לברזיל הנוכחית: פירמינו > ג'סוס. פירמינו מניע את הכדור הרבה יותר טוב ויש לו חיבור מצוין עם קוטיניו שהופך לשחק הכי חשוב בברזיל אחרי הפרימדונה נייאמר. אני עדיין מתקשה להבין איך תופסים מג'סוס חלוץ על גם בנבחרת ברזיל וגם בסיטי(אגוארו בספסל).
חלאס לחפש בכל את יונייטד. מה הקשר? היא לא היחידה שהצביעה נגד? היה רוב נגד. ימשיכו בניסוי בתקווה שיהיה יותר יעיל. כמו שהיה בעונה שעברה עדיף שלא יהיה. הם לא תפעלו את זה טוב.
זה לא נכון להגיד "שופט שלא קונה את השטויות שלו" ניימאר הוא שחקן שכל משחק שלא מפסיק לפרק אותו, בטח כשמדובר בשחקני קוסטה ריקה שאין להם אלוהים. אני לא מדבר עכשיו על ההתחזות שכמובן שהוא יצא לו בסדר, אבל בוא נגיד שניימאר מקריב הרבה בשביל הכסף והמעמד שלו.
@de Middenweg , או שכן או שלא, יכול להיות שזה דווקא מה שיכניס אותו לעניינים. אני מקווה שפירמינו יקבל יותר דקות. נראה שדווקא נוכחות פיזית ויכולת להוריד כדורים תעזור לברזיל ותתן לקוטיניו/ניימאר וקוסטה/ויליאן את הפיבוט שהם צריכים בשביל להגיע למצב בעיטה טוב עם הפנים לשער
אני ממש לא מהאנשים שיש להם אנטי לניימאר, אבל היום הוא עיצבן אותי לגמרי. כזו כמות של התחזויות מצד שחקן אחד לא ראיתי הרבה זמן, רק עליהן היה אמור לקבל אדום היום.
בניגוד לארגנטינה שאולי ניצחון אחד יספיק לה, ברזיל עוד צריכה לדאוג. אני לגמרי רואה את סרביה עושה צרות ואפילו מנצחת את ברזיל. צריך לראות מה שוויץ מוציאה מסרביה היום, תיקו ומעלה לזכות שוויץ היום- ולברזיל יש עוד עבודה. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
ניימאר ילד זין בלתי נסבל. כל הכישרון שבעולם והוא מתעסק בשטויות. נמאס לו לקבל מכות על הדשא? אולי שינסה למסור לפעמים במקום לנסות לעבור\להשפיל את השומר שלו כל הזמן. לפני שהתחיל המונדיאל אמרתי שברזיל ייקחו אם ניימאר יבוא בראש של לקחת את הטורניר. אבל איפה הוא ואיפה מחוייבות לניצחון. ג'סוס חלוץ מצוין אבל פירמינו פשוט יותר טוב ממנו. הגיע הזמן שיקבל את המקום שלו. גם הגול השני בא אחרי שהכדור פגע בפירמינו כתוצאה מהלחץ שלו.
@DRORIKO ניימאר לא פוצץ היום בצורה בלתי רגילה. שום עבירה הזכירה את האלימות שראיתי אתמול בין ארגנטינה לקרואטיה. כל הכבוד לו שהוא מקריב הרבה, אבל היום הוא תרם מעט מדי כשהשופט לא היה הסיבה לכך.
בכל מקרה נראה ששלושה נבחרות יילחמו על שתי מקומות. ברזיל עוד לא בשלב הבא. מבחינתה תיקו במשחק הנוסף הבית הוא הדבר הכי טוב. אגב, הבית הזו מצטלבת עם הבית של קרואטיה...
הגול השני מאוד משמעותי לברזיל אחרי שסרביה ניצחה 1-0, בכל מקרה הדברים פה פתוחים, יהיה מעניין. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
נכון שהציונים ב-WHOSCORED לא תמיד משקפים את המציאות, אבל תהרגו לא יודע על מה ניימאר קיבל 8. אפילו אם אתה בודק את הסטטיסטיקה נטו ומנתק אותה מהקשר הוא לא היה קרוב אפילו ל-8.
אני אופתע אם שוויץ לא תנצח את סרביה אבל מקווה שאני טועה כדי שיהיה עניין במחזור האחרון. ממה שהתרשמתי במשחק הקודם היחידים שראיתי ששווים משהו שם זה טאדיץ וסטויקו. אם הסרבים יהיו נסוגים ולא יבואו לשחק התקפי (כמו נגד קוסטה ריקה) אז אין להם סיכוי.