בני סכנין 08/09: עוד עונה בליגת העל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Mamadu, ‏8/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא נראה לי, כי נדמה לי שסכנין תארח את המשחק בקרית אליעזר.

2. Don Joan Roman Member

אתה צודק לירן.

לדעתי העונה של בני סכנין תקום ותיפול על הזרים שלה, אם היא תצליח עם זהרים שלה אז היא תזכה בוודאות לעונה נוספת בליגת העל, אם הם יהיו חלשים, הקבוצה מהמגזר היא אחת המועמדות הגדולות לירידה, פשוט מאוד כי הבסיס הישראלי שלה מאוד נחלש עם עזיבת בוזגלו.

3. D Raul Member

4. יניבקטן20 Member

בני סכנין - לה קורניה

מצד בני סכנין
    לאחר שבני סכנין עברה את רנובה בתוצאה 3:1 בשני המשחקים
    בני סכנין עומדת באתגר קשה נגד לה קורניה הספרדית
    בבני סכנין מאמין שהם יכולים לעבור את לה קורניה

מצד שני לה קורניה
    דודו אוואט לא ישחק נגד בני סכנין עדין זוכרים בלה קורניה את התקרית בין דודו לשוער השני מונואה

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/08
  5. BeitaReaLiverpool Member

אני די מסכים אתכם. סכנין מאוד נחלשה ביחד לשנה שעברה, אבל יותר חשוב מכך - שאר הקבוצות התחזקו. מכבי חיפה והתל אביביות לא יהיו גרועים כמו שנה שעברה.
    אני לא יודע מה רמת הזרים שסכנין הביאה, אבל כנראה שהם שחקני מפתח ועליהם תקום ותיפוך העונה של סכנין.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא מתרשם מדרך הפעולה של הקבוצה, לא שחקנים מפוצצים אך בהחלט כאלו שיכולים לתרום וכבר הוכיחו זאת במספר קבוצות בליגת העל. טל חן הוא בלם יציב שכבר הוכיח שהוא יכול לתרום למועדונים בסדר גודל הזה, גם אנסומבו הוא גרזן ששיחק ברמות הגבוהות. שניהם הם תוספת כוח משמעותית.
    כעת, אני קורא כי חלוץ זר צריך לנחות בקבוצה. החלוץ הבוסני, כבש 31 שערים בשנתיים האחרונת. בשקט בשקט בסכנין בונים קבוצה לא רעה בכלל. קבוצות צריכות ללמוד מההתנהלות הזו של המועדון, שעם תקציב לא גבוה במיוחד, בונה קבוצה לא רעה בכלל.

7. idos87 Member

חיזוק מצויין בחלק ההגנתי. חבל שהפועל ויתרו עליו. נתן עונה טובה.

8. kanawatasad Member

אחד כתב בתגובה שלו שסכנין תלויה בזרים
    והשני הגיב הבסיס הישראלי דל

עם כל הכבוד אני חושב שראיתם את חאמד גנאים ומה הוא שווה
    בעונה ראשונה שלו כבש חמש שערים יפים מאוד ואחד מהם היה במחזור הפתיחה ואוהדי מכבי חיפה זוכרים אותו היטב

גם השנה תראו את מוחמד אבו רייה שכבש גם הוא בבכורה מול מכבי תל אביב ויש עוד חלוץ בשם מוסא שעבאןשכבש 20 שערים במדי הנוער ךפני שיעלו לליגה לאומית

ועוד יש לנו עבאס סואן החדש בשם עלי עותמאן מקווה שראיתם הלחימה שלו מול רנובה בתפקיד מגן ימני
    עם התקדמות של חאלד חלאיילה ובאסם המומחה אין יותר בסיס טוב מזה!!

יש לנו שחקני נוער מבטחים שתכירו עם השנים

9. Don Joan Roman Member

יברויאן חדש לא ייצא לכם מזה בעונה הקרובה, גם לא קולמה ובטח ובטח שלא בוזגלו.

10. kanawatasad Member

בטח כאלה לא יהיו אבל נשתד לעשות המקסימום
    כי אם יהיו לנו שחקני נוער שיעשו את חצי העבודה שעשו השמות שהזכרת רהיה מאוד שמח
    כי שחקני בית לא בכל מקום רואים וסכנין חייבים את זה

11. roeiuzan Member

על הנייר סכנין נחלשה אין ספק, הקשר-חלוץ ההוא בוראטי או איך שלא קוראים לו נראה בדיחה, הוא עוד לא הספיק לשחק השנה אבל ממקרי העבר הוא זכור לשמצה(גנב כסף לברונו הייס או משהו כזה), בסכנין הצהירו עליו כמחליף של בוזגלו, נו באמת...
    אסיין ההוא דוקא שחקן ברמה גבוהה(ככה שמעתי מלחמן) אבל כל 2 דקות נפצע..
    החיזוקים בדמותם של אנסומבו וחן מצויינים. סה"כ עונה של מקומות 6-8 בלי סכנה של הקו האדום ובסכנין יכולים לשים V גדול על העונה הזאת.

לגבי הצעירים, בהחלט יש כמה שחקני בית מרשימים מאד בסגל של סכנין, הבולט מביניהם כרגע הוא חאלד חאליילה שנכנס לנעליים הגדולות של סואן, והוא בעצם הלב של הקבוצה הזאת במרכז המגרש. יתר השחקנים הצעירים שהוזכרו בדיון נמצאים פחות או יותר בגילאי 19-20 ולא נראה לי שהם יקבלו הזדמנויות רבות להוכיח את עצמם השנה. מי שאני מחזיק ממנו מכל הצעירים ויותר מחאליילה זה חאמד גנאיים, שחקן יוצא מן הכלל שעוד יוכל להגיע בעתיד לנבחרת, חבל שבסכנין החליטו להביא אשתקד את אפוסטו מה שגרם לאלישע להוריד אותו לספסל, דוקא יש לי הרגשה שהשנה פרדי בונה עליו כמנהיג בהתקפה(לא הביא אף שחקן על המשבצת שלו).

12. Chievo Member

לשחקני הנוער לוקח המון זמן עד להפוך לשחקנים ראויים בליגת העל, את כל השמות שהזכרת יכולים להיות שחקנים טובים בעתיד הרחוק, אולי באמת טמון בהם פוטנציאל ענק, אבל לבנות ולסמוך על שחקנים אלה בעונה קריטית בליגת העל?! אין מספיק עומק בסגל, יש עוד הרבה מה לעשות כדי שהסגל שלנו יהיה ראוי אפילו לקבוצת ליגת על.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקרית מזורה ומפתיעה לבני סכנין לקראת הטיסה למשחק בריאזור מול דפורטיבו לה קורוניה:

http://one.co.il/Article/120291.html

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע אם הם הודו שהם עשו את זה או לא... אבל אם חלקם הודו, צריך להכניס אותם לכלא, גניבה זאת עבירה פלילית ואין שום סיבה למחול מסיבות שהם שחקני כדורגל... אבל אין בינתיים תשובה חד משמעית אז נחכה לחזרה שלהם ארצה.

15. roeiuzan Member

מעניין מה אדון מג'אדלה יגיד על העניין הזה.