בני יהודה, ה.חיפה, אשדוד, עכו, רמה"ש, סכנין ור"ג

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jul 6, 2012.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שמע, יובל נעים לא מאמן כזה גרוע כמו שאתה מנסה לעשות אותו והוא גם לא מוריניו
    קורה שמאמן לא מתאים למועדון ( עטר בחיפה לדוגמא ) זה לא אומר שהוא מאמן גרוע.
    אני זוכר ממנו רק דברים טובים ולדעתי הוא ישאיר אותם בליגה הוא מתאים כמו כפפה ליד לקבוצת תחתית שנלחמת על חיה
    כנראה שבית"ר גדולה עליו.

2. Don Joan Roman Member

חלילה אחי הוא לא גרוע, הוא מאמן טוב מאוד, ובית"ר ענקית עליו לא רק גדולה, הוא גם איש קטן מאוד שעד היום מתנגח באלי כהן שהחליף אותו, חותר תחת מאמנים, מביא איתו גורמים עבריינים, יש לו חומר טוב בעכו ואני באמת מקווה בשבילו שהוא ידע לעבוד איתו קצת יותר טוב ממה שעבד בבית"ר.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה שהוא איש קטן מאוד וקשור לגורמים עבריינים זה אין ספק

4. Ice Cream חסה

העבריינים שהוא מחובר אליהם (בן כהן) זה כנראה כאלה שגדלו איתו יחד ברמת גן, ומה לעשות שקשרים כאלה לא מתבטלים בגלל עולם תחתון, נעים עצמו הוא איש ישר אפילו אם קצת (הרבה (מאוד)) גס.

עם כמה שנעים היה גרוע בבית"ר, גם אני כמו קרייזי חושב שהוא מאמן טוב לקבוצות תחתית. הוא מוטיבטור (ולא בשקל) שיכול לעשות את השינוי במשחקים הראשונים, ובניגוד להדרי הוא כן יודע ויכול להעמיד קבוצה בהגנה (אפילו יותר מדי, הייתי אומר), משהו שהקבוצה של ציון ויצמן די צריכה עכשיו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה אתה מסיק שנעים בן אדם ישר? מהגיגולים שלך? או מתנועות הגוף שלו על הקווים בטדי?

אין לי מושג ולא אכפת לי עם איזה אנשים מפוקפקים כאלה או אחרים יובל נעים מיודד אבל על זה שהוא מאמן גרוע אין עוררין, ללא ספק המאמן הכי גרוע שראיתי על הקווים בבית"ר, אחד שהוליך אותנו לחצי עונה מסויטת שבדימיון קשה לי להיזכר בה(ואני רציני) עם תבוסות משפילות והופעות מביכות שאם לא אלי כהן אנחנו יורדים ליגה בודאות מוחלטת, אחד כזה שאם מעמידים לי אותו בשורה עם שום, עזורי, אורי, טון קאנן וארדילס אני לוקח כל אחד מהחמישיה ל-5 עונות ורק לא את מוריניו המהולל מעמידר.

ואם נתייחס למינוי שלו למאמן עכו אז עד סיום העונה הוא יכול בטעות להצליח כי יש לו סגל לא רע עם שחקנים שיודעים לשחק כדורגל חיובי.
    הוא מקבל קבוצה עם ביטחון ברצפה לאחר שלא ניצחה 4 חודשים, ועם ההגנה הכי גרועה בליגה שלא מפסיקה לספוג.
    את הביטחון הוא יודע להעלות בטווח הקצר וזה יכול להספיק להם לצבירת נקודות שתחזיר אותם בחזרה לליגה, את ההגנה הוא ייצב בשיטה הידועה שלו - ישחק עם 8 שחקנים 20 מטר מהשער שלו ישאיר עוד 2 שחקנים(כחלון ומרינקוביץ') על קו האמצע ואת קדוסי בחצי המגרש של היריבה עם צרחות מהקווים להעיף את הכדור כמה שיותר רחוק ולשחק קרוב לשני.

אני מקווה מאוד שעכו ירדו, גם כי אין להם מקום בליגה שלנו וגם כי אולי זה ימנע מיובל נעים לקבל עוד משרות אימון בליגה הראשונה.

6. Ice Cream חסה

כי הוא עצמו לא היה מעורב בפלילים או משהו דומה לזה, גג הנגיחה בקוון מול טייבה לפני 18 שנים.

לתת לקבוצה הזו מוטיבציה ולהעמיד אותה איכשהו בהגנה זה בדיוק מה שעכו צריכה אחרי הדרי שאצלו הקבוצה לא עשתה כלום במגרש. אצלו שחקני הגנה לא יצלמו את שחקני ההתקפה של היריבה, גם אם זה אומר שהוא יצעק על המגנים לא לעבור את החצי.

בשביל בית"ר הוא מאמן גרוע וגם אני מעדיף שצ'רנוחה יהיה מאמן בית"ר ולא הוא, אבל להרבה קבוצות בארץ הוא יכול להתאים. לא חושב שבעכו הוא יכין תירוצים ויאמר אחרי כל משחק שאין לו שחקנים והחומר שלו גרוע, או ישכח את השמות של השחקנים שלו. זה קרה לו בבית"ר, בגלל שבית"ר גדולה עליו. בהפועל פ"ת הוא עשה דברים לא רעים בכלל.

Last edited by a moderator: Feb 1, 2013
  7. Don Joan Roman Member

הכי מצחיק שהוא ממשיך בקו שלו ואמר למישאלוב שהוא יותר טוב משקוורץ וליובל שבתאי שברק משה יכול לצחצח לו את הנעליים, הוא ממשיך לנסות ולהתנגח בבית"ר, חבל שאין לנו עוד מפגש איתו כדי לתת לו נגחה שתשלח אותו חזרה לעמידר.
    איש מגעיל.

8. Ice Cream חסה

9. Don Joan Roman Member

גם יובל יודע שהוא בילף שם בעצבנות והלוואי שזה יצא לפועל אחרי החתמת קדאייב

10. Ice Cream חסה

בשביל שהוא שוב ישים אותו מגן ימני ואחרי זה יאמר שהוא שחקן צעיר ובדקות האחרונות החמצן לא מגיע לו למוח אז הוא מתחיל לעשות שטויות?

11. alexshw Member

12. Ice Cream חסה

מזכיר לי בעלי םאחר שהתנהלה נגדו מחאה, הוא היה הולך למשחקים של מכבי בנוקיה והצטלם גם עם צעיף של ביח"ר. אז מי אתם אומרים יפתח נגדו את הפה אחרי שהפועל חיפה תזכה בגביע, יובל אבידור או מהראן לאלה?

13. חורחה סמבל Member

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הוא הצהיר כבר הרבה פעמים בעבר שהחל מהעונה הבאה הוא מפסיק לתקצב את הקבוצה והם יצטרכו להתמודד לבד עם התקציב

ככה שאיתו או בלעדיו העתיד שלהם לא נראה הכי אופטימי

15. Ice Cream חסה

אפשר קישור להצהרה כזו?