יופי לפחות יש כבר יורדת בטוחה אחת , לופא לא ישרוד עם הקהל של סכנין הם יישנאו אותו מהר מדי , 10-15 מחזורים והוא בחוץ
העניין שאין פה בחירה, מי שרוצה לבוא ממנים אותו. פנו לגיא לוי, שלמה שרף ומשה סיני ואף אחד מהם לא רצה. רצו את ניר לוין ואייל לחמן והם לא יכולים להשתחרר מהחוזה, מה נשאר? לופא קדוש.
לופא אינו ברירת מחדל. הוא מאמן מקצועי, צנוע, עירני, נחוש ומעולה. סכנין תתברך בו והלוואי שתשאר איתנו בליגת העל
תראה, אני לא מכיר את לופא אישית אבל משיחות עם כאלה שכן מכירים הם טוענים שהוא היה הסרטן בצווארם של הקבוצות שהוא אימן בשנים האחרונות.. הוא מתלקק ומציע את עצמו לכל קבוצה שהוא מרגיש שנמצאת בבעיות מקצועיות וכך לא מתנהג ג'נטלמן..
ברק יש דברים בדוקים שאתה לעולם לא תידע על לופא קדוש. לי אין כח להיכנס לזה אני רק אומר שלופא קדוש+אברג'יל=ירידת ליגה.
שנה שלישית ברציפות שלופא קדוש פתאום מצטרף ליניב אברג'יל. שני גורמים שבגללם לסכנין לא יהיה סיכוי לשרוד. לופא מאמן רציני ונחוש? מדבר איתך בנאדם שראה אותו נרדם באמצע משחק!!! תראה לאן הגיע פרדי דוד עם אותו סגל בדיוק בעונה שעברה, עם האפס הזה היה ממשיך היה לנו דרבי השנה. כמו שאמרתי גם בהקשר של נתניה-מרקו בלבול מאמן ראוי ומתאים שלא זכה לצ'אנס בהרצליה ויכול לפרוח במקום אחר.