אני לא בטוח עד כמה בושקו באלבאן היה קרוב לבית"ר. בארץ היו ידיעות שהוא מסכים לבוא לשחק בארץ, רק שבתנאי שיקבל סכום מכובד, אבל ראיתי בחלק מהאתרים שבגלל בליגה בארץ הוא לא בא. אני גם לא בטוח שבית"ר היתה יכולה להרשות על עצמה את השחרור שלו מהחוזה עם קאלב ברוז', ואת השכר הגבוה שלו.
אני זוכר שהסכום שיחרור שלו היה 3 מיליון יורו אם אני לא טועה..ובגלל זה ביתר החליטה לוותר עליו..והביאו את רומולו הוא כזה כבד ואיטי..
שאלה: בן שושן יכול לשחק כקשר התקפי במרכז השדה? כי אם כן בוא נשים אותו גם כבלם והוא יהיה וואליד באדיר הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא, והוא גם לא יודע את זה. בן שושן תמיד ישחק כחלוץ שני/כקיצוני שאוהב לחדור לאמצע. אם תשים אותו במרכז המגרש, זה כמו לשים את בנאדו כחלוץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא יודע בן שושן מבחינתי אף עם לא יהיה שחקן הרכב..הוא פשוט לא ברמה המתאימה בשביל לפתוח עם הסגל הרחב והטוב של ביתר..
אתה לא היחיד שחושב ככה. כולם תמיד מחכים לפריצה שלא תיהיה לצערי, ובגלל שהוא שחקן בית, האוהדים רוצים לראות אותו בהרכב, למרות היכולות הלא מרשימה שלו, ברובם הגדול של המשחקים בהם הוא משחק.
אני בדעה בשביל הצלחתו בית"ר חייבים להשאיל אותו לקבוצה כמו כפ"ס.. חייבים להשאיל אותה לעונה או יותר ואז תקבלו בן שושן ברמה הרבה יותר גבוהה.
גדול על כפר סבא? למה בדיוק? בגלל עונת הפריצה שהייתה לא בעונה שעברה? הוא בכלל לא צריך לשחק בהרכב של כפר סבא
מה אתם מקשקשים, לפני הפריצה של יצחקי בן שושן שיחק בהרכב הנבחרת! והוא עוד עדיין נחשב לצעיר!! פחות טוב מאבי כנפו?! על מה אתם מדברים בכלל
מה בכלל הפישפש הזה עשה בקריירה שאתה אומר עליו שהוא גדול על כפר סבא? כבש בצרורות? ומה לעשות, בן שושן באמת היה אחד שחשבו שהוא הולך לעשות פריצה אבל זה לא קרה. נתנו לו אינספור הזדמנויות והוא לא עשה איתן כלום חוץ מכמה בישולים ושער מול הפועל.
להגיד שבן שושן פחות טוב מאבי כנפו זה לדעתי די מגוחך... נכון שבן שושן לא הרשים בעונה שעברה, אבל במיוחד לצעירים חשוב הביטחון ולכן חשוב שיתנו להם כמה שיותר דקות משחק. בבית"ר בטוח שאין לו מקום בהרכב, ואולי גם לא כמחליף אם כל השחקנים בריאים, אבל עבור כפ"ס הוא יכול להיות נהדר. לדעתי הוא טוב יותר כחלוץ מרכזי מאשר כקיצוני, ואם הוא יעבור לכפ"ס, אז השילוב בינו לבין יבואה יכול להיות פנטסטי.