קאפלו לקח חלק רק בטורניר אחד, מונדיאל 2010, בו אנגליה הפסידה לקבוצה מוכשרת ממנה בהרבה. הקמפיין לא היה מוצלח במיוחד, אבל להפוך אותו לאיזה הודג׳סון או מקלארן זה מגוחך. למעשה, זו גניבת דעת אמיתית.
לא יודע אם חוקי או לא, אני חושב שלא אבל הוציאו חוקים חדשים לטורניר אז אולי חלק מזה. בכל מקרה השופט הזה לא ראה את גול הרפאים בבונדסליגה והיום לא שרק פנדל לטובת אנגליה אז אני לא מצפה ממנו לראות את זה.
איזה אצבע משולשת של וארדי לינשוף, פשוט בלתי נתפס שלקח לו מחזור וחצי לראות מה שלאנשים אחרים לקח שניה. למישהו יש ספק שסטרלינג לא מכניס את זה?
לא חושב שיש בעיה עם זה גם בלי החוקים החדשים. ליריבים אסור להכנס לעיגול. וארדי זה סיפור מהאגדות, גם מי ששונא את אנגליה מחייך ומאושר כשזה וארדי כובש, מגיע לו.
מצטער, אם זוכרים את הדרך ולא רק את הרמיסה האופיינית מול גרמניה אז אי אפשר לטעון אחרת. אתה זוכר איך אנגליה נראתה מול אלג'יריה? גנבה 0-0 במשחק שבו לא הצליחה לחבר 2 פסים וכלזה עם סגל מוכשר פי 4 ממה שיש היום. כל שלב הבתים נראנו ככה מתים, חסרי יכולת ותוכנית משחק. והזימונים שלו? אללה איסטור. לזמן את דייויד ג'יימס והסקי אז שקול כמו לזימון של לאון אוסמן או נולאן היום. דברים שהם בלתי נסלחים מאף מאמן. הטיסו אותו מפה ובצדק, גם היה יקר וגם ממש לא השאיר טעם לעוד.
וויילס באמת צריכה עכשיו לחטוף. אנגליה משחקת כדורגל דבר שאי אפשר להגיד על החברים של בייל. אגב שחקנה של ריאל מדריד גם מאד נחלש בחצי השני. זה לא מפתיע אותי כי בגמר האלופות ראינו את העייפות שלו.
וארדי הוא פשוט ווינר. אין באמת מישהו שלא הרגיש שברגע שהוא ייכנס הוא גם יכבוש. עצם המיקום שלו שם, זה חלק מהחבילה.
לא ברור עד כמה חסר הבנה אתה נדרש להיות לאחר המשחק מול רוסיה בשביל לא לפתוח עם וארדי. Sent from my ONE E1003 using Tapatalk