צמד הסיטינזס מבזים את עצמם ואת הנבחרת בשני המשחקים האחרונים. הם לא היחידים כמובן, אבל הם פשוט גרועים בצורה בלתי רגילה. ועדיין, אני מאמין שאנגליה תנצח. @alexshw ללאנה החוצה? היחיד שעושה משהו בחלק ההתקפי. איך לכל הרוחות סטרלינג עדיף עליו?
יעקב מרפי אומר . אם משהו צריך להשתבש? סמכו על רוני שיאבד כדור ויעשה עבירה. סמכו על כל היעקובים לדורותיהם שהארט יכשל בעצירה. נבחרת נאיבית עד פאתטית . אין לי פשוט נבחרת לאהוד אז אנגליה מעניינת אותי מעט יותר.
מה? איך יכול להיות שהשוער היותר טוב בעיר מנצ'סטר ספג שער כה מגוחך? זה כל כך לא אופייני לו... זה פשוט מצחיק. ומכיוון שכל המאמנים האנגלים הם כאלה, וכל מאמן זר שיבוא הוא פנסיונר כמו אריקסון וקאפלו, אז נבחרת אנגליה תמשיך להיראות כך לנצח נצחים.
היחיד שסידר מצב שהיה צריך להסתיים בשער, והוא מהבודדים שמסוגל לבצע מהלך בלתי צפוי. חסר @Michael Carrick תחת קאפלו הנבחרת לפחות הייתה תחרותית ואפילו נתנה כמה תצוגות טובות. מה אנגליה עשתה לפניו או אחריו שמייחסים לו כזו קדנציה גרועה?
הארט זה שוער לצ'מפיונשיפ בשנתיים האחרונות, לוזר אמיתי. אם לא השני משחקים בשנה שהוא נותן מול ריאל מדריד בשלב הבתים באלופות כולם כבר היו צועקים את זה. זה תבוע בדם שלנו להיות כאלה לוזרים, לא להאמין ממש. בייל צודק לגמרי בכל מה שאמר. בכלל שחקן היסטורי בייל, אני מתקשה להזכר בשחקן כדורגל שכל פעם מחדש מתעלה ברמות כל כך גבוהות בנבחרת החלשה שלו. וואללה מגיע להם, אנגליה נראית פשוט בשוק. לאלנה עשה בדיוק פעולה אחת טובה במתפרצת כשמסר את הכדור רוחב לסטרלינג. לא ראיתי ממנו שום דבר נוסף ודווקא ווקר כל הזמן חיפש את השחקן אגף שיוכל להפעיל אותו ובמקום זה לאלאנה כל הזמן נכנס לאמצע ונותן לו להתמודד לבד מול דייוויס. אני הייתי מוציא קודם כל את קיין, הוא פשוט חושך, איטי מדי, בשוק מדי. אין להודג'סון מה להפסיד. וארדי במקום לאלאנה, מוותר על קשר ומכניס גם את ראשפורד ביחד עם סטארדיג'. על כל הקופה.
ממה שאני ראיתי פורסטר עלה ביכולתו על הארט אחרי שחזר מהפציעה. כמובן אין שום קשר בין מה שקורה בפרמייר ליג למה שמחליט הינשוף למרות שהוא כל מחזור רואה מן הסתם מספר משחקים. שני שחקני אלופה נפלאה שנתנו בעצמם עונה מצוינת לא זומנו. הכל לפי "שמות" עם ההיפ הכי גדול. מביך.
במוקדמות. במוקדמות גם הודג'סון היה טוב. ואז הוא הגיע למונדיאל עם דיוויד ג'יימס והסקי בהרכב ואנגליה לא חיברה שני פסים נגד אלג'יריה.
פייר ואן הוידונק מאשים את הארט בשער. הוא גם הוסיף שזה בעצם מיותר לשים חומה במצב שכזה. בכל מקרה זה כרגע לא משנה. בייל עם שער שני בטורניר ואנגליה צריכה בחצי השני שני שערים בשביל לפגוש את סלובקיה במצב רוח טוב.
גולדינג, זו גניבת דעת. תחת קאפלו לאנגליה היה את ג'רארד, לאמפארד, רוני בשיא, טרי, וריו, אשלי קול(השלושה האלה תמיד אבל תמיד היו באים לעבודה). איפה כל הרשימה הזאת ואיפה כל הסחלה שיש היום? היה לו חומר גלם היסטורי לעבוד איתו והוא החליט לזמן כל מיני אמיל האסקי ודיוויד ג'יימס. היינו נבחרת מזעזעת בלי אופי גם תחתיו ואז זה כאב הרבה יותר כי היו קצת ציפיות.
הודג'סון מקובע , סטרלינג זה חן עזרא של נבחרת אנגליה , בלי תכלס . קיין כבר משחק שני ברציפות לא קיים . אבל עדיין לא הייתי מוציא אותו . הימור שלי :הישועה תבוא מווקר באיזה הרמה