בני סכנין 08/09: עוד עונה בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Mamadu, ‏8/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בעונה הבאה באר שבע וחיפה יעברו מתיחת פנים, מין הסתם ישדרגו את עצמן ויהיו טובות הרבה יותר ממה שהם העונה. קבוצה כמו באר שבע מקומה בהיררכיה של הכדורגל הישראלי בטח מעל קבוצה מול סכנין ואני מקווה שכל קבוצה תגיע למקומה הטבעי.
    אני מבהיר, לסכנין בוודאי יש מקום של כבוד באמצע+ של ליגת העל בישראל (בוודאי כאשר יגיעו קבוצות כמו רעננה, הפועל ר"ג ושאר הקטנטנות), אבל ההשוואה עם קבוצות כמו באר שבע וחיפה וכושרן הנוכחי היא מגוחכת ולא קשורה לכלום.

הליגה הלאומית חלשה, הקבוצות שם נבנות בהתאם ואף אחד לא מצפה מקבוצה בליגה השנייה להיות טובה יותר מקבוצה בליגת העל, לא קיימת תחרות כזאת.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

סכנין לפני שנתיים עם קדוסי וילנר קולמה סאני חלאילה חמד גנאים,בסאם גנאים,עבד רבאח הייתה הרבה יותר טובה מחצי מהקבוצות באותה שנה בליגת העל.

אני כולה אמרתי שאני לא מפחד מהקבוצות האלה ולא חושב שהם יותר טובות מסכנין, זה הכל.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו וזה שסכנין הייתה טובה שהייתה בליגה הלאומית אז אמר משהו על העונה שלאחר מכן? נאדה.

סבבה שאתה לא מפחד... את זה תגיד בעונה הבאה אחרי שתראה מי יגיע ומי ילך ממי בקיץ... עכשיו זה רק משפט חסר משמעות שלא קשור לכלום.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר, אתה מוכן להסביר לי מה זה סכנין תחתום קבע? אנחנו משחקים כדורגל, אנחנו לא בצבא ואם בכדורגל כל שנה היה סגור על יורדת ואלופה היה בכלל טעם בכדורגל?

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקשה לי לראות את הקבוצה יורדת ליגה עם הקבוצות שיעלו השנה ובשנים הבאות.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני לא מבין מה יש לכם כולכם קפצתם, לא טוב לכם חלאס, לא צריך להרגיש חכמים ושאתם מעליי... זהו כל אחד אומר שאמרתי משהו טיפשי וחש לי פה פרשן..

חלאס די כבר

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון, אף אחד לא מחפש אותך.
    ובקשר לנושא, אני לא מבין על מה הויכוח פה. למרות שאני מאמין שהפועל ב"ש והפועל חיפה של העונה הבאה עולות על סכנין ברמה, עדיין בטוח יעלו קבוצות יותר חלשות ובכל זאת, אין דבר כזה קבע. אתה לא יכול לדעת אם שנה הבאה סכנין תציג יכולת עלובה ותגמור במקום האחרון, כמו שאתה לא יכול לדעת אם בהפתעה סכנין תגיע שנה הבאה לאירופה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אף אחד לא חש מעליך... תעמוד מאחורי הדברים שלך.. פה זה לא פורום של וואן, ואם אתה אומר שטויות אז תצפה לתגובות.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי שאני עומד מאחורי המילים שלי.

סכנין עכשיו יותר טובה בהרבה מחיפה וב"ש ואני מאמין שגם שנה הבאה תהיה יותר טובה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

להאמין זה טוב וחשוב... את זה נראה עונה הבאה.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הקשר מזואה אנסומבו הגיע למשרדי הקבוצה והתנצל בפני חסן אבו סאלח על כך שלא הגיע למשחק בשבת, וביקש לחזור לקבוצה.
    בסכנין מסבירים את השינוי הקיצוני בסוכן שלו, שסיפר לו שאף קבוצה לא מעוניינת בשירותיו.
    למרות זאת התעקשו בסכנין לוותר על הקשר, והשחקן שוחרר סופית מבני סכנין, כאשר מחיר השאלתו עומד על 20 אלף דולר.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תיירי טזאמטה בדרך לדוחא?

לאחר שצירפה בתחילת העונה את יחיאל צגאי ואובודו אוקוצ'ה ששוחררו ממכבי נתניה,
    עשויה סכנין להחתים גם את החלוץ הקמרוני תיירי טזאמטה, ששוחרר מהקבוצה של לותר מתיאוס.
    בנתניה אישרו כי טזאמטה, שמחזיק בחוזה לשנתיים וחצי נוספות בקבוצה, כבר נפגש עם המאמן לחמן, המעוניין מאוד לראות את החלוץ בקבוצתו.

עם זאת, המשא ומתן בין נתניה לסכנין לא יהיה פשוט, גם בגלל קוצר הזמן ובעיקר מאחר שהחלוץ
    פגוע מאוד מכך שוויתרו עליו וצפוי להערים קשיים על הנתנייתים, בדרישה לקבל את כל מה שמגיע לו בחוזה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אייל לחמן צפוי לסיים הערב את תפקידו כמאמן בני סכנין. בעקבות התוצאות החלשות של הקבוצה,
    שניצחה רק פעם אחת בתשעה המחזורים האחרונים ושספגה אמש את הפסדה השלישי ברציפות.
    וגם בעקבות הביקורות שהקבוצה סופגת על סגנון משחקה האגרסיבי משבוע לשבוע.

התקבלה כבר החלטה עקרונית של ההנהלה,
    בראשות יו"ר הקבוצה חסן אבו סאלח, לפטר את לחמן ושיחה עם המאמן תתקיים הערב.
    הקבוצה פנתה כבר לגיא עזורי אך נענתה בשלילה, ומי שצפוי להחליפו יהיה כנראה ערן קוליק, שפוטר מבני לוד לאחרונה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: חלק מאתרי הספורט מפרסמים שאייל לחמן פוטר מאימון בני סכנין. כרגע עדיין לא מפורסמים שמות של מועמדים להחליפו.

15. Don Joan Roman Member

בשעה טובה, אני במקום ההתאחדות שולל לו את הרשיון לאמן כדורגל.