בני יהודה ת"א 09/10 - מסיימים עונה במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏10/7/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

משה סיני וניר קלינגר המועמדים המובילים להחליף את גיא לוזון על הקווים.
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/1665136

הגיע הזמן שסיני יחזור לאמן קבוצה, מאשר לחמם את הספסל בתור עוזר מאמן.

2. Number 8 Member

מה שכן, וחשוב להזכיר את זה, גיא לוזון עוזב בסיום העונה לאמן את נבחרת הנוער, כך שלבני יהודה יהיה מאמן חדש כך או כך.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שגיא לוזון מיצה את עצמו בבני יהודה, הוא כבר לא יכול לקדם את המועדון הזה, הוא לקח אותו מהתחתית אחרי עונה סנסציונית והעלה אותו למקומות 4-5 כשבני יהודה כבר שנתיים לא חושבת בכלל על מאבקי ירידה ומשהו השתנה במנטליות של המועדון, צריך מאמן חדש שישמור את האנרגיה הזאת ואולי ינסה לקדם את המועדון, אבל בשביל זה צריך כסף, הפיתרון לדעתי זה אם בני יהודה תצליח למכור את אלירן עטר במיליון יורו! כן מיליון יורו, ותפנה את הכסף הזה לחיזוק של זרים וישראלים אני מאמין שאפשר להביא 2-3 שחקנים שיחזקו את המועדון בצורה רצינית, אני מקווה שבני יהודה תצליח למכור את עטר לאירופה על הדרך.

4. Igi Member

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יהיה מעניין לראות את קשטן בבני יהודה. למרות הקדנציה הכושלת שלו בנבחרת, זה מאמן עם קבלות ואחד הטובים כיום בישראל, אולי הוא יצליח לגרום לקבוצה את קפיצת המדרגה המיוחלת, ימים יגידו, קודם שיחתום.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  6. Igi Member

קשטן הוא מאמן של קבוצה יותר ממאמן של נבחרת, השאלה היא איך הוא יצליח להתמודד בקבוצה כמו בני יהודה.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה לי להאמין שמהלך כזה ייצא אל הפועל, ואם כן זאת תהיה טעות לשני הצדדים.
    קשטן לא מתאים למועדון קטן, וכן, בני יהודה ביחס לארבעת המועדונים האחרים עדיין קטן. אולי יש תוכנית מיוחדת של להשקיע סכום כסף קיצוני בעונה הבאה, ולשדרג את בני יהודה לסטנדרטים שעדיין לא ראינו, אבל קשה לי להאמין כי לא הדרך שחזי מגן מאמין בה. קשטן התרגל לעבוד עם תקציב שחקנים גבוה, עם מתקנים ברמה גבוהה, ולדעתי הרבה יותר מתאים לו לאמין קבוצה כמו בית"ר, ששם הוא יוכל לשקם את הקריירה שלו בצורה טובה יותר, וכשיש בסיס לקבוצה עם קהל גדול, ולדעתי גם בסופו של דבר יימצא גב כלכלי, הוא יצליח במועדון בסדל הגודל הזה יותר.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בני יהודה רוצה באמת לעשות שינוי אז לפני שיחתימו את קשטן שיחזרו למגרש בשכונה, בני יהודה בבלומפילד זאת קבוצה בלי נשמה והחיבור עם הקהל קטן משמעותית כי יש הרגשה שנוצר נתק עם הקבוצה ולבני יהודה אין באמת בית.
    אני מאמין שאם בני יהודה יחזרו למגרש בשכונה הם יוכלו לטפס מקום אחד או שניים גבוה יותר בטבלה.
    לגבי קשטן, חבל מבחינתו שהוא הולך לבני יהודה ולא מתפשר מבחינה כספית והולך לבית"ר שם עם השחקנים הצעירים הוא יכול להמציא את עצמו מחדש, וראינו כבר איך מאמנים כמו שפיגל ושרף שהלכו לקבוצה קטנה וסיימו שם את הקריירה אחרי כישלון, שרף היה בקושי חודש בהפועל ב"ש ולא נראה לי גם שקשטן(אם יחתום) יחזיק הרבה זמן בבני יהודה.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא שאם הוא יצליח בבית"ר הוא ישאר שם לשנים רבות, הוא גם ככה בשלהי הקריירה. הוא לא יחזיק הרבה זמן רק בגלל סיבה אחת והיא גילו, מה לעשות שלא כל אחד לואיס אראגונס.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיל זאת לא הבעיה, תמיד אפשר להצמיד עוזר(אמסלם למשל) כמתלמד ושזה יחליט לפרוש יהיה לו מחליף מן המערכת שממשיך באותה דרך.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אחת טענתי שהקבוצה שתיקח את דרור קשטן אחרי מה שקרה בנבחרת ישראל רק תרוויח. דרור קשטן הוא איש מקצוע מעולה, שהמניות שלו בשנים האחרונות היו בצניחה חופשית. הוא עדיין יודע כדורגל והוא רק צריך לחזור למסגרת (בקבוצה, כשהוא חי את הקבוצה ולא רואה את השחקנים אחת לכמה חודשים) שתאפשר לו להראות את זה.

אם בני יהודה שואפת למשהו בלתי רגיל, אז דרור קשטן זו הבחירה הטובה ביותר על הנייר.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי שידרוג תקציבי גדול וראוי קשטן לא יצליח בבני יהודה.

13. אלסנדרו דל פיירו Member

כנראה שגם דוד רביבו על הכוונת...

לבינתיים הכל בלה בלה בלה עד שאין חתימה רשמית עם קשטן וחתימות של שחקנים אני לא מתיחס לזה ברצינות.
    לפי דעתי השם של דוד רביבו יוכז עוד הרבה פעמיים אני לא דואג.

היחידי שאני משאיר לשנה הבאה בעיניים עצומות זה את דלה.
    כל השאר יש להם תחיליפים שוער טוב קשה למצוא.

14. שלו Guest

הוא לא עשה הרבה בב"ש העונה. יש לו חוזה שמן במיוחד והביצועים שלו על הדשא לא ממש מצדיקים את זה, כאוהד ב"ש, לא יפריע לי אם הוא יעזוב ובמקומו יגיע שחקן צעיר ומוכשר כמו סיראז' נסאר שלא דורש כ"כ הרבה כסף. בכל מקרה, לדעתי הוא יכול להתאים לבני יהודה כמו כפפה ליד.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  15. שלו Guest