גם בית"ר ירושלים לא עוצרת את אסייג. אני משוכנע שאם המשחק היה מתקיים מול טדי המלא, התוצאה הייתה אחרת, אך זה לא האישו כרגע. כל הכבוד לבני יהודה כקבוצה שלא ויתרה למרות שלאחר ההפסד להפועל ת"א, רוב השחקנים ואנשי ההנהלה הורידו את הקבוצה ליגה, ובצדק. אסייג ושירזי מחזירים את בני יהודה לחיים, וזה לא בגלל שהם מאמנים גדולים, אלא בגלל שהחזירו את הרוח הקבוצתית והספורטיבית לקבוצה. אני מחבב מאוד את בני יהודה ומאחל לה שתישאר בליגה(לא על חשבון הקבוצה שלי כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )
עם כל האהדה הזו לקבוצה, בני יהודה תצליח להישאר ליגה. צריך רק להאמין בכך. כנראה שעוד ניצחון אחד וההישארות מובטחת. אסייג ושירזי עושים עבודה נפלאה על הקווים ונותנים את ההזדמנויות לצעירים שהמאמנים הקודמים לא ספרו, והצעירים מחזירים להם בגדול.
בני יהודה עם ניצחון 7 רצוף הפעם 0-3 על הפועל כפ"ס. הכובשים הם משה ביטון(2) והרוויה קובאצ'ביץ'. הקבוצה ממוקמת כבר במקום ה-8. איזה קאמבק!!!!
טוב אחים שלי אני אוהד נתניה, ואני חייב להגיד לכם, כל הכבוד גם לאוהדים ולקבוצה 7 נצחונת רצופים בחלום שלי לא חשבתי שנתניה תנצח 7 נצחונות רצופים, וכמו שאתם משחקים. מקווה שתמשיכו בעונה הבאה כך סוף כל סוף יהיה מלחמה בליגה.
בני יהודה מפסידה השבת 3-2 למכבי נתניה בקופסה. למרות שנתניה כבר הובילה 3-1 בני יהודה חזרו עם שער נוסף אבל לא הצליחו להבקיע את השלישי. הכובשים לבני יהודה הם: אסי בלדוט ומשה ביטון. במחזור הבא(האחרון) בני יהודה תפגוש את מכבי ת"א עדיין לא ידוע היכן. בני יהודה חייבת ניצחון כדי להישאר בליגה. בלי ניצחון היא תהיה תלויה בקבוצות האחרות. ההפרש מהקו האדום הוא נקודה אחת. ולחשוב שההפרש היה פעם 13 נקודות. באסה שהרצף של 7 ניצחונות נגמר בקופסה, אבל למרות זאת זה היה קאמבק מדהים.
האם בני יהודה צפויה לקבל חיזוק מיוחד לקראת המחזור האחרון? ההתאחדות לכדורגל קיבלה את טענת בני יהודה, לפיה האיצטדיון בשכונה הוא האיצטדיון החליפי הקבוע שלה, ותאפשר לקבוצה לארח שם את מכבי ת"א. ובכל זאת, העניין כפוף לשיקול בחורינו הטובים בכחול, שעוד עשויים להחליט הפוך ולשלוח את הקבוצה לגלות בר"ג הקריר... בתור אוהד מכבי אני מעדיף בהרבה שהמשחק יתקיים בשכונה, רק למען הספורטיביות וההגינות כשגם הפועל וגם בני יהודה שמארחות את המשחקים הקריטיים יזכו לאווירה ביתית. חוץ מזה, השכונה מרגשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx