בן לאדן תיכנן פיגוע נגד נבחרת ישראל:

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Dec 4, 2002.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לגמרי לא נכון,יש הבדל במשחק בקפריסין לעיני 500 צופים ניטרלים(זה מה שיבואו מול מלטה)למשחק בפארק דה פראנס בצרפת עם כמה עשרות אלפי צרפתים,הנבחרת בקמפנים האחרונים הייתה בסיכוי העלייה בגלל שבבית היה קשה לנצח אותנו,עכשיו שכל המשחקים במגרשים נטרלים המשימה הרבה יותר קשה.....

2. Tomzo Member

אני כבר לא יודע כמה זמן מחכה שהמצב ישתפר אבל אני ממש לא רואה את זה קורה בשנתיים הקרובות (חס וחלילה טפו טפו טפו...)
    אבל מה לעשות חייבים לחיות עם זה :cry: :x
    לדעתי ישראל לא עומדת לשחק בארץ עוד הרבה זמן!
    ואני בטוח שאתם גם חושבים ככה אבל אני אגיד את זה בכל מקרה הלוואי שהיו לוקחים טיל ופשוט שמים בעזה לא אחד חזק שיהרוג גם אותנו אלא רק אותם
    וצריך עוד איזו פצצה גרעינית באפגניסטן וכו'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

3. זהובניק Member

ראייתי היום בידיעות שבלארוס ואקוראינה יעשו משחקי ידידות מול ישראל באיצטדיון ר"ג,יש סיבה לאופטימיות??!?!?!?

4. Roy Member

לדעתי זה רק דיבורים שנזרקים לאוויר, וכלום לא ייצא מזה

5. burning soil Member

אנחנו צריכים להגיד תודה שמשחקים מולנו עקרונית צריכים להיות משחקית נגד
    קנטבריה בסוף החודש (אבל אני לא בטוח)
    מול בלארוס בר"ג
    מול מקדוניה בשנה הבאה בבלומפילד

עכשיו שמעתי על אוקראינה,וגם קמרון פנתה אלינו,אבל המשחקים נופלים בתאריכים שהנבחרת משחקת.
    אה וגם מזמן שמעתי שניגריה רוצה להגיע לפה,דרך אגב אם אנחנו רוצים לארח ולהתארח עדיף לפנות לנבחרות יגוסלביות שאיתן הסיכויים גדולים יותר כמו:יגוסלביה,קרואטיה,אלבניה,מקדוניה,בוסניה ועוד כמה מאותו האזור שחוו את מה שאנחנו חווים כיום,הם לא ממש מפחדים,הם דיי מזדהים,והם אפילו נבחרות דיי חזקות..

6. Fernando Cavenaghi Member

מול קנטבריה זה יהיה באיצטדיון של סנטאנדר, יהיה ממש מצחיק אם גרנט לא יזמן את אילן בכר ואת הקוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

7. burning soil Member

חח
    אבל הקנטבריה האלה בכלל לא נבחרת,הם מחוז,וזה יהיה במסגרת המחנה אימונים,אז לא בטוח שבכלל לא ישדרו את המשחק :?