בית 4 - אני רואה אדום בעיניים

הנושא בפורום 'יורו 2016' פורסם ע"י Die Werkself, ‏31/5/16.

1. Butragueño מנהלים

מעולה, זה רק מראה על המשך המסורת של הנבחרת.

2. Raulito Madridista

ההתבטאות החריפה והמוגזמת של פדרו שווה הודעה נפרדת. אם אני דל-בוסקה אני בועט לו בתחת, לא צריך אותו, למרות שאי-אפשר לזמן אף שחקן במקומו. קצת כבוד ליתר החברים שלו לא יזיק, ואחרי עונה גרועה בצ'לסי(8 שערים ב-38 הופעות - לא נפלתי מהכיסא) זה לא מובן מאליו שהוא חלק מהסגל. במקום מי הוא רוצה לשחק? במקום מוראטה החלוץ? במקום נוליטו המצוין? במקום אינייסטה? היחיד שאפשר להתווכח עליו הוא דויד סילבה שגם הוא לא הרשים במדי סיטי אבל הוא מתאים קצת יותר לסגנון המשחק של הנבחרת, משחק לא רע עד עכשיו ונראה מחויב ודל-בוסקה כנראה מעדיף את הניסיון שלו והעובדה שיש לו 100 הופעות בנבחרת. איקר יושב על הספסל בצדק אבל סותם את הפה כמו גדול ואדון פדרו מרשה לעצמו לשחרר משפטים סטייל 'חבל שהגעתי'.

3. Butragueño מנהלים

לפי מה שהבנתי הוא מהר מאוד התנצל וטען שדבריו הוצאו מהקשרם, ככה שלא הייתי ממהר עם ההתקפה.

אני בטוח שהוא לא חושב שהוא ראוי לעלות לפני סילבה, נוליטו או מוראטה.

golding אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

לא הייתי מוותר בחיים על סילבה בשביל פדרו, גם אם הראשון היה אפילו בעונה גרועה יותר.

את האמת, הזימון של פדרו מרגיש מיותר לחלוטין, לא חסרים שחקנים טובים יותר שנשארו בבית(קוסטה, סאול, מאטה, הררה ועוד).

5. alexshw Member

דל בוסקה מועמד ראוי לאמן את נבחרת אנגליה לפי הבחירות שעשה.

6. Raulito Madridista

דייגו קוסטה כל הזמן פצוע ובמונדיאל 2014 ממש עשה טובה שהואיל בטובו לרוץ על המגרש. החלוץ הכי גרוע שלבש את מדי הנבחרת, לא תודה. איסקו חסר לי הרבה יותר מחואן מאטה. לגבי פדרו - הוא התנצל חלקית על הדברים ואמר שזו זכות להיות בנבחרת ואחר-כך אמר שהוא מוכן לשחק גם דקה אם צריך. דבריו לא הוצאו מהקשרם לאחר ההתבטאות הראשונה. "זה לא מה שציפיתי וקשה לי להיות כאן עם החברים לקבוצה אם המצב ממשיך".

במארקה שאלו את האוהדים מה צריך לקרות מעתה ואילך עם פדרו:
    - הוא צריך לשחק יותר דקות?
    - צריך להתעלם מהאמירה הזו לחלוטין?
    - לא לשתף אותו בכלל?
    למעלה מ-72% בחזרו האפשרות השלישית. צריך לקחת בחשבון שהמארקה הוא מדרידאי, ועדיין..

באופן מפתיע - ספרד ממשיכה בידיוק עם אותם 11 ששיחקו עד היום. אין שום שינוי בהרכב הערב: דה-חאה; חואנפראן, ראמוס, פיקה, ג'ורדי אלבה; בוסקטס, פברגאס, אינייסטה, סילבה, נוליטו; מוראטה. יש לזכור שראמוס רחוק צהוב אחד מהשעייה.
    אני מאוד לא מרוצה. הייתי אומר שהתקווה היא שהנבחרת תוביל ביתרון כפול אחרי שעה למשל ואז יהיה אפשר לתת לכוכבים לנוח אבל אני בספק. זה יהיה עוד 1:0 קשה אם בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/16
  7. JohnTerry26 Member

מה הקטע שקובאצ'י'ץ' לא פותח גם כשמודריץ' לא משחק? וגם מנדז'וקיץ' וברוזוביץ' על הספסל.

למה המאמנים של היורו הזה לא רוצים שמישהו בבית יישאר ער עד סוף המשחק? עד שיש איזה משחק עם פוטנציאל.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ההרכב הקרואטי פשוט מצוין לדעתי.

מנדז'וקיץ', עם כל הכבוד להיותו שחקן מצוין ויחודי מבחינה הגנתית, עושה יותר נזק מאשר תועלת עד כה ביורו וחייב לרדת לספסל גם על מנת לתת לקאליניץ', שנתן עונה טובה בפיורנטינה, את הצ'אנס וגם כדי להתרענן ולהבין שאי אפשר להמשיך כך. היורו אינטנסיבי ואין לקרואטים זמן לחכות כדי שמאריו יתן מה שהוא יודע, חייב לעשות צעדים כאלו, מה גם שקרואטיה כבר עלתה ולדעתי המשחק לא בחשיבות אדירה בשבילם.

ברוזוביץ' שחקן בינוני לגמרי ואין סיבה שאם יש אופציה לתת לאחרים לשחק הוא ישחק.

קובאצ'יץ' כבר שנה נראה כמו שחקן שלא רק שלא ביצע התקדמות מאז אינטר, אלא רק הלך אחורה. אני בהחלט מבין את האנטי של קאצ'יץ' כלפיו.

לעומת זאת, נראה את פיאצ'ה ורוג, שני טאלנטים ממדינה של טאלנטים מטורפים, מקבלים את הבמה במשחק כל כך חשוב. לידם יש שחקנים שאני כל כך אוהב כמו פריסיץ' וראקיטיץ' ואשמח גם לראות את ורסליקו סוף סוף מקבל דקות משמעותיות. הללויה!

9. Butragueño מנהלים

טוב, קרואטיה (וכל קבוצות עם ה-4 נקודות בשאר הבתים) כבר הבטיחו את עלייתם.

10. cheddar Member

החולצה הלבנה הזאת של ספרד, אולי הכי יפה ביורוו , עיצוב מגניב

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשני המשחקים כבר הובקעו שערים. ספרד עם שער קבוצתי נאה ביותר.

12. Butragueño מנהלים

אוי, דה חאה.

13. Butragueño מנהלים

אם דל-בוסקה רוצה שאינייסטה ינוח על המגרש, שייתן לו לפתוח על הספסל. הוא פשוט נמנע מלהשתתף בכל התקפה.

14. VAR Member

לא שיש לי איזושהי התנגדות (להיפך) - אבל מה הסיבה שדייגו קוסטה לא זומן? פציעה, מקצועי או התנהגותי?

15. Butragueño מנהלים

לא שמעתי פציעה. לדעתי פשוט לא נמנה בין 22 הטובים ביותר ליורו, ובצדק.