תחפש באחת התוכניות שהוא התארח ביציע העיתונות זכור לי שהוא אמר דבר כזה גם בראיון איתו בתחילת עונה שהיה את כל סיפור מאיר יצחקי הוא אמר שהוא לא מתכוון להמשיך להעמיד לקבוצה תקציב בכל עונה והתמיכה של העירייה תופסק או תקטן משמעותית כי הקבוצה לא יכולה לחיות תמיד על הכסף הציבורי ברמת השרון יש ביקורת עצומה על ראש העיר שמבזבז כספי תושבים על מוצר שלא מעניין אותם בכלל.
מצד אחד אני מאוד שמח לראות שלמישהו אכפת מזה שכל תושב רמת השרון משלם מאות שקלים בשנה על המשכורת של עשהאל בן שבת ויניב לביא ואף אחד לא הולך לתת לאבסורד הזה להמשיך להתקיים, מצד אחר יהיה חבל על רמת השרון שמבחינה מקצועית וניהולית היא קבוצה חביבה ומסודרת יחסית (למרות האירועים עם קורצקי ויצחקי).
בחיפה או בירושלים? גם אם זה חוקי שראש עיר יבנה לעצמו ארמון מזהב על חשבון הארנונות של תושביו (הלא עניים, חייבים לומר) זה עדיין קטע לא מוסרי.
ציון ויצמן עוזב את הפועל עכו חבל, דווקא יו"ר מוצלח ולא מבין איזה ניגוד אינטרסים יש בין התפקיד הזה לתפקיד שלו במועצת מהנדסים עירונית כלשהי...
שאלה בקשר להפועל ר"ג, יצא לי לראותאותם העונה בכמה וכמה משחקים, ולהפתעתי גיליתי שקרלוס צ'קאנה, שחקן הנשמה הגדול, ל פותח בהרכב שלהם ויותר מזה - אפילו לא מקבל דקות משחק. מה קרה לו בחודשים האחרונים? איפה הוא נעלם? ואם הם לא רוצים אותו - שיעשה טובה ויקפוץ לביקור בווסרמיל. פשוט חלום, כי זה בדיוק מה שחסר לנו - נשמה.
כולנו היינו רוצים לראות את קרלוס משחק, אבל המאמן הוא זה שמחליט, בהתאם לנסיבות קרלוס בן 38, ואולי כבר לא מתאים לשחק ברמות האלו. אבל כולם מסכימים שיש לו לתת 20 דקות בכל משחק
הוא עוד לא בן 37, לא צריך לעשות אותו יותר זקן ממה שהוא... בהתחשב בזה שיש על המשבצת שלו את בוקסנבוים (עוד אחד שנותן את הנשמה והוא סוג של סמל בר"ג, לא?), סידיבה, חמו האנדרייטד וגם את וובה ברואון (שלדעתי קצת פחות טוב) - צ'קאנה זוכה בלא מעט דקות. שירי עידוד על הפזמונים של ליידי גאגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hello2.Xxx
טוב עוד עונה כישלון של רמת גן. לא רוצה להכניס כרגע את הגביע כי זה לא משנה. משנות ה70 האוהדים לא זוכרים קבוצה כל כך כשרונית שמשחקת כדורגל יפה אבל כל כך נאיבית. כשאלי כהן חתם במקום פרדי הייתי בטוח שנישאר. ירידה ראשונה של אלי כהן בכדורגל. האמת אני אעשה את הסיכום קדנציה של משפחת ארקין במקום הקבוצה לכל ה3 שנים שהוא פה: רק לזכור האבא לא מעורב בכלל שנה 1: בא להציל את הקבוצה מאיחוד ומניעת ירידת ליגה, ניר נהיה יו"ר ואיתי שוער ראשון. המהלך הראשון הוא מינוי שחר בן עמי למנהל, זאת הטעות הראשונה שארקין הבן עשה פה, מינוי מנהל זר שעשק אותו בשחקנים כושלים שאפילו לא היה להם כרטיס שחקן(כמו בונדאה), כמעט כל השחקנים היו שייכים לסוכן שהוא בן עמי ולכן ההוצאות המשפטיות שפורסמו הגיעו לסכומים הגדולים. באותה עונה הירידה הייתה צפויה שהחליפו 3 מאמנים. עונה הכי ביזיונית בשנים שאני אוהד. שנה 2: ארקין סוףסוף קלט שבן עמי עבד עליו ומקשיב לעו"ד של הקבוצה שהוא במקרה חבר של פרדי דוד שממליץ לו על פרדי. באותו זמן היה משא ומתן עם אלי כהן שרצה קצת יותר אבל החליט ללכת על פרדי. פרדי מהמשחקים הראושנים לא הבין את הקהל ובמשחק מול אשקלון עשה זין לקהל. נמשיך קדימה לדרבי בוינטר במבול סוער שמנצחים 2-0 אבל בגלל שאחד האוהדים מקלל את פרדי, פרדי מודיע לקבוצה לא לגשת לקהל. הקהל שורק בוז וארקין בכבוד מנפץ את האייפון שלו. (מה שהלך עם פרדי לא חשוב כרגע). האוהדים דורשים פגישה עם ארקין. הפגישה התקיימה כמה ימים אח"כ עם האוהדים וארקין טוען שהוא היה צריך לעצור את ההכנות לחתונה שלו בשביל פגישה של שעה עם אוהדים. אחד הסימנים הראשונים שלא אכפת לו מהקבוצה. נגיע למשחק המכות המפורסם שבו כביכול הוא מכריז על עזיבה, שהאוהדים יודעים כבר שזה תוכנן אי שם בינואר באזור הפגישה עם האהדים והביקרות שאח שלו מקבל. מאותו משחק ניר ארקין לא מגיע לשום משחק עד סוף העונה. גם לא למשחק העלייה, אלא שאחרי שהמשחק נגמר הוא הגיע לחגוג. שנה 3: רק חודש לפתיחת עונה ארקין שם כסף, סכום לא כזה מכובד שאמור להשאיר את הקבוצה בליגה. באותו משחק שפרדי פוטר, זה הדברים שנאמרו על ידי פרדי: הקבוצה הזאת הזין שלי, מה שמעניין אותי זה הכסף, השחקנים שומעים את זה והם בהלם,. האוהדים ידעו שזה מה שפרדי מחפש. אלי כהן מתמנה וזה ההחלטה הכי טובה של ארקין ב3 שנים האלו. במהלך כל העונה ניר ארקין מכריז שהוא עוזב, לא בא לאימונים בכלל, ומשחק אותה בעלים. נגיע לחלון ההעברות שאלי כהן מחפש מגנים ומוצא רק את חיימוביץ וחלון רן יצחק. היו דיבורים עם אלירן דנין שהיה חסר סכום ביזיוני שהוא יחתום במקום גוגה אבל ארקין לא מוכן לשים את הכסף, שעתיים לפני סגירה ארקין מכריז שיביאו לו את אלרואי כהן בכל סכום, אבל הוא לא רוצה להגיע. אסיפת חג בפסח= הרמת כוסית לא בא להגיד חג שמח ובהצלחה. לא אכפת לו מהקבוצה, שם זין. משיחות עם אוהדים רואים שהקבוצה זה הדבר האחרון שמעניין אותו. ארקין היה פגוע טוטאל מהביקורת על האח. זה הסיכום אין ספק שלמרות שיש כסף בזמן, זה ניהול גרוע מאוד, שלמרות שהיו סמלים(לא נזכיר שמות) שרצו להיות באגודה בהתנדבות הוא לא הסכים לשמוע אפילו. לגבי איתי השוער: לא צריך להבין שהוא לא שוער טוב אפילו לא בינוני. מסכן הבחור הרצון של האח שיהיה שוער בליגת העל נפל עליו. בכל אופן כרגע הוא לא בשום קבוצה ולא היו בכלל דיבורים, יש גורם שמנסה לסדר לו קבוצה בלי קהל. מקווה מאוד שבעונה הבאה יעמדו סמלים כמו כדורי וגילרוביץ בקבוצה.
בני יהודה החתימה את יורו לאמין, קשר שמאלי סנגלי בן 24 משיראק האמרנית (אותה בני יהודה פגשה במוק' הליגה האירופית) אחרי שקשטן ודמאיו עקבו אחריו במהלך העונה, בה כבש 17 שערים, בישל 4 והוביל את הקבוצה האמרנית לאליפות הראשונה בתולדותיה. לאמין יחליף את פדרו גלבאן שסגר בקנקון המקסיקנית, ואחרי 5 שנים ו-64 שערים (והרגל עוד סוג של נטויה) הוא משאיר מאחור הרבה זרים אגדיים בדרך להפוך לזר הכי טוב שדרך בשכונת התקווה. מכל השחקנים שמסיימים חזוה קסטוטיס איבסקביצ'יוס חתם כבר ל-3 עונות נוספות.
אני קורא את הראיון עם קלינגר באתרי הספורט השונים. ממה בדיוק הוא כל כך גאה? על זה שהוא השאיר את המועדון במחזור האחרון בליגה? הקבוצה הזו פתחה את העונה קטסטרופה, לא עשתה כלום, ולבסוף ניצלה. עם התקציב הגבוה ביותר של הפועל חיפה מזה שנים, קלינגר הצליח לשרוד. וואו. איזה הישג.
מה הטעם בהחתמת גיא צרפתי באשדוד? מילא היה מגיע כעוד שחקן משלים טוב שיתרום מהניסיון שלו לצעירים, יקבל פה 20 דקות שם חצי שעה, אבל מחליף של דוד רביבו?! ירו בלו זה רכש טוב ובניגוד לצרפתי הוא הגיע לסכנין באמצע העונה ועשה גולים חשובים, צרפתי היה שחקן בכיר בקבוצה שלאורך כל העונה הייתה חלשה וכמעט ירדה ליגה. מה ההגיון בלהביא שחקן בן 35 לתפקיד מפתח בקבוצה שרוצה אירופה? בן זקן ממשיך במתכונת ההחרבה.