אז בעצם צרפת היא בעיקר פאייט וקאנטה? מאד לא מתרשם מהנבחרת הזאת, אבל ככה כן מגיעים הכי רחוק שאפשר. בשלב מסויים גם השיפוט עוד יעזור...הימרתי על המארחת כאלופה החדשה בעיקר בגלל היכולת שלה, אבל בצורה הזאת אנחנו נקבל אלופה מאד אפורה עם כמה הברקות של שחקן אחד. אני מעריך שבצרפת מאד מרוצים מהנק', אבל יש לי הרגשה שדשאן גם יקבל הרבה מאד ביקורת. @AS R אם ריאל רוצה שחקן היא מוכנה לזרוק כסף והרבה. אני לא אופתע אם אפילו פ.ס.ז' הולכת להציע איזה מאה מיליון בשביל הבחור הזה. בטח אם הוא ימשיך ככה. יש מספר קבוצות שמבזבזות כסף על ימין ושמאל. לדעתי פאייט לא ישחק יותר בשביל ווסטהאם.
אני מניח שזאת הסיבה שלא שמענו לפני היורו על הצעות קונקרטיות לגביו. כי לפי מה שאני קורא לא מדובר באיזה מישהו שבא OUT OF THE BLUE, הוא נבחר השנה לאחד מנבחרי העונה בפרמייר ליג. בדירוג שאופ"א עשתה לפני היורו הוא נבחרת במקום הרביעי(!). ככה שאין מצב שהגדולות לא פשפשו לגביו.
מבאס מאוד, לזכותם של האלבנים ייאמר שהם לא רק נתנו משחק הקרבה יוצא מן הכלל, הם באמת שיחקו כדורגל טוב, במיוחד במחצית הראשונה. מקווה שהדור הזה ימשיך להגיע לטורנירי נבחרות, אותי הוא קנה.
http://img02.mundodeportivo.com/2013/12/31/Florentino-Perez-es-esquiador-_54398701062_54115221154_600_396.Xxx
הוא לא נתן ״אחלה״ עונה בווסטהאם. הוא נתן עונת בכורה מדהימה בפרמיירליג, על-אף שנפצע קשה במהלכה. אני לא יודע למה ממהרים כאן לשלוח אותו לקבוצות טובות יותר. הוא מלך בווסטהאם, הרושם עושה שבונים שם משהו יפה (עשו עונה היסטורית בפרמיירליג ויש שם נכונות להוציא הרבה כסף בקיץ הקרוב, כבר הציעו למעלה מ-30 מיליון פאונד על לקאזט). הוא מרוויח טוב, הוא מקבל חשיפה ענקית, הוא חי בלונדון. הכול טוב חבר׳ה, לא כל הכשרונות חייבים להיות באחת ״הקבוצות הגדולות״. טוב שיש גם סיפורים כאלה. המזל היחידי שהוא לא משחק בדורטמונד, אחרת כבר גווארדיולה היה מחתים אותו. וחוץ מזה אני לא מבין למה הדיון כאן הוא על פאייט אחרי מה שהיסאיי עשה היום. שמישהו יגיד לו להפסיק לרוץ, נגמר המשחק כבר. עריכה: איזה גבר הביליץ׳ הזה. איאן רייט כרגיל פסיכופט.
אתה יודע מי האיש בתמונה ש-civil הביא לא? הרשה לי גם להוסיף את השמות של הערבים שמנהלים את הסיטי ופ.ס.ז'. לדעתי אין סיכוי שהוא ישחק בצרפת בגלל הליגה החלשה, אבל יש לי הרגשה שנקבל קרב תרנגולים בין ריאל לסיטי. תרשום אלכס (ואחרים), אם פאייט יוביל את צרפת לזכייה באירו הוא יעזוב את ווסטהאם ביותר ממאה מיליון אירו. פשוט תזכור מה שאמרתי
לאלבנים כל-כך לא הגיע להפסיד את המשחק הזה. היסאי ואייטי נתנו פה משחק לפנתאון. והכי יפה זה שזה לא היה בונקר. הם ניסו לצאת להתקפות, ניסו להפתיע את הצרפתים וגם כמעט הצליחו. כל-כך חבל לי בשבילם. לגבי הצרפתים, שילמדו לנגוח. פאייה הביא להם אלף כדורים על הראש והם לא מצליחים לעשות עם זה משהו מעניין מעבר לקורה. אם ג'ירו לא עושה מהדברים האלה שער, אז מה הוא שווה? דחוף לספסל, מארסיאל לעמדת החלוץ (למרות שהיה רע היום) ושלום על ישראל.
שחקן בן 29 לא יימכר ב-100 מיליון אירו. גם 50 מיליון זה המון בשביל שחקן בגיל הזה, שגם פרץ באמת רק בשנה האחרונה. פאקטור משמעותי בסכום המכירה של שחקן הוא הגיל שלו והפוטנציאל שלו להימכר לאחר מכן בסכום גדול יותר או להשתפר עוד יותר. בגלל זה סטרלינגים או מארסיאליים נמכרים בסכומים הזויים יחסית למה שכבר הספיקו לעשות בקריירה שלהם. מסתכלים על הפוטנציאל לשנים ארוכות או למכירה עתידית שבמקרה הגרוע תהיה הפסד של כמה עשרות אחוזים. פאייט עוד שלוש או ארבע שנים כבר יהיה לקראת סוף הקריירה וגם היכולת תרד סביר להניח, ובנוסף הסכום שבו יוכלו למכור אותו בגיל כזה אם ירצו יהיה מאוד נמוך.
@AS R יש משהו בדבריך, אבל בתוך גבולות האי הבריטי כבר ראינו סכומי העברות מגוחכים לשחקנים כמו אנדי קארול למשל. אז הגיל הוא אכן פקטור, אבל לי יש הרגשה שאם פאייט ימשיך ככה אז ריאל או הסיטי מוכנות לשלם לפחות שמונים מיליון אירו. זה כמובן בתנאי שהוא ימשיך ככה.
לא חושב. אם אני לוקח את וידאל שאמנם שונה מפאיט אבל כמוהו גם הוא מאד יחודי "במה שהוא עושה",הוא נקנה על ידי באיירן בסך הכל ב-37 מיליון. והוא היה אז צעיר בשנה ממה שפאייט היום הקיצר אם יהיה שחקן מצרפת שריאל תשפוך עליו סכום דמיוני זה יותר לכיוון של פוגבה
שי, אנדי קארול שהזכרת: עבר בגיל 23, בהעברת דד-ליין בשעה האחרונה בפאניקה מטורפת, במחיר הזוי, היה פלופ שלא התאים לדרישות של המאמן החדש... ואחרי כל זה, נמכר תמורת 18 מ' פאונד לווסטהאם (ליברפול החזירה חצי מההשקעה). ל-resale value יש חשיבות גדולה, ולדעתי זה ימנע מפאייה לעבור למועדונים שלא נמצאים בסטייט אוף מיינד של זריקת זין פיננסית. מי שכן נמצאת, כמו ריאל מדריד, היא אולי אופציה, אבל אני לא מבין למה שווסטהאם בכלל תשחרר אותו. שתהנה שנה-שנתיים מהסטאר קוואליטי שלו ואולי תשתחל לצ'מפיונס.
יש עוד קבוצות בדרך חוץ מווסטהאם או ריאל מדריד וברצלונה, למה שפאייט לא יגיע לקבוצה בכירה שהיא לא בידיוק בטופ 5? נניח אחת הקבוצות האנגליות?אני חייב לומר שעם כל הכבוד לפראנק ריברי שהוא שחקן עצום ואני אישית מאוד מחבב אותו - התקופה שלו בנבחרת היא כישלון גדול והוא מעולם לא ניצח לה משחק גדול כמו שפאייט עשה במחזור הפתיחה למשל(היום הוא היה הרבה פחות טוב). במונדיאל 2006 הוא היה מצוין נגד ספרד אבל ברוב הזמן ניגן כינור שני לזידאן ואחריו לויירה והנרי, ביורו 2008 הנבחרת נכשלה כישלון חרוץ, על מונדיאל 2010 מיותר להרחיב וגם ב-2012 לא הייתה הצלחה גדולה. כמובן שכדורגל זה לא טניס ואני לוקח בחשבון את האווירה העכורה אבל הוא לא הביא לנבחרת מספיק. אהה, כן, היה משחק הצלבה נגד אוקראינה בגומלין בפריס או משהו כזה. קאנטה הוא השחקן השני הכי טוב ביורו עד עכשיו, תענוג לראות אותו. וליכולת טובה בטורניר כזה יש משקל עצום. זו במה מעולה לחזק את הרושם שנוצר במהלך עונה שלמה במדי לסטר. ריאל מדריד היא לא היחידה שמבזבזת כידוע לי. סיטי רכשה את סטרלינג בסכום שזינדין זידאן הגדול עלה בזמנו, זה לא מטורף? ברצלונה שמה 35 מיליון יורו על אדון ארדה טוראן. אבל המאמן שלנו הוא צרפתי, אז לכו תדעו.