אני מניח שהתכוון לאימובילה, זאזא, סטורארו ושות'. לגבי הקונספירציה, לדעתי השבדים יובסו ממילא מול הבלגים והאירים יעלו בשל הפרש שערים.
Italy expected to make nine changes to starting XI - GazzettaWorld לפי הכתבה המצ"ב, קונטה צפוי לפתוח עם זאזא ואימובילה בהתקפה, כשאל שאראווי ודה שיליו באגפים. סטורארו, מוטה, פלורנצי בקישור. אם הנבחרת תצליח, לא אכפת לי מההרכב. אבל בהחלט אינני מבין את ההעדפה של אימובילה, שהוא שחקן מאד דומה לזאזא במילא.
השאלה בכותרת הת'רד מכוונת? לאיטליה אין חיים אחרי בית המוות. הבטיחה את המקום הראשון, והבטיחה מפגש עם ספרד/קרואטיה, גרמניה וצרפת (בהנחה ולא יהיו הפתעות). זה לא נורמלי.
פוגשים את ספרד בשלב הבא, שחזור הגמר מ-2012 שנגמר בתבוסה קשה 4-0. Italy (probable): Sirigu; Barzagli, Ogbonna, Darmian; De Sciglio, Florenzi, Thiago Motta, Sturaro, El Shaarawy; Immobile, Zaza הרכב משוער לקראת המשחק חסר החשיבות מחר מול אירלנד ב22:00(שעון ישראל).
http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/3/size475x318/617323.Xxx זלאטן איברהימוביץ יערוך הערב אולי את משחקו האחרון במדי נבחרת שבדיה לה נקודה אחת בלבד אני שני מחזורים, כשזו תפגוש את בלגיה שהביסה 3:0 את אירלנד. "המשחק האחרון שלי במדי שבדיה יהיה ביורו ואני מאוד מקווה שהוא לא יהיה מחר", אמר זלאטן לקראת המשחק הקריטי מול בלגיה בנעילת שלב הבתים, "אני מאוד גאה שהייתי הקפטן של שבדיה ובמה שעשיתי. אני רוצה להודות לאוהדים, בלעדיהם, כל זה לא היה קורה". זלאטן ערך את הופעתה בכורה שלו בנבחרת איי-שם בינואר 2001. הוא נכלל בסגל במונדיאל 2002 וכבש שער ענק בעקב נגד איטליה ביורו 2004, אז שבדיה הודחה מול הולנד בשלב רבע הגמר אחרי תיקו מאופס ודו-קרב פנדלים. עד היום זלאטן כבש שישה שערים בטורנירי היורו - שניים בכל טורניר, אך בטורניר הנוכחי איים רק שלוש פעמים על השער ולא מצא את המסגרת אפילו! זלאטן כמובן מלך שערי הנבחרת בכל הזמנים עם 62 שערים ב-114 הופעות. הרכבים משוערים: http://futbol.as.com/futbol/imagenes/2016/06/22/eurocopa/1466556260_569357_1466556449_sumario_grande.Xxx במשחק נוסף: נבחרת איטליה שניצחה בשני משחקיה הראשונים מבלי לספוג, וכבר ידוע שתסיים כמנצחת הבית ותפגוש את ספרד - תשחק נגד אירלנד בהרכב משני.
לאירלנד יש אחלה צ'אנס להפעיל מהמקום ה-3, מקווה בשבילם שינצלו את המצב של האיטלקים שאין להם על מה לשחק.
Italy: Sirigu; Barzagli, Bonucci, Ogbonna; Florenzi, Sturaro, Thiago Motta, Bernardeschi, De Sciglio; Zaza, Immobile Republic of Ireland: Randolph, Coleman, Duffy, Keogh, Ward, Hendrick, McClean, McCarthy, Brady, Long, Murphy בונוצ׳י, בבקשה בלי צהוב!