בני יהודה ת"א 09/10 - מסיימים עונה במקום הרביעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏10/7/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

סיכם רשמית, עדיין אין חתימה אז אין על מה לדבר. גם לדעתי דוד רביבו מתאים לבני יהודה, אך הרכש שהם צריכים להביא, יותר מכל עמדה אחרת, זה מחליף לעטר, שרוב הסיכויים שיעזוב בתום העונה.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קחו מאיתנו את דוד רביבו. בבקשה. הוא לא ישאר בבאר שבע בעונה הבאה ואישית אני חשוב שלא יצליח בשום קבוצה אם לא יחזור אל אשדוד.

לא מאמין שקשטן באמת יקח את רביבו. קשטן מאמן עם ראש על הכתפיים, לא עושה יותר מדיי שטויות ברכש. דוד רביבו עשה 2 פעולות חיוביות כל העונה בבאר שבע (0-3 נגד ביתר, בעיטה חופשית נגד רמת גן) ואולי לפני כחודש גם שיחק לא רע למשך 2-3 משחקים. בין לבין הוא גם הדרדר לספסל, עבר על חוקי המשעמת. על סמך מה הוא יביא אותו??

בלוף אחד גדול ואני עוד זוכר איך קפצתי שאבא שלי בישר לי שבמהדורת הספורט של גל"צ 'פרצו' ודיווחו באופן בהול שדוד רביבו חתם בהפועל באר שבע.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה מצויין בשביל בני יהודה שקשטן יאמן אותה,במיוחד עכשיו כשהוא יבוא רעב לאימון אחרי הכישלון בנבחרת,אולי שכחנו את זה אבל קשטן אחרי הכל הוא המאמן הכי מעוטר בכדורגל הישראלי וזה לא סתם ככה.
    אני לא יודע אם קשטן יוכל לקחת תארים עם בני יהודה אבל אין ספק שהוא יכול לשדרג אותם עוד קצת מעבר למה שהם עכשיו.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם קשטן ישיג מקום 3 בעונה הבאה זה יהיה הישג ענק. אליפות? משול לסנסציית יוון ביורו 2004 בהתחשב בעובדה שחיפה והפועל גדולות ב-10 מידות על בני יהודה. גביע? עוד מקפצה בשביל בני יהודה במחשבה בראש מקבוצה קטנה לגדולה. מה שכן בני יהודה חייבת חיזוק בקישור ובסהתקפה בדמות 3-4 שחקנים אבל בעלות בהתאם אי אפשר להביא שחקנים בבוטנים ולצפות שהם ישדרגו את הקבוצה כי זה לא יקרה, אם יקבל 2 מיליון יורו לרכש, בני יהודה תדבר חזק בעונה הבאה ולא תשיג את מאזן האימים שהשיגה העונה מול הגדולות ואולי סוף סוף נראה את הקהל של בני יהודה מגיע בהמוניו לבלומפילד.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  5. אלסנדרו דל פיירו Member

אני מתפלל שדלה רק ישאר..
    המגמה כרגע היא למכור את עטר לחיפה
    כאשר רוב הסגל ישאר..כולל זנדברג ואפק (כנראה שזנדברג קנה לו עוד חוזה לעונה בגלל השער ברבע גמר חחח)
    הגיע הזמן לתת לכפיר אדרי לנוח ולמצוא מגן נורמלי.
    הקו האחורי של ההגנה אמור להתבסס על דין מורי , אביב חדד , וניצן אהרונוביץ . כאשר לא ידוע עדין מה קורה אם גארידו ,אני מאוד מחזיק ממנו ביחס לבלמים אחרים בארץ (גם ישראלים וגם) ...

מבחינת דוד רביבו אני חושב שבני יהודה היא כמו הפועל ב''ש..
    אם שמה הוא לא הצליח אני לא רואה סיבה שאצלנו הוא יצליח.. הלוואי ואני טועה שחקן עם כישרון
    שבקלות יכול לשנות משחק.

כרגע השאלה הכי גדולה אם באמת מכבי חיפה ילכו על עטר..
    כואב לי איפה שהו שהוא עוזב אם זה באמת יקרה.הוא שחקן בית והחיבור עם הקהל מצויין.
    ובוודאות אני אומר מה שאלירן יודע לעשות ברגל אחד שום שחקן לא עושה בארץ את זה בשתי רגליים
    אבל מצד שאני אם באמת אני אוהב אותו אני רוצה שהו יצליח ... ועם כל הצער שבדבר בבני יהודה הוא לא השתדרג. אולי בקבוצה אחרת יותר גדולה הוא כן יכול להצליח.

עלו עוד מלא שמות וכבר בינואר טפטפו פה ושם כמה שמות אולי זה בלוף אולי לא
    אבל אני יודע אישית שעוד שם שעלה לפני כחודש לנסות להביא לשנה הבאה זה את יוסי שבחון ...

מבחינתי שיעלו לשחק עם הנוער רק שדלה ישאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. דמתק Member

מאמן שעבר זמנו
    לא אתפלא אם עד מח 11 הוא הולך הביתה

7. Don Joan Roman Member

בבית"ר הוא לא יחתום לא בגלל שלא היה מוכן להתפשר מבחינה כספית אלא בגלל שלבית"ר אין יכולת כרגע להציע לו כלום כמו לאף אחד אחר שהוא לא חתום בחוזה עם הקבוצה או על תקן חייל.

ולבחור שכתב מעליי, מה זאת אומרת מאמן שעבר זמנו? בגלל 4 שנים בנבחרת שאף מאמן לא הצליח בה? קשטן הוא המאמן המעוטר בישראל בזכות ולא בחסד והוא האיש היחיד מבין הישראלים שמסוגל להפוך את בני יהודה מקבוצת צמרת טובה לקבוצה שיכולה להתחרות על התואר, בזכות המשמעת, הטקטיקה, הנינוחות והאמונה שהוא יעניק לקבוצה, אני לא שוכח איך הוא לקח חבורה של אידיוטים בהפועל פ"ת, לקח איתם את גביע הטוטו ועלה לשלבים גבוהים בגביע המדינה אם אני זוכר נכון, מאמן מצויין שהלוואי ויבוא לבית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/10
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבילי באמת מוקדם מדי בשביל להגיד אם 'קשטן יוביל את בני יהודה לצמרת'. היות שקבוצת צמרת גם צריכה מעמד ובעיקר כסף אני חושב שכולנו צריכים לחכות בסבלנות מה למשל אלירן עטר הולך לעשות. האם הוא יעדיף עכשיו להשאר בבני יהודה במקום לעזוב לאחת מהקבוצות הגדולות שרוצות אותו? האם בכלל הסגל הנוכחי נשאר ביחד? ואולי גם שאלה חשובה, האם כולם במועדון יכולים להפטר מהלוזריות של השנים האחרונות כי למרות משחקים נחמדים השגים לא ראו בשכונת התקווה.

בסופו של דבר קשטן הוא רק בן אדם ולא משיח...להביא את מוריניו, ואן חאל, קאפלו או הידינק לנבחרת ישראל לא אומר שנעלה ליורו...

9. Number 8 Member

10. Igi Member

זו כבר טעות לדעתי, שמעון גרשון זה באמת בלם שעבר זמנו.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים. עדיף להם לחפש בלם טוב יותר בשוק. אופציה טובה היא יקיר שינה, בלמה של מכבי ת"א, שמושאל העונה לאחי נצרת. עדיף מאשר להביא בלם בשלהי הקריירה.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלם של אחי נצרת(ד"א שינה אחרי פציעה קשה) עדיף על גרשון? נכון הוא אולי מאוד איטי אבל שמעון גרשון בלם חכם מאוד ויכול להוסיף מימד של ניסיון לבני יהודה.
    צריך לזכור שיש לגרשון ברזומה 3 אליפויות, 5 גביעים ו-4 קמפיינים עם נבחרת ישראל, לקבוצה נאיבית כמו בני יהודה ניסיון כזה יכול לעזור.
    הוא מסיים בקיץ את החוזה שלו בבית"ר ויש לו אופציה להמשיך תמורת 130 אלף דולר לעונה, לדעתי יהיה לו טוב יותר לסיים את הקריירה בבית"ר מאשר לנדוד בקבוצות קטנות כמו אסי דומב.

13. Raulito Madridista

אני מעריך מאוד את קשטן ומאחל לו באמת בהצלחה(חוץ מבמשחקים נגדינו - כפי שאמר אבוקסיס), כי קשטן עשה דברים יפים מאוד בהפועל ובכלל הרזומה העשיר שלו מדבר בעד עצמו, אבל למרות שברור כי בקבוצה קשטן יפקח עין על השחקנים כל היום ובקיצור - השטויות מהנבחרת לא יחזרו - אני בספק כמה קשטן באמת יכול להושיע ולקדם את בני-יהודה מעל המקום הרביעי בו היא כבר נמצאת העונה. ברור שקשטן יחזור רעב מאוד לאימון אחרי אינסוף הביקורות שספג כשאימן את הנבחרת, אבל השאלה אם השיא לא מאחוריו. אפשר להצהיר על גביע אבל צריך הרבה מזל בדברים האלה ופתאום בני-יהודה תוכל לקבל הגרלה קשה כמו חיפה בחוץ ואז החלום מתמוגג. מה שבטוח - בני-יהודה לפחות תוספת כותרות והיא יצרה באז תקשורתי עצום.

אולי היה עדיף לקבוצה מהשכונה להחתים מאמן כמו איווניר שיתייחס יותר לצעירים. קשטן לא רגיל לעבוד בתנאים כאלה - אין לו צ'ק להביא את השחקנים שהוא חפץ בהם והוא מגיע כאנדרדוג מובהק. נאתכו תמיד התלונן על כך שקשטן לא ספר צעירים בהפועל ולמעשה מאז שנת הדאבל, קשטן לא טיפח אף צעיר בקבוצה שלנו, ובבני-יהודה התורה ודרך הניהול שונות לחלוטין. המונח 'קשטן' עשוי למשוך שחקנים יותר איכותיים לשכונה, אבל בני-יהודה עדיין תישאר בצילן של הגדולות. אותי באמת מרתק לראות מה קשטן יעשה עם זנדברג ואפק, שחקנים שלא תרמו דבר השנה לקבוצה. קשטן המאמן היחיד שהצליח להוציא משהו מאפק בקריירה שלו, ולגבי זנדברג זו גם תעלומה.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה טוב לאוהדי בני יהודה במיוחד,אחרי כמה שנים שהקבוצה לא הייתה מעניינת(חוץ מאירופה בתחילת העונה),הקבוצה תהיה בעונה הבאה סופר מעניינת ויש סיכוי לא רע בכלל שקשטן כן יצליח לשדרג אותה,אני חושב שבני יהודה עושה טוב שהיא הולכת על מאמן חזק כי זה נראה שבשכונה לא מעוניינים להיות מאין מכבי פתח תקווה ובמשך שנים להיות קרובים לצמרת אבל לא יותר מזה.

15. Number 8 Member