דבר עם ההתאחדות שם לכדורגל, אולי נצליח לסדר את העניין, יאללה סומך עליך, אנחנו כבר מתכוננים למשחק נגד הפועל עזה :aaa021:
לירון וילנר ביקש ממאזן גנאיים לשחרר אותו מהקבוצה כי הוא לא מקבל מספיק דקות, סכנין לא תעמוד בדרכו של השחקן ותשחרר אותו, והוא יכול לשחק איפה שהוא רוצה. בנוסף לכך סכנין תנסה לצרף את תומר חמד ממכבי חיפה כבר בינואר.
בצדק לירון יודע שבסכנין היום יש שני שחקנים שתפסו קבע מההרכב, ושום דבר לא יוציא אותם משם, אני חושב שלירון בקלות יכול לפתוח באחת מהקבוצות בליגה שלנו, שינסה אולי לחזור לנתניה. בנוגע לחמד, לא ניראה שחיפה ישחררו את חמד בינואר, אומנם חיפה מביאים את פנטאני בינואר אך כידוע לכולם יש טורניר של אליפות אפריקה, והשחקן זומן , הוא ייעדר במשך כחודש וחצי מהמשחקים של מכבי חיפה, אז חיפה יצטרכו את חמד בסגל, כיוון שאין להם הרבה חלוצים.
לירון ולנר לא מספיק טוב לשחק בהרכב בקבוצה בליגת העל, רק בליגה הלאומית הוא יכול למצוא קבוצה שבה יכול לשחק באופן קבוע בהרכב.
במחשבה שנייה אתה צודק , לירון לא בשיאו וגם אין לו כושר משחק, עדיף לו ללכת לחפש איזה קבוצה מהליגה הלאומית.
"סכנין רוצים את חמד ומליקסון" מאזן גנאים מעוניין במאור מליקסון ותומר חמד שלא זוכים להרבה דקות משחק במכבי חיפה. מליקסון שהגיע לחיפה לפני שנה וחצי קיבל המון הזדמנויות להוכיח את עצמו הן בהרכב והן מזה שעלה לשחק מהספסל , אך מליקסון מאכזב ברמות את לוי שתלה במאור תקווה גדולה. בקשר לחמד העניין יותר מורכב, חמד הוא שחקן מוכשר מאוד שמנצל כל הזדמנות בהרכב, הוא שחקן שמשחק עם הרבה כוח , יש לו מיקום טוב ברחבה, הוא יודע לשחק עם הגב לשער,לשחקן יש תכונות טובות מאוד לתפקידו, חלוץ מצוין לעתיד של חיפה. הבעיה שהוא לא מקבל הרבה דקות בחיפה למרות הדלות בהתקפה של הירוקים. בנוסף בסכנין מתכוונים לבחון כמה שחקנים זרים בפגרה בעמדות החלוץ והקשר. מי שרוצה לעזוב את סכנין הוא לירון וילנר שלא מקבל הרבה דקות משחק בעקבות ההתקפה הטובה של סכנין, השחקן כבר בודק אופציות וכניראה שהוא יעזוב. __________________________________________________ טוב ככה אני חושב שבחיפה צריכים להשאיל את חמד לסכנין בגלל שחמד אפילו במצב הנוכחי של ההתקפה לא מקבל הזדמנויות אז אני לא רואה אותו מקבל צ'אנסים עם בואו של פנטני "הטרור", חבל שחמד יתבזבז בספסל של חיפה ולא יקבל הזדמנות בהרכב בקבוצה קטנה יותר מחיפה. בנוגע למליקסון, אני חושב שהשחקן הוא לא מקצוען אמיתי, למאור יש כדורגל ברגליים אך הוא לא יודע לנצל אותו, הוא לא משקיע באימונים , השחקן בנוסף איבד לא מעט מהכישרון שהיה לו בתקופתו בבית"ר, אני חושב שאין לחיפה סיבה להשאירו בקבוצה ואין לו מה לחפש שמה הוא צריך לשקם את הקריירה שלו שהיא נמצאת על סף התמוטטות ואני חושב שמעבר לסכנין זו תהיה חשיבה נכונה. בנוגע לוילנר בצדק הוא רוצה לעזוב , וילנר יודע שהוא לא יקבל הזדמנות שמה אז הוא מחפש לעצמו קבוצה שהוא ישחק בה, ככל הניראה מהלאומית. סכנין לא מסתפקת בסגל השחקנים שלה, היא יודעת טוב מאוד שהוא דל מאוד במקרים של פציעות וכדומה, ולכן היא רוצה להרחיב את הסגל שלה, שיהיה יותר עמוק ויותר טוב.
יש לסכנין קבוצה מצויינת בוזגלו יבוריאן חלאילה שהעונה בא יותר לידי ביטוי בהתקפה קולמה שיש לו כושר ל300 דקות ועוד
את מליקסון הייתי אפילו מוכר לסכנין,לא משאיל.. אבל רק בסוף העונה. את חמד אין ספק שצריך להשאיל. ברביעי נגמר גביע הטוטו וארבייטמן בטח אמור לחזור עוד מעט(מה איתו באמת?).. מספר המשחקים של חמד יירד משמעותית, להשאיל ומהר.
בני סכנין תוכל לעשות את עסקת חייה אם תחתים את מאור מליקסון. מאור בוזגלו לא ישאר שם בשנה הבאה ולכן אלישע לוי מחפש מעכשיו שחקן יצירתי שימלא את המשבצת בהתקפה.
מליקסון לא מגיע לקרסוליים של בוזגלו, איזה החתמת חייה? שחקנים כמו בוזגלו נוחתים בסכנין פעם בדור, שום שחקן לא יכול להוות לו תחליף ובטח שלא מליקסון שהוא השחקן הכי לא תכליתי בארץ.
נכון שמליקסון לא מגיע לקרסוללים של בוזאגלו אבל זה בתקופה הזו, כולנו יודעים איזה כישרון יש למליקסון ברגליים כולנו ראינו את זה בתקופתו בביתר, כשיעבור לקבוצה קטנה כמונו אני חושב שהוא ייקח מנהיגות ועם הרבה עבודה יחזור להיות אחד הכישרונות בכדורגל הישראלי. לגבי חמד אני לא חושב שיש איזה היא קבוצה מתאימה לו אשר מסכנין כדי לממש את הפוטנציאל שיש לו, אם הוא עובר לסכנין יתפתח ויהיה אחד הכשרונות המבטיחים בארץ.
מאור מליקסון לא יממש את הכישרון הטמון בו במכבי חיפה, עדיף לו לעבור לקבוצה קטנה יותר כדי לשקם את הקריירה שלו, סכנין קבוצה מתאימה לו, אני מקווה שנחתים אותו כי הוא לא יעלה הרבה כסף. אגב: מאזן גנאיים סיפק לתלמידי י"ב בסכנין כרטיסים בחינם למשחק מחר, כל מה שעלינו לעשות זה רק לשלם לאוטובוס 30 שקל.