כן, בעונה הראשונה שלנו בליגת העל הוא שותף נגד בני יהודה והצטיין, אחרי שני משחקים הוא זומן לסגל הנבחרת הצעירה, אך לצערו הוא קיבל פציעה קשה שהשביתה אותו קרוב לשנתיים, אחרי שירדנו ללאומית הוא עבר יחד עם קסום להפועל פתח-תקווה, שם הוא לא קיבל הרבה דקות וגם נפצע הרבה, העונה הוא חזר לסכנין ובדקות המעטות ששיחק הוא היה טוב.
לגבי לירון וילנר סכנין תשחרר אותו אם תביא חלוץ בתקופה הקרובה? אם הוא לא עוזב הוא פראייר. בטוח תחתימו איזה חלוץ זר, או שתשאילו את חמד\גבאי.
בהפועל חיפה, בסכנין, במכבי חיפה, בכל המשחקים שלו עד עכשיו הוא לא הרשים, לא סתם הוא מחפש קבוצה כל שנה כבר 5 שנים.
בקריירה שלו הוא היה יותר פצוע מאשר כשיר, אז הביקוש לא כ"כ גדול. מבחינת הגנה הוא לא משהו בכלל, אבל ההתקפה בסדר גמור.
:aa1: סכנין החתימה את הקשר הרומני בוגדאן, להזכירכם השחקן הזה נבחן בקבוצה בתחילת העונה והוא השאיר רושם טוב, אך בגלל בעיות כספיות הוא לא חתם. מה שמעניין אותי לדעת, זה במקום איזה שחקן הוא ישחק??? חלאילה או גנאיים ?
בני סכנין מוכנה לרכוש את אסולין מיידית מה דעתכם על כך, על הביקוש הרב על אסולין האם אתם חושבים שהוא ראוי לזה?
קבוצות מעוניינות לרכוש את אסולין משום שהן יודעות כי מדובר בסך הכל בחלוץ שכבר הוכיח מספר עונות ברציפות, שלכבוש הוא יודע. אין לי ספק שעם מאמן אחר, בקבוצה חדשה, אסולין יוכל לחזור להציג את מה שאליו הורגלנו בשנים האחרונות. קשה לי להאמין שאסולין אכן יגיע לסכנין, משום שחמד הושאל לקבוצה על מנת לצבור דקות משחק, וכאשר יש גם את אסולין גם יבוריאן וגם בוזגלו, אני לא רואה כיצד הוא התקדם.
אסולין כבר שיחק בעבר בסכנין ונתן שם עונה מצויינת, לדעתי זו יכולה להיות השתקמות טובה מאוד לאסולין ולשדרג בצורה אדירה את ההתקפה המצויינת של סכנין.
עד כמה שאני יודע, בגלל ששלומי נשאר כרגע במועדון, הוחלט להשאיל את חמד לסכנין. אני לא יודע בדיוק איפה עומדת העסקה הזאת, אך על פי מה שהספקתי לקרוא, אין שום סיבה שהמהלך של השאלה לסכנין לא יבוצע, אלא אם כן אסולין כן יגיע לסכנין.
לפי מה שכתוב בתקשורת חיפה תשחרר אותו לסכנין כנראה עוד השבוע, אבל היום נכתב שלסכנין נמאס מההתממהות של חיפה ומכוונת חזק על אסולין. כמו כן גם ארבייטמן צפוי לעזוב אותנו ע"פ מה שנכתב היום.
חזרתו של אסולין לסכנין מבחינתי זה חלום שאני כלכך רוצה שיתגשם, אהבתי את השחקן הזה מאוד בתקופתו בסכנין, ואין לי צל של ספק שהוא חלוץ גדול שהוכיח את עצמו, סכנין היא קבוצה אידיאלית מבחינתו אחרי חצי עונה מאכזבת עם הפועל תל-אביב, אני מקווה שהפעם נרכוש את כרטיסו ולא רק להשאילו.