תראו המצב בסכנין באמת מאוד לא טוב אם הספונסר הזה לא יתרום באמת אז חבל"ז סכנין לצערי לא תשרוד ואלה הסעודים הם שקרנים לא יתנו כלאום מה להם ולכדור רגל שלנו הם כל הזמן חושבים שאנחנו האויבים שלהם.....קיצר הם לא ייתנו כלום. המגרש עוד לא הסתיים , והרכש שהם מביאים הוא אפססססס אחד גדול הם צריכים שחקני חיזוק ומהר כי אם לא אחרת המצב שלהם יהיה גרוע מאוד..... מה שיציל אותם זה רק כ...ס....ף. אתם אומרים שאנשי העסקים יתרמו כסף לקבוצה אההההההההההה כן בטח עכשיו, ח'ברה הם לא יתרמו כלום , ומאזן גנאיים פשוט נמאס לו ובצדק...
אחרי שהדיבורים על מעבר אפשרי של סואן למכבי חיפה קורמים עור וגידים אפשר לומר בפה מלא שמעבר כזה יהווה מכת מוות עבור המועדון והוא יהפוך להיות מועמד מספר אחד ובפור עצום לירידת ליגה..אבל מצד שני אי אפשר להחזיק שחקן בכוח וסואן כבר הביע את רצונו לשחק בשורות האלופה מה שיהווה עבורו סוף סוף הזדמנות לשחק בקבוצת צמרת אחרי עשור של דשדוש בכל מיני ליגות.. מה דעתכם, מה יהיו הסכויים של סכנין לשרוד במידה ואכן סואן יעזוב?..
אם הם יקבלו בתמורה את קינן, גזל ובן-בסט אז הסגל שלהם אפילו ישתפר. גזל יכול להחליף את סואן בקישור וקינן ובן בסט יכנסו להרכב אני מאמין. הבעיה היחידה של סכנין היא המאמן, מבחינת סגל הם יכולים להישאר בליגה.
לא יודע עד כמה זה יעזור,הסגל של סכנין מלא בשחקנים מצחיקים שלא מתאימים לליגת העל, המאמן שלהם,לפחות לפי דעתי הוא הגרוע בליגת העל[וזה אפילו כולל את אוחנה] אין להם כמעט שחקני בית עכשיו אחרי שלחמן עזב ואחרי הכל...גם אני לא מאמין שעד סוף העונה הזרים יישארו שם.. בלי סואן או אם סואן סכנין היא אחת היורדות לפי דעתי.
city, שום שחקן לא יכול להיכנס לנעליים של סוואן בסכנין, כמו שאף-אחד לא יכול להיכנס לנעליים של אבי נימני במכבי ת"א. אם סוואן יעזוב את סכנין אז אפשר להגיד שסכנין ירדה סופית. יש בסכנין קבוצה מזעזעת שאין לה שום קשר לכדורגל. סוואן הוא נקודת האור היחידה בקבוצה הזאת. אני מקווה גם בשביל סכנין וגם בשביל מכבי חיפה שסוואן יישאר בסכנין. reignman, יותר גרוע מאוחנה? לא צריך להגזים...
היום חזר המאמן מומי זעפרן משתלמות של יועצי מס באילת והעביר את האימון אחרי העדרות של חמישה ימים.. הוא כמובן לא רואה כל פסול בעיניין כמו שהוא רואה את הקבוצה שלו משחקת טוב, אבל שלא יתפלא אם בתוך פחות מחודש הוא ימצא את עצמו אך ורק מייעץ מס ללקוחות, ליצן!
אני פותח כאן רשמית את פינת הליצן השבועית והפעם הכבוד כולו מגיע למומי זעפרן.. לא מספיק שהוא נעדר כל השבוע מהאימונים בשביל "כנס יועצי המס" בנוסף הוא גם מכה חטא על פשע והוא טוען שלא הוא אשם במצבה של הקבוצה..ואני שואל אז מי בדיוק אשם?..ליצן..
האשם הראשי בנפילה של סכנין זה גנאיים, הרי מי העיף את לחמן בגלל תקופה לא טובה של הקבוצה? לחמן עשה אותם למביא שהם והביא זרים בגרושים, אין לחמן אין סכנין... זפרן הוא רק ההורס קבוצה בפועל אבל המוח מאחורי כל זה- מאזן
בסכנין הבינו מאוחר מדי שלחמן זה סכנין ואין שום מאמן אחר בארץ שיכול לעשות משהו עם הקבוצה הזאת. הקבוצה מתנהלת כמו שכונה וככה היא גם נראת. אני לא אגזים אם אני אגיד שזו אולי הקבוצה הכי גרועה שהייתה בליגת העל ב-10 שנים אחרונות.
זהו זה- מאמן סכנין מומי זעפרן מתפטר. שמות כמו שייע ואלי אוחנה (מעניין) עולים כמועמדים להחליפו. לדעתי צריכים להחזיר את לחמן שמבין את דרישות הקהל והקבוצה ויודע מה הולך שם בערך. אבל יש אגו וזו בעיה.
גל (וסלח לי על הציטוט) ,את אוחנה אני הזכרתי כמועמד ,אין מצב שהוא יאמן שם ,אני לא רוצה לדמיין מה שאוהדי סכנין יעשו לו אם הוא ידרדר את הקבוצה עוד יותר (יש יותר גרוע ממקום אחרון?) -אולי הוא יביא תומכים שלו להרכב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx לא מפתיע אותי שזפרן התפטר ,סכנין נחלשה ועשתה טעות שויתרה על לחמן הוא לא יחזור בקרוב. שייע תיתכונן בקרוב כבר לא תיהיה מובטל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx