ערן קוליק מונה למאמן בני סכנין מאמן בני לוד לשעבר מונה אמש במקום אייל לחמן, שסיים את תפקידו בקבוצה. קוליק בילה שלוש קדנציות בבני לוד, ולמרות הצלחה יחסית מצא את עצמו שוב ושוב מחוץ לקבוצה. המינוי בסכנין הופך את הקבוצה לשנייה של קוליק בליגת הראשונה בישראל. הפעם הקודמת הייתה עם בית"ר ת"א ב-85'. ---------- שיהיה לו בהצלחה. אולי המאמן הכי אנדרייטד שאני מכיר בארץ, לא מוערך מספיק. לפחות לא נראה יותר שחקנים שבאים במטרה לשבור רגליים.
הנהלת סכנין העבירה כספים לבקרה התקציבית וסגרה גירעון על סך מיליון שקלים שהצטבר לקבוצה בשבועות האחרונים, ובכך אוזן למעשה התקציב כדי שערן קוליק ועוזרו ניסן יחזקאל, יוכלו לעמוד על הקווים כבר ביום שלישי, במשחק הגביע מול בני יהודה. (18:45, שידור ישיר בספורט 5).
לאחר שהשאירו את הקבוצה בליגת העל במסע החלצות מרשים, חתמו אתמול ערן קוליק ועוזרו ניסן יחזקאל לעונה נוספת. מי שצפוי לחזק את החוד של סכנין בעונה הקרובה הוא חלוץ בני לוד, אחמד סבע. סבע, שסיים את העונה עם מאזן מכובד של 13 שערים במדי קבוצתו, נמצא על הכוונת של סכנין כבר תקופה ארוכה ומו"מ יחל עמו כבר בימים הקרובים. לא מעט שחקנים צפויים לעזוב את הקבוצה. החלוצים אובודו אוקוצ'ה ואושרי גיטא, והקשר יחיאל צגאי, לא אמורים להמשיך בסכנין. השלושה מסיימים חוזה וכרטיסי השחקן שלהם יחזרו לקבוצותיהם.
יא יא פטי חתם לעונה נוספת במדי הקבוצה מהמגזר וייכנס לעונתו השלישית במועדון, כאשר בפגישה סוכם ששכרו של הבלם הקונגולזי ישודרג ב-15%. ----- צעד נכון של בני סכנין, שחקן שמשתדל לשמור על יציבות ועושה את עבודתו בצורה שקטה ויעילה.
הצעד הבא שסכנין צריכה לעשות זה להשאיר גם איבראהים בסיט. לדעתי מדובר בפוטנציאל גדול, הוא עדיין צעיר ויש לו יכולת מצויינת, וסכנין יכולה לעשות ממנו זר גדול. אני מקווה שגם הוא ימשיך בקבוצה.
אולי לא הצעות ופניות רשמיות לבני סכנין, אך עצם ההתקדמות של השחקן בעונה האחרונה, זה לא היה מפתיע אף אחד אם הוא היה עובר לאחת מהקבוצות הללו.
נכון, אבל אתה מציג את זה כאילו הציעו לו הצעות, ומזה אפשר להסיק שהוא סירב להפועל וחיפה שהציעו לו הרבה יותר כסף מסכנין כ הוא לא רוצה לעזוב את המועדון שהוא אוהב.
החלטה נכונה של עותמן. הוא קנה את מקומו בהרכב של סכנין ועונה אחת טובה עדיין לא מקנה לו מקום בהרכב של הפועל ת"א ומכבי חיפה שאני בטוח שהשאירו את האופצייה שלו כברירת מחדל.
כל הכבוד לבני סכנין שהצליחה לשמור עליו. ערן קוליק בינתיים נראה רציני בכוונות שלו לסיים בעונה הבאה במקומות 1-6. בינתיים הוא הבטיח שהמגן הימני הטוב בליגה ישחק בקבוצה שלו.
בינתיים הדברים מוצאים חן בעיניי...אם נצליח להשאיר את טל חן ובנון אפשר לבנות פה קבוצה למרכז טבלה.. עם חלוץ ואולי עוד קשר התקפי תהיה פה קבוצה ממש טובה.