בני סכנין 2007/08: סוגרים עונה עם 2-1 על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Mamadu, Jul 6, 2007.

1. Torres Member

את האמת? לא מתאימים לליגה הישראלית בכלל. שילכו לליגה הפלסטינית.
    כולם שם הולכים כסאח ולא משחקים כדורגל יפה. אם יש שם מישהו שמביא איתו כדורגל זה איליה ומאור היחידים שבאמת עושים שם כדורגל. כל השאר הם פשוט כסאחנים אני לא סובל את הקבוצה הזאת.
    יש להם גם את הבית הכי ביתי. מה שלא תעשה ישר שתצא מהמגרש יהרגו אותך במכות.

2. Dimitar Berbatov Member

טורס, אתה חתיכת גזען.

אה כן? אז איך תסביר את זה ששנה שעברה קולמה וגנאים נתנו עונה מצוינת בלאומית?

הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום. אני חושב שגם בלי יבוריאן ובוזגלו, ועם חיזוק שבכל מקרה יגיע בינואר, סכנין יכולה להשאר בליגה.
    אבל אלה מצבים היפוטטים, כרגע סכנין עם יבוריאן ובוזגלו הקבוצה הטובה בליגה.
    דרך-אגב, תשנו את הכותרת למטפסים למקום השלישי...

3. Mr.Eko Member

מי שממש הרשימו אותי בסכנין היו,
    בוזגלו-שחקן מדהים אין מה להגיד בכלל... רק עניין של זמן שהוא ימצא לעצמו קבוצה באירופה,הוא פשוט בכמה רמות מעל הליגה שלנו.
    יבוריאן-חלוץ מצויין,תמיד מחפש את השער,חזק משחק טוב עם הגב לשער. חלוץ פשוט נפלא.
    ומי שגם הרשים אותי היה קולמה,קשר אחורי מ-ע-ו-ל-ה,עושה עבודה פנטסטית בקישור של סכנין,מחלץ,מייצר מצבים להתקפה. לדעתי הקשר האחורי הטוב בליגה כרגע ביחד עם בואטנג ודירסאו.

4. beitar4ever Member

אל תתן לגזענות להשפיע עליך. מה הוא עושה חוץ מלקצץ זה מה שאתה שואל, הוא עושה המון תורם להתקפה של סכנין, במסירות מדויקות שלו- מסירות העומק, הוא עושה עבודה מצוינת . תיראה אומנם אני לא חולה על סכנין, אך אני אובייקטיבי ואומר את מה שאני חושב, בלי לשים לב לגזע,דת וכו'.. אני מצפה ממך לתגובה יותר הולמת.

Last edited: Dec 3, 2007
  5. בית"רי מלידה Member

גזען חשוך, תתבייש.

סכנין קבוצה טובה מאוד, משחקת כדורגל חיובי ויפה, בכלל לא הכסחנים שהיו אצל לחמן .

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להיות עיוור כדי להגיד שבני סכנין תלויה רק בשחקן זה או אחר. אם יש משפט קלאסי שתפור על בני סכנין הוא "הכוכב הגדול של הקבוצה הוא הקבוצה עצמה". אלישע לוי בנה שם קבוצה ושיטה, שכמעט ולא משנה את מי תשים, המערך של הקבוצה לא יפגע.

אני רוצה להתעכב על ג'ורג'יניו קולמה. קודם כל, אם הייתי יכול לבחור שחקן אחד בליגה ולהביא אותו למכבי נתניה, הייתי בוחר בו. אין שחקן אחר בליגה שמסוגל להוציא קבוצה להתקפה מתפרצת כמו שהוא עושה בבני סכנין. השיטתיות שבה הוא מפעיל את האמצע מעוררת כבוד. ואם יש דבר שהוא טוב בו בהרבה מהמון שחקנים בליגה שלנו, זה הכושר הגופני. לא לחינם הוא מתחיל משחקים כקשר אחורי, אבל גומר אותם באיזורים קדמיים יותר. הרבה בזכות זה שאלישע לוי משתמש בו כדי ליצור לחץ כבר במחצית המגרש של היריבה. רכש מצוין של בני סכנין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני לא אוהב את בני סכנין אך עליי להיות אובייקטיבי .
    בני סכנין קבוצה נהדרת, כדורגל מצוין והתקפי, נעים לעין, לפעמים אף עולה על הכדורגל של האלופה בית"ר ירושלים .
    אלישע לוי מוכיח עצמו מפעם-לפעם ובנה שם שם קבוצה מעולה, שחקנים אגואיסטים הפכו להיות קבוצתיים ועבודה פשוט נפלאה נעשתה במועדון הזה . מאזן גנאים, אחד האנשים האהובים עליי בעולם הספורט, הפך את בני סכנין ייחד עם עם אנשים כמובן לקבוצה גדולה וכל הכבוד לו, שאפו .
    אני חושב שבני סכנין יישארו לאורך זמן ממושך בליגה העל .

Last edited: Dec 4, 2007
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

המסירות שג'ורג'ינו קולמה מוסר הם משהו מדהים,מה שנקרא לגזור ולשמור.

9. bayer04 Member

סכנין קבוצה טובה, אין ספק שהיא ראויה למקומה בליגת העל כרגע.
    אבל עם כל הצער שבדבר, אני נאלץ לומר שבלי בוזגלו ויברויאן הקבוצה הזו בדרך לאבדון בליגה. היא פשוט לא שווה כלום בלי השניים האלה.

10. Mr.Eko Member

אחי למה אתה ממעיט בדיוק בערכו של קולמה? הוא האיש שאחראי להתקפות המהירות שלהם.
    האיש מאחורי הקלעים כמו שאומרים. זה לא נכון יהיה להגיד שהקבוצה תרד ליגה בלעדיהם.
    נכון היא תראה פחות טוב אבל לא תרד ליגה.

Last edited by a moderator: Dec 4, 2007
  11. bayer04 Member

קולמה אכן שחקן טוב, אין ספק. אבל קולמה עם עוד שחקן-שניים טובים בקבוצה לא יעזרו לסכנין להישאר בליגה. בכל זאת אנחנו עדיין לא ליגה מדגסקרית.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מזה שאתה גזען, אתה גם ממציאן, אם יש קבוצה שמארחת את היריבה כמו שצריך היא סכנין, אוהדי מכבי תל-אביב קיללו את הנביא מוחמד ללא הפסקה במשחק האימון שלהם נגדינו, ובמקום שנחפש מכות איתם, קיבלנו אותם בצורה יפה אפילו עם בקלאווה :

http://pms.panet.co.il/online/images/articles/2007/12/03-12-07/2.Xxx

http://pms.panet.co.il/online/images/articles/2007/12/03-12-07/1.Xxx

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תירגע, בסכנין יש יותר משני שחקנים טובים, בעצם כל שחקני ההרכב הפותח טובים למעט השוער ושני המגינים.

14. beitar4ever Member

נכון מאוד, bayer04 כפי שידעת קבוצה לא בנויה משני שחקנים, ולמרות שהבולטים בסכנין הם בוזי ויבוריאן, ישנם עוד שחקנים טובים שאומנם לא זוכים לחשיפה תקשורתית כמו האחרונים, אך עושים עבודה לא פחות טובה מהם.

15. Don Joan Roman Member

לסכנין יש הרכב טוב אפילו יותר מטוב אבל הספסל שלה לא עמוק מספיק וחבל בשבילה.