בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. itzik zohar #20 Member

כל הזמן משנים דיעה מה יותר מתאים לו. אז לדעתי זה קשר ימני לא פחות ולא יותר. תמיד שהוא חלוץ, אבל תמיד, אבל בורח לצד. אין דבר כזה אצלו חלוץ מרכזי

2. Don Joan Roman Member

מסכים שבן שושן לא מתאים לחלוץ מרכזי אבל אני חושב שבצד שמאל כקיצוני בשיטה של 3 חלוצים הוא יכול להיות מצויין ומאוד מועיל, אני אישית רוצה שיישאר אצלנו כי לדעתי הוא יכול לתרום לנו, במיוחד כשמאמן אותו מאמן התקפי כמו יצחק שום ולא מאמן הגנתי כמו יוסי מזרחי.

3. Fabio Junior Member

איזה שטויות, כשבן שושן היה בריא הוא הציג יכולת מצוינת, אך כמה פציעות הציקו לו.
    אם בן שושן יישאר כל העונה על הספסל של בית"ר, זה יכול לעצור לו את ההתקדמות.
    אם בן שושן יגיע להפועל להרכב (על אף הפרסומים, אני מניח שהסיכוים קלושים) הוא יכול להצליח מאוד, ומלבד בית"ר אני חושב שהוא מתאים לכל קבוצה בליגה, כולל חיפה.

4. flash Member

לא ראיתי את בן שושן בצד שמאל, אבל אם כולם משחקים איתו בצד ימין, כולל בנבחרת, כנראה ששם הוא יותר טוב.
    לגב כנפו טוב מבן שושן, בדיחה טובה...
    גם לא הבנתי למה לבן שושן בטוח אין מקום בהרכב. כשיחזור לכושר טוב בהחלט יש (לדעתי הוא יכול להיות טוב מיצחקי). שחקן הרכב בנבחרת בעונה שעברה. וזה בכלל לא קשור לזה שהוא שחקן בית.

5. Don Joan Roman Member

משחקים איתו בצד ימין כי הן בבית"ר והן בנבחרת יש שחקנים שמשחקים בשמאל והם טובים ממנו(זנדברג ובניון), בינתיים כל פעם שהוא שיחק חלוץ שני או חלוץ בצד שמאל, הוא נתן את שלו.

6. BeitaReaLiverpool Member

בן שושן נופל בין הכיסאות, כי הוא לא חלוץ קלאסי, דוגמת קולאוטי או משהו, והוא לא שחקן קו דוגמת זנדברג.
    הוא בתפקיד של יצחקי בערך, רק שברק הצליח לעשות את ההתאמה לתפקיד הזה יותר מהר.

ואני לא קראתי את העמוד הקודם, ואני לא רוצה לחשוב באיזו דרך הזויה הגעתם למסקנה שאבי כנפו יותר טוב מבן שושן.

7. zahi5 Member

לדעתי,יהיה לעמית בן שושן השנה קשה בביתר.
    הוא לא יקבל הרבה דקות משחק בגלל שלביתר יש הרבה שחקנים בתפקידים שלו.
    יש את עומרי אפק שלפי המשחקים האחרונים שלו נראה כי הוא בכושר מצוין, יש את יצחקי שעליו אין מה לדבר הוא פשוט שחקן מצוין, יש את זנברג שלמרות הכושר החלש שהוא נמצא בו כרגע הוא עדיף על בן שושן ויש את מילובן מירוסביץ שהוא גם עדיף על עמית בן שושן.
    לפי דעתי עמית בן שושן צריך להיות מושאל העונה לאיזו קבוצה לא ביכרה בליגה הישראלית בשביל להישאר באותו רמה ואפילו הוא יוכל להשתפר שם, לעומת זאת בביתר הוא לא ישחק הרבה,ירד לו רמת המשחק,הכושר הגפוני והביטחון.
    בכל זאת לדעתי עמית בן שושן שחקן מצוין אבל כרגע הוא לא מתאים לביתר,ולרמת המשחק שלה.

Last edited: Aug 19, 2007
  8. Fabio Junior Member

אם בן שושן יעבור לקבוצה גדול וישחק בהרכב זה יכול לעזור לו לא פחות מאשר בקבוצה מרכז טבלה כמו כפ"ס ולהיות שם בין השחקנים המובילים..

9. Sergio Ramos Member

הוא שחקן מוכשר מאוד, ועקב הסגל הרחב והגדול של ביתר בן שושן לא הולך להיות שחקן 11 קבוע. כשחקן עומק לסגל הוא מצוין, אך עזיבה שלו תעשה לו רק טוב.

10. Patrice_Evra Member

אולי כדאי שביתר תשמור על הכרטיס שחקן שלו ותשאיל אותו לקבוצה אחרת (לא קבוצת צמרת) על מנת לא לעצור את ההתקדמות שלו ואז ביתר יראו לפי היכולת שלו אם כדאי להשאיר אותו ולהפוך אותו לשחקן הרכב קבוע

11. flash Member

בניון יכול לשחק בצד ימין כמו בצד שמאל, אבל התפקיד האמיתי שלו זה שחקן חופשי/מרכז המגרש. לא תראה את בניון פורץ הרבה על האגף ועושה משם את הפעולות הטובות שלו, אלא מהלכים טכניים במרכז המגרש.
    בית"ר בעונה שעברה פתחה עם שני קשרים אחוריים, זנדברג בשמאל מילו בימין (שניהם נכנסו לא מעט לאמצע) ובן שושן בקו ימין. אם הוא יותר טוב באגף שמאל למה הוא לא שיחק שם עם זנדברג? (כמו שהוא שיחק עם מילו בצד ימין..)

12. itzik zohar #20 Member

שבן שושן שיחק בצד ימין מילו היה על הספסל
    אין דבר כזה שני שחקנים באותו צד

13. flash Member

הצחקת אותי. בן שושן ומילו פתחו ביחד המון פעמים, רוב המשחקים אני חושב.
    מירו נכנס לאמצע כמו זדנברג, אבל שיחק בצד ימין, ובן שושן היה קצת יותר מקדימה על הקו בלבד.

14. Fabio Junior Member

בניון בנבחרת כמעט תמיד משחק בצד שמאל או באמצע המגרש.
    צד ימין שיחק שם בן שושן ויצחקי צפוי לשחק בהרכב שם.

Last edited by a moderator: Aug 19, 2007
  15. flash Member

בליברפול בניון משחק בעיקר בצד ימין. באבל בשמאל.