בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

עומרי אפק שחקן טוב, עם סיומת טובה מול השער, חוש התמצאות לא רע בכלל ברחבה, יכולת מסירה טובה והבנת משחק טובה מאוד ואני מאוד שמח שאנחנו מחזיקים אותו אצלנו, אז נכוןש אצלנו הוא לא מתאים להרכב ובכמעט כל קבוצה אחרת בליגה כן, אבל אפק הוא שחקן סגל טוב מאוד לבית"ר ירושלים והוא יכול לתרום מנסיונו ויכולתו, עם זאת אם יילך אני לא אמרר בבכי.

ד"א רק תיקון, עומרי אפק לא העדיף את הספסל של בית"ר על הרכב של הפועל בגלל עשרת אלפים דולר, אפק הגיע לבית"ר כשאוחנה אימן ואז הוא היה מיועד להיות שחקן מרכזי בקבוצה והוא העדיף להיות חלק מהקבוצה עם הרצון (והיכולת) להיות הטובה ביותר מאשר להיות חלק מקבוצה שתתקשה להגיע לטופ של הליגה, אבל פציעה וסכסוך עם פרננדז עצרו לוא ת ההתקדמות.

2. Raulito Madridista

תיקון לתיקון שלך. באותו קיץ של עונת 06\2005, דרור קשטן חזר לאמן את הקבוצה, זה כבר פלוס גדול שהיה צריך להיות עבור אפק, המאמן שבגללו הוא הפך לשחקן שבכלל רצו אותו באירופה. קשטן עשה את אפק מילד צעיר לשחקן כדורגל טוב. באותו קיץ, הקבוצה רכשה שחקנים מעולים כמו גילי וורמוט, ברוך דגו, אליניב ברדה, וואליד באדיר ועוד והיה ברור שנבנית פה קבוצה למקום שני, משהו כזה.
    אני גם חושב שאפק הגיע לבית"ר באמצע העונה ההיא, והפועל הייתה במקום השני בזמן הזה של העונה והייתה קבוצה צמרת.
    סיכום: אפק העדיף עוד כמה ג'ובות. באותה עונה לבית"ר גם היו את כל הצעירים המוכשרים: יצחקי, ברוכיאן והשאר, מה גם שהגיעו הזרים המוכשרים - לרואה ופרננדז.

3. Don Joan Roman Member

אפק הגיע בערך שבועיים-שלוש לפניי שאוחנה התפוטר מבית"ר ובתקופת אוחנה הוא היה מיועד לשחק בהרכב הקבוצה והיה ברור שעם כניסת גאידמק בית"ר הולכת לבנות משהו גדול שנה-שנתיים קדימה והיא אכן עשתה זאת רק שמשהו התפקשש לעומרי אפק בדרך והיום הוא לא יותר משחקן רוטציה.

4. Patrice_Evra Member

אפק באמת היה שחקן מצוין בימים של הפועל..אבל הישיבה על הספסל של סנטאנדר וביציע בימים של לואיס פרננדז דפקה לו את ההתקדמות ..ועכשיו לתת מסירת עומק כמו שצריך הוא לא יודע..

5. שגיא Guest

הישיבה על הספסל של סאנטנדר זה לא מה שדפק אותו, כיוון שהוא עדיין התאמן בתנאים יותר טובים מבארץ וגם מ5 דקות משחק בספרד הוא הרוויח יותר מאשר לשחק בליגה הקיקיונית שלנו. לואיס פרננדס הוא זה שדפק את עומרי אפק. שחקנים גדולים ממנו חזרו מאירופה אחרי שלא הצליחו להתשלב יותר מידי (עידן טל, וואליד באדיר ואפילו אבי נימני), אלא שאפק חזר למאמן שחושב שהוא יודע הכל. הרי אפק שיחק טוב בתקופת אוחנה, וגם שיחק טוב בתחילת תקופת יוסי מזרחי, עד שנפצע.

שחקן מוכשר מאוד שחייב לעזוב את בית"ר לדעתי, כי הוא יכול להיות שחקן הרכב בכל קבוצה. מה גם שהוא יכול לשחק בהרבה תפקידים בהגנה, בקישור וגם בהתקפה, הרי הוא התחיל את הקריירה כחלוץ.

6. itzik zohar #20 Member

אצל יוסי מזרחי כמעט ולא היו לו משחקים טובים, מעט מאוד אני יכול לספור את זה על כף היד. אני זוכר איך הוא שיחק בכל התקופה שלו אצל מזרחי ומהתחלה לא הבנתי למה לעזאזל הוא מתופקד מגן ימני. שלל תפקידים בהגנה? הוא יכול לשחק קשר ימני שיורד להגנה שמתחשק לו. זה הכל. לא יודע לסגור טוב, עולה ושוכח לחזור. בקיצור כל מה שאתה לא רוצה שיהיה במגן יש בעומרי אפק.
    יואב זיו כרגע זה עומרי אפק המשופר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בעיקר בגלל שאפק פשוט לא מגן!!
    הוא לא יודע לעשות הגנה, וכל הרעיון לשים אותו בעמדה הזו טפשי בהחלט.
    אפק הוא קשר, קשר בצד ימין ויכול לשחק גם באמצע אך הוא קשר, בתור קשר להפועל תל אביב הוא יכול בהחלט לתרום, והאמת שגם לבית"ר הוא בהחלט שימושי.
    נכון הוא לא בואטנג, לא עידן טל, וכן גם לא אלברמן וזנדברג אך גם בבית"ר בתור שחקן ספסל יש לו מקום, ובטח שבקבוצה כמו הפועל תל אביב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/07
  8. itzik zohar #20 Member

את זה אתה לא צריך לגלות לי :aaaprot:
    פשוט שגיא כתב שהוא יודע לעשות הרבה תפקידים בהגנה. והוא ממש לא עושה תפקידים בהגנה. הוא גם כתב שבתקופת מזרחי אפק בהתחלה שיחק טוב, וזה ממש לא היה ככה.

9. שגיא Guest

אפק הוא שחקן הגנה עם יכולות התקפיות. אין מה לעשות, בבסיסו הוא לא מגן, אבל זה משהו שהוא שיפר בשנים האחרונות, אחרי שגם שיחק בתפקיד הזה כמה משחקים טובים בתקופת גרנט.

אתה לא מצפה ששחקן אחרי כמעט שנה שלא שיחק יציג ישר יכולת טובה, נכון? מזרחי כן האמין בו סך הכל ואם לא היה סובל מפציעות בעונה האחרונה לדעתי הוא גם היה חוזר לעצמו. היום זה אבוד. בבית"ר בכל אופן.

10. Patrice_Evra Member

אני כל השנה אומר שאפק הוא לא מגן הוא מינימום קשר...שהוא משחק כמגן הוא עולה שוכח לחזור ועושה חורים בהגנה..

אבל אני לא יכול לשכוח ששנה שעברה במשחק של ביתר נגד הפועל מחזור 2,דקה 84 הוא כבש..אני הייתי במשחק איזה אושר !

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

חחח אתה לא היחידי שחושב ככה, יש עוד מלא כאלה.
    לאפק היתה פתיחת עונה טובה שנה שעברה עם המשחקיםן בנבחרת, השער נגד הפועל ת"א, הצמד נגד אשדוד ועוד איזה שער אחד נראה לי. בהגנה כמובן הוא לא שחקן טוב (למרות פה ושם הופעות מרשימות),
    הקישור ההתקפי הוא השטח שלו ושם הוא מבטא הכי טוב את היכולות שלו, אבל במערך של 3 קשרים הוא לא יפתח, וגם לא ישחק הרבה לדעתי.
    הוא שחקן טוב אבל לא טוב מדי לבית"ר, מקווה שימצא קבוצה שתפתח איתו בהרכב כי הוא שחקן מצויין (דרך אגב הוא מהעיר שלי קרית אונו).

12. Patrice_Evra Member

כן אתה צודק הייתי גם במשחק נגד אשדוד..בהחלט נתן אז הופעה מרשימה..אבל שוב לא בהגנה..זה עוד אחת מהטעויות של יוסי מזרחי שנה שעברה שהוא שם אותו מגן ולא שינה לו את התפקיד כמו ששום עושה..

13. King Kenny Member

אפק הוא קיצוני ימני ולא שום מגן ושום נעליים. לאפק היה את הפוטנציאל אבל לדעתי הוא איבד אותו, עכשיו הוא סתם שחקן טוב מינוס.
    בהפועל אני לא מי יודע מה אהבתי את אפק בגלל שהוא נפל הרבה, מה שזיכה אותו בכינוי עומרי אפג.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אפק לא קיצוני, והוא לא משחק רק על האגף סטייל פטרוב למשל. אם כבר אז הוא קשר ימני שנכנס לפעמים לאמצע.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/07
  15. LucaToni Member

תעזבו את אפק... מה יש לכם?
    אתם מתווכחים על איזה עמדה הוא משחק כאילו שאתם לא מכירים שחקנים שמשחקים גם כמגנים וגם כקיצוניים... אם כבר אז תתוכחו על איזה עמדה הוא יותר אפקטיבי בה, ואל תגידו: "הוא לא מגן" או "הוא לא קשר"... הוא שיחק בתפקידים האלו כל-כך הרבה פעמים אצל מאמנים שונים כך שאי-אפשר להגיד ש"הוא לא".