בית 5 - יש חיים אחרי בית המוות?

הנושא בפורום 'יורו 2016' פורסם ע"י Butragueño, ‏31/5/16.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת חושב שאפילו בסגל הנוכחי, עם זאזה היה יכול להיות פה 2-0. לא להאמין כמה שפלה ואדר גרועים.

SerieA ו-ADP אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    הזאר הוא בנתיים היחיד שהגיע מצד הבלגים לאיצטדיון. לבלגיה יש כמובן את היכולת האישית של מספר שחקנים בשביל להשוות, אבל בנתיים איטליה די שולטת בעניינים.

3. South Boy Member

בלגיה כל כך אנמיים וכבויים, הם לא הציגו יכולת יוצאת דופן במוקדמות אבל עדיין מצופה מהם לקצת יותר יוזמה ונוכחות ליד השער של בופון.
    הזאר פשוט נוראי ולא ברור לי איך הוא תופס את המקום בהרכב לשחקנים כמו קראסקו או אפילו מרטנס, חייב לבוא שינוי למרות שההגנה של בלגיה אפילו יותר נוראית מההתקפה שלה.
    קצב טוב אבל האיטלקים הרבה יותר מסודרים, בלגיה חייבת חילוף.

יכול להיות שאנחנו לא רואים אותו משחק? זה לא שדה בריינה עושה יותר ממנו אבל אדן הזאר חלש מאוד במחצית הזאת ולהבדיל מ-KDB אני לא רואה אותו משנה את פני הנבחרת.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חושב שזאזה מאוד מתאים לאופי המשחק שהתפתח. שחקן כזה שעושה המון לחץ על ההגנה היריבה, זוכה בכדור בחצי המגרש ואז דופק ספירנט להתקפה. אני מקווה שהוא יהיה הקלף במחצית השנייה.

5. SerieA Il Capitano

איטליה עומדת היטב אבל למרות היתרון אני חושב ששימוש בפלורנצי וזאזא היה יכול להכפיל את היתרון כאן. דרמיאן וקאנדרבה שניהם אינם פורצים את הדרך היטב מול ההגנה הבלגית הרעועה.

אני חושב שקאנדרבה על חשבון פארולו, ופלורנצי במקומו, היו יכולים להיות עדיפים. וכמובן זאזא במקום פלה.

6. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

בונו במסירה שלא הייתה מביישת את הארכיטקט. קנדרבה נהדר. מספר אחד על המגרש. שורף את האגף ומחולל את כל המהומות לבלגים. בקלות יכולנו לסיים את המחצית ביתרון 2 שערים. זאזא במקום אדר ופלורנצי במקום דרמיאן יהיה במקום.

7. Alta Tensione Member

ההיגיון בהרכבה של אדר זה שבנוסף ללחץ שהוא מפעיל הוא שחקן שיכול להפתיע בכדרור ולחלוף על פני שחקנים עם המהירות שלו. אלמנטים כאלה לא קיימים במשחק של זאזא.

8. SerieA Il Capitano

ובדיוק בגלל מה שציינת, זאזא צריך לבוא במקום פלה.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להוריד כבר את הגמד הלא פוטוגני מבולוניה\סנדרלנד מרשימת ה"מה הם עושים בנבחרת שלי??!" ?
    לא בגלל הכדור הארוך שקלט בתוך הרחבה ושלח פנימה, או החסימה הנהדרת של דה ברוין, או פשוט עונה אישית מצויינת בבולוניה, אלא דווקא בגלל היריבה. בלגיה מחזיקה כוכב כמעט על כל עמדה עם 0 קבוצה. זה מה שאתם רוצים לראות באיטליה? שכל שחקן "יצירתי" ו"מוכשר" יביא את מה שהוא מכיר מהקבוצה שלו ויעמוד על המגרש בהמתנה להזדמנות לגנוב את ההצגה? זו איטליה. קבוצה. יחידה אחת. מנועים וברגים.

זו אומנם רק מחצית אבל זה כבר בסיס הרבה יותר טוב מהבכיינות שתקפה את דיוני הנבחרת לפני שהקבוצה שיחקה אפילו דקה אחת.

בנימה אישית. אחרי סלידה מוחלטת משני הטורנירים של פראנדלי והפסולת שזימן, התגעגעתי לנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/16
  10. oranfu Member

בסולם של 1, כמה חסר מושג צריך להיות בשביל לשחק עם פלאייני מאחורי חלוץ?

11. JohnTerry26 Member

לוקאקו פשוט מחריד. מראה כמה סימני השאלה לגביו מוצדקים. כל נגיעה שלו מסביב לרחבה או עם הגב לשער זה אסון.

12. South Boy Member

בלגיה פשוט ממשיכה לתקוף רק דרך האמצע כשכולם רואים שמרכז ההגנה של איטליה בלתי עביר. הם עוד לא מבינים שקייליני בונוצ׳י וברצאלי זה קיר?

13. SerieA Il Capitano

הפסולת שפראנדלי זימן נראתה טוב במשחק הפתיחה נגד ספרד ביורו הקודם, נבחרת הרבה יותר טובה מהבלגים האלה.

השנאה שלך לקסאנו ובאלוטלי מעוורת אותך. יש פה חבורה של שחקנים שנלחמים אבל אין להם מספיק כישרון. אין שום סיבה שדה שיליו יועדף על פלורנצי.

ביורו 2012 איטליה הייתה הכי טובה מלבד ספרד.

ועוד דבר, איטליה תמיד מתעלה מול נבחרות עם שם. אני לא בטוח שמול שבדיה ואירלנד זה יראה טוב, הרכב כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/16
    Roma ו-EO11 אוהבים את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לבלגים יש 0 קבוצה כי יש להם מאמן חלש מאוד. לא בגלל שחסר להם ג׳יאקרינים וכל מיני שחקנים בינוניים אבל ״לוחמים״.

ואותו ג׳יאקריני חלש בתפקידו. הגול היה נהדר, אבל הוא משחק בצורה מטומטמת.

15. Hapoel_Tel_Aviv Member

למה המאמן שלהם נשאר אחרי המונדיאל? (שגם שם ראו את זה)
    אפילו מול ישראל לאחר מכן לא שזה מדד למשהו הצליחו לראות אתזה, קבוצה עם המון כשרון אבל כל כך לא מתואמת ולא מאומנת.

SerieA, EO11 ו-oranfu אוהבים את זה.