שוב, פאייה לא עשה את הפריצה שלו עכשיו. הוא שחקן מוכשר ששומר על היכולת שלו כבר 3-4 שנים, עוד כשהיה במארסיי. השנה הוא קיבל את ההזדמנות בגלל חיסורם של וולבואנה, נאסרי וריברי.
באתרים האנגליים רשום 11. אבל זה עדין לא משנה. רשמתי בפירוש, חסרים להם קילרים בדמות הנרי או טרזגה. ברור לי שגם טרזגה בגיל 9 לא היה שווה 40 שערים לעונה (או שכן, אני לא מכיר את רמת האקדמיות לנוער בארגנטינה), כלומר, חסר להם דמות שיכולה פשוט להכריע את המשחק בכל רגע. מרסיאל יכול להיות כזה בטורניר הבא של צרפת, בטורניר הנוכחי? קשה לי לראות אותו מפרק הגנות.
ב-2014 הוא פתח במערך די שונה מהיום, הוא עיבה את מרכז השדה, כאשר בחוד הוא שיחק בעיקר עם בנזמה וראמי. ריברי באמת יצא ברגע האחרון מהסגל בעקבות פציעה בגבו אם אני לא טועה.
אתה שוכח את בן-ערפה שבניגוד לולבואנה שעבר עונה חלשה(והתעסקויות בפרשות שלא קשורות לכדורגל) גם נתן חתיכת עונה. דשאן עוד יצטער על כך שלא זימן אותו.
פחות עקבתי אחריו העונה (הוא מושאל או שייך לניס, לא?). אני כן זוכר אותו כשחקן מהיר וטכני מאוד, עוד מהתקופה שברח מליון כדי לא להיות הצל של בנזמה. בניוקאסל הוא חווה תקופה די סבירה, לא משהו שאני יכול להגיד כעונות גדולות, אבל הבנתי שהשנה הוא אפילו קושר לברצלונה. יצא לך לעקוב אחריו העונה? איך הוא היה?
לגבי הפסקה הראשונה אני מסכים. אפשר גם להוסיף את הסוכן המדהים שלו ואת זה שהוא מגניב- הגולים, הסוואג, החגיגות שלו.. הוא מותג מוכן. לגבי השניה, אני לא אומר שהוא לא עושה את הדברים האלו, אבל כדי להיות סופרסטאר כל הדברים האלו צריכים לקרות יותר. כרגע בקישור של יובנטוס מי שמקבל יותר מחמאות זה כאמור מרקיזיו. זה לא היה בתכנון לגבי הקריירה של פוגבה, אם הוא משחק ביובה שנמצאת בתהליך הצערה הוא אמור להיות הסטאר ללא עוררין. הנקודה שלי היא שאני לא חושב שהוא לא ה-סטאר בגלל שהוא לא בשל, אלא בגלל שהשיטה לא נותנת לו להיות ה-סטאר. ביובה אין הרבה שחקנים שיודעים לשחק על שטח צפוף ברמה הכי גבוהה, אין להם בכלל קשרים התקפיים, אני טוען שאם לפוגבה יהיה שחקנים כאלו לידו הוא יראה יותר מהכישרון ההתקפי שלו, ולא הברקות פה ושם.
@J.R Riquelme, 11 שערי ליגה. 17 שערים בסה״כ. 4 בישולים. אלה המספרים היבשים. מי שהצליח לא להירדם מיונייטד ולצפות בו בפועל יודע שמדובר ביותר מזה. הבחור מספק על בסיס קבוע מבצעים מעולים ב-1 על 1 מאגף השמאלי, כשלהבדיל משחקנים צעירים אחרים הוא גם מרשים בקבלת ההחלטות בשליש האחרון של המגרש. ואם בכל זאת רוצים לחזור למספרים אישיים: זה השחקן הצעיר עם עונת הבכורה הכי מרשימה אי פעם ביונייטד. אצלי הוא היה באנקר בהרכב הנבחרת כבר בטורניר הנוכחי, אבל היי, אני הייטר של גירוד - אז זה לא שווה הרבה. @JohnTerry26, הבנתי. מצד שני, יכול להיות שדווקא שחקנים כמו מארקיזיו וקדיירה משחררים אותו למשימות התקפיות יותר. אולי בריאל יצופה ממנו להיות יותר דומיננטי ועקבי מבחינה יצירתית כי זה סגנון המשחק של הקבוצה, אבל לא יהיה לו את הפריביליגיה בפועל לעשות זאת כאשר הוא יצטרך לעבוד עבור שלישיית הפרימדונות מקדימה כשאין פועלים שחורים לצידו ומאחוריו. אפשר להתווכח על זה עד סוף הטורניר, אבל בפועל לא יהיה לדיון התיאורטי הזה סוף. כך או כך, הפוטנציאל שלו להפוך לתאגיד/מותג/אחר משחק כאן תפקיד מרכזי יותר מכל דבר אחר, לדעתי.
מצטער ידידי אבל ממש לא מסכים איתך. פול לא רק שלא "הולך למקומות לא נכונים" ביובה הוא דווקא מתקדם משנה לשנה, בטח השנה עם העזיבה של שחקני המפתח ש"הכריחה" אותו לקח יותר חלק במשחק של הקבוצה, ולראייה הוא קפץ מכמה בישולים בודדים בעונה שעברה למלך הבישולים של הליגה העונה.
לא אומר שהוא לא חתיכת שחקן, הוא שחקן נהדר ויש לו פוטנציאל כביר לעתיד. בלי פציעות, ועם מאמן שידע לטפח אותו (שיתקרב לפרגסון), הוא יכול להיות הדבר הבא של הנבחרת הצרפתית. כל הויכוח כאן נוצר לגבי המצב הנוכחי. בצרפת של 2014 אין לה קילרים, וגם שער ממהלך שעשה להגנת ליברפול סחרחורת לא יכול לשנות את זה.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fc/FRA-GER_2014-07-04.Xxx/300px-FRA-GER_2014-07-04.Xxx.Xxx זה די נראה לי כמו אותו מערך. ולבואנה אכן על תקן מה שפאייט היה היום (קשר התקפי שמזגזג בין האמצע לאגף), ההבדל האמיתי היחיד הוא שבמקום דמות חזקה ואגרסיבית ביחד עם פוגבה ומטווידי היה שם קבאייה. שוב, ברור שולבואנה מדיח אותו מההרכב פה, אבל ברמה שהוא לא יהיה שווה סגל?