי לעזוב.

9. Chievo Member

אז ככה זה נראה לי עכשיו:

בני סכנין וק"ש מועמדות לשחק באירופה בשנה הבאה, מכבי חיפה לא!! המעבר של אלישע לוי עכשיו יוציא את הרצון ואת החשק שלו להוביל את הקבוצה לאירופה, בוזגלו יעבור איתו, ובכלל, נדמה לי שמכבי חיפה החתימה את אלישע לוי רק כדי שבוזגלו יעבור גם הוא בוודאות, ואכן זה יקרה בוזגלו כבר מודיע "אלישע קידם אותי מאוד" במילים אחרות רוצה לעבור למכבי חיפה של אלישע לוי, בנוסף לשנים האלה קולמה הקולומביאני שמת לעזוב את סכנין ומחפש אחרי הכסף הירוק, גם הוא יעבור.

יוצא לנו מכאן באופן רשמי: קולמה ובוזגלו תחת הנהלתו של אלישע לוי בגביע אופ"א, בני סכנין בליגת העל חוזרת למאבק ההישרדות האופייני שלה. וכאן נשאלת השאלה, למה לא חכו עד תום העונה כדי להצהיר על המעבר הזה?!

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחד עם אייל לחמן, אלישע לוי הוא המאמן הכי טוב שרגלו דרכה בסכנין. אלישע לוי מאמן מצויין, ואדם מצויין שכולם אוהבים אותו במדינה (חוץ מאוהדי הפועל תל-אביב) בכלל, ובסכנין בפרט. איתו ראיתי את סכנין הכי טובה בהיסטוריה, עם כדורגל התקפי, ושחקנים מצויינים, עם ניצחונות גדולים על בית"ר, חיפה, מכבי והפועל תל-אביב.

את האמת ידעתי שהוא לא ימשיך איתנו בעונה הבאה, הוא עשה בסכנין אחלה עבודה, וכל אדם שואף לרמות הגבוהות, לכן היה ברור שהוא יעזוב את סכנין למועדון גדול יותר. אני מאחל לו בהצלחה מכל הלב, והלוואי שיקח את את האליפות עם חיפה.

Grazie Elishaa Levi!

11. Chievo Member

הסתיימה לה העונה, האם סיימנו במקום העשרי כמו שקוויתי? לא. תאמינו או לא, בני סכנין השיגה מקום רביעי/שלישי שיא חדש, עונה היסטורית למועדון הצנוע של סכנין, לשחקנים ולמאמן מגיע הרבה כבוד והרבה קרדיט כמובן.

אין על מה להתלונן בעצם, אבל באמת שבא לי להוציא עצבים על הקהל של סכנין. האוהדים לא מרגישים את זה שהעונה הזאת היא עונה היסטורית, האהבה למועדון הידרדרה, משחק של סכנין זה לא מוקדש יותר כפי שהיה בשנים הקודמות בהן סכנין שחקה בליגת העל, האוהדים מתחילים לצעוק יאללה הפועל במקום לשיר יאללה סכנין, כולם מקללים את מאור בוזגלו, קוראים לו "שחצן", מקללים גם את אלישע לוי "הבוגד" אם מפסידים במשחק כלשהו שבוע אחד אחרי שאותם אנשים מביאים ניצחון חשוב בבלומפילד. אנשים צבועים, אנשים מטומטמים, אוהדי הצלחות, נזכרים לאהוד את הקבוצה רק כשהיא מנצחת, מה קרה לאנשים האלה אני פשוט לא מבין. תמיד הלכתי למשחקי הבית של סכנין בשנתיים האחרונות, בסוף השנה הזאת פשוט לא אהבתי לעשות זאת בגלל אותם אנשים שמאכלסים את יציע 4-5 שעומד מאחורי השער. הם בעצם ילדים שרובם מתחת לגיל 18, איך שאותם ילדים מיצגים את קהילת האוהדים שלנו זו פשוט בושה. נמאס, תאמינו שפעם קללו את בוזגלו במחצית השנייה לאחר שבמחצית הראשונה כולם התחילו לשיר יחד ולצעוק "בוזגלו .. בוזגלו .. בוזגלו".

מה אוהד נאמן כמוני יכול לעשות כדי לשנות את המצב, חלק מאוהדי סכנין הם פשוט מגעילים כמו חלק מאוהדי בית"ר לפעמים... אלוהים...

היום אני אוהד שרוף של מכבי נתניה, הלוואי ותתחפש נתניה לרעננה, מבחן ספורטיבי אמיתי של הצהובים.

פורצה נתניה!!

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוהדים שלנו הוציאו לי את החשק לראות את המשחקים בדוחא, כל פעם שאני יושב ביציע 4-5, אני נגעל מהם ומקלל את הרגע שבו החלטתי לבוא למשחק. האוהדים שלנו צבועים בצורה יוצאת דופן, במחצית הראשונה: " בוזגלו.....בוזגלו....בוזגלו", בשנייה : " בוזגלו יא בן זונה, יא בוגד...... " http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .

עוד דבר שהוציא לי את החשק, זה השחקנים בקבוצה, דוגמאת קולמה ויבוריאן. יבוריאן מהרגע הראשון שלו בסכנין כבר חשב על העונה הבאה, ועל התל-אביביות, קולמה היה חוצפן עוד יותר כאשר החליט להחרים את האימונים, למה? כי הוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת.

אני מקווה שימכרו את השניים האלה, ושנביא מחליפים ראויים. והעיקר שיזרקו את מאיר כהן ויתנו את סרט הקפטן לשחקן בית, ולא משנה אם זה יהיה בסאם גנאיים.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי יבוריאן בוזגלו וקולמה יהיה קשה לסכנין להישאר בליגה עונה הבאה.
    מישהו יכול להביא פרטים על הזרים החדשים קוואקו אסיין וברנרד דון-בורטי?

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה: סכנין מאבדת ארבעה מהשחקנים הכי חשובים שהיו לה בעונה החולפת, והשחקנים הם : יבוריאן (מכבי תל-אביב), בוזגלו (מכבי תל-אביב), קרופניק (מכבי חיפה), קולמה (מכבי חיפה).

אני לא יודע אם סכנין תסתדר בלעדיהם בעונה הבאה, כי את שני הזרים שצורפו אני לא מכיר, ולא שמעתי עליהם. ובסך הכל אני לא ממש מרוצה מההתנהלות של סכנין, בעיקר במינוי של פרדי דוד כמאמן הקבוצה.

15. Raulito Madridista

פרדי דוד מאמן לא רע בכלל, הוא הוכיח את זה עם מכבי הרצליה בשתי העונות האחרונות. אני חשבתי שהרצליה תגמור את הסיפור שלה בליגה הרבה יותר מוקדם, כי את השנה החולפת היא פתחה עם סגל קטסטרופלי, ללא חלוץ אמיתי ועם מרכז הגנה שערורייתי. שני השחקנים המשמעותיים של הקבוצה בעונה שלפניכן, עזבו והרצליה הרוויחה עליהם גרושים. אני בטוח שפרדי דוד עדיף על גיא לוזון(אני אומר את זה רק על פי העונה האחרונה) או אלי כהן, שכל פעם השם שלו קופץ כאשר קבוצה מחפשת מאמן.
    הקיץ הזה היה דיי צפוי עבור בני-סכנין. היה ברור שהיא לא תצליח לשמור על הסגל שלה. אין מצב שהיא תפתח ככה את העונה, אל תדאגו. פרדי דוד דווקא יודע להביא זרים לא רעים בכלל. הוא זה שהביא את יבוריאן(היה צריך להימכר למכבי בסכום גבוה יותר) ואני חושב שגם את קמאנן, אם כי אני לא בטוח במאת האחוזים. יניב לוזון שחקן לא רע בכלל דווקא וסכנין בוודאי תצליח לשאול איזה שחקן התקפה מחיפה(עדיף לה שזה יהיה בן בסט, אני מעדיף שהוא יבוא להפועל כמובן). אני חושב שהטעות המרכזית שעשתה סכנין, היא בזה שהיא לא הציעה להפועל עסקת של יבוריאן בעד אסולין. הפועל הייתה מוכנה להביא את אסולין לכל קבוצה שהייתה רוצה בך, הוא גמר את הסיפור בהפועל. כך סכנין הייתה משיגה חלוץ טוב ורעב שרוצה להוכיח מה הוא שווה. אני בטוח שאם קבוצה תהמר עליו ותשלם לו סכומים צנועים, הוא לא ייאכזב.