אוי נו באמת מספיק חיים, מספיק להתנהג כמו מפגר, מבן אדם בן 50 הייתי מצפה לקצת יותר חוכמה בנוגע לכדורגל וקצת יותר סבלנות, קצת יותר. מה עדיף לקרוע קבוצה רומנית חובבנית 10:2 ולהגיד שאנחנו אימפריה? אז הפסדנו לצ'חלואל מישהו אמר לך שהיינו פחות טובים מהם? שהגיע להם לנצח? שהיינו גרועים? וגם אם כן אז מה? זה אומר שנגמרה העונה? שנגמרו החיים? מספיק להתנהג כמו מפגרים, אפשר לחשוב שבזמנו עם אשש ומזרחי ואוחנה ומלמליאן היינו מנצחים כל משחק אימון, ממש ממש לא. זה נהיה פתאטי ומטומטמם, גובל שפיגור שכלי חמור מה שהולך אחריי הפסד של קבוצה במשחק אימון, בסוף נדע שהפיתרון היחיד הוא לעשות משחקי אימון חשאיים שלא תדעו על קיומם בכלל.
לפי מה שהבנתי שתי גולים היו באשמתו של קאלה, אוהדי מכבי בטח מרוצים עכשיו חחח... למרות שלכל שוער יכול להיות יום רע, נראה כבר בהמשך את היכולת שלו...
בית"רי מלידה אתה לא חושב שאתה מגזים קצת, ממש קצת עם הביקורת החריפה שלך כלפי בית"ר. סך הכל משחק אימון ראשון, אתה לא צריך לקחת את זה ברצינות. שאלת בשביל מה קיימים משחקי אימון...בוא נראה, אולי כדי להחזיר את השחקנים לכושר, אולי כדי לראות איך הקבוצה מתחברת יחד עם הרכשים החדשים (אף על פי שבינתיים חוץ מקאלה אף אחד לא הגיע, אבל אני מדבר בכלליות)? אתה לא יכול לבוא ולצאת בהצהרה שהם קבוצה גרוע בגלל משחק אחד, בטח ובטח שמדובר במשחק אימון. תמתין עוד קצת, רק אז אולי נוכל להמשיך לדסקס על זה. אבל, בדבר אחד אני כן מסכים איתך - אין נשמה, יש רק את הכסף.
קבוצה מקום 15 בליגה הרומנית. ובכל זאת לא צריך להתרגש, משחק ידידות. אחד רשם למעלה דוגמא מצוינת, את המשחק ידידות שהיה בין גנק לליברפול
החלו חגיגות האליפות: http://images.one.co.il/images/d/gg759117.Xxx רק סילבי המשתוללת חסרה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
או, אלו אוהדי בית"ר אמיתיים. משחק אימון ראשון באיזה חור נידח ברומניה והם כבר ישר מאשימים את כל העולם. חבל, באמת חבל שלאוהדי בית"ר אין סבלנות (דבר שמאוד משפיע על גאידמק). כי עם הראש של שפיגל, האימון של שום והכסף העצום של גאידמק, רק סבלנות חסרה בבית"ר ירושלים כדי שתיבנה פה קבוצה גדולה באמת שתגיע תוך 2-3 שנים לשמינית גמר ליגת האלופות, זוהי דעתי.
פגעת בול! אם יש משהו שאין לאף אוהד בית"ר, זה סבלנות. אין לנו גם סבלנות לשחקנים ששמים זין. שחקנים צריכים לרצות לנצח בכל מפעל, בכל מצב, בכל מגרש - זו מהות המשחק! הנה כבר מכינים את האליבי לכישלון הצפוי מול קופנהאגן: הם קנו 3 שחקנים, אנחנו עוד לא...איזו עליבות. פעם כשבית"ר היתה מפסידה, שחקנים לא העזו לצאת מהבית - היום הם ישר מתקלחים, ורצים לשתות ולזיין בפאבים בת"א והרצליה. חבורת פישרים שמקבלת יותר מדיי כסף. לגבי הנוער: כנראה שרק חן עזריאל עולה לבוגרים.
ביתרי מילדהאתה גם אחד מאוהדי ביתר שאין להם סבלנות.מיד האחרי ההפסד לרומנים הללו התחלת לצאת בהצהרות,ולהסיק מסכנות.להגיד דברים הכי פסימיים שיכולים להיות על ביתר.אז רגע זה סך הכל משחק אימון.וישר אתה מתחיל להגיד שנפסיד לקופנהאגן? נו אז הם קנו 3 שחקנים ואנחנו עוד לא,סבלנות,סבלנות.
כל שנה אותו פזמון: סבלנות. ככה אמרתם גם עם אוחנה בתור מאמן: "שנה הבאה עונת הפריצה"...פחחח... כלום לא השתנה עדיין לטובה, אולי חוץ מצירופו של הילד פלא הרומני.
חיים, מה ציפית? כשארקדי גאידמק הגיע לקבוצה, באמת חשבת שיחזרו ימי אוחנה ומלמיליאן? באמת חשבת שתקבל 11 לוחמים שירקו דם בשביל המנורה? הרי אתה רואה כדורגל לא מהיום ולא מאתמול, ואין קבוצת כדורגל בהווה שהיתה נותנת את הכל בשביל לנצח במשחק ידידות באיזו עיירה נידחת. אגב, לגבי התירוץ אחרי קופנהאגן. אני מהמר על "אנחנו קבוצה חדשה שעדיין לא התחברה".
למה הפסימיות הזאת אבל למה? חאלס להיות פאסימי בקשר לביתר.תאמין לי שעם היכולת שהצגנו בעונה החולפת(יחסית לקבוצה עם תקציב כה ענק)גם לי ביתר לא נתנב איזה סוג של אופטימיות לגביה,אבל אני לא כזה פסימי.ואני מאמין עדיין שהדברים העונה יראו בצורה שונה מן העונה שעברה.
אני זוכר שלבית"ר תמיד הלך יופי במשחקי אימון אבל שהגיעו לרגעי האמת נכשלו, טוב ככה, עכשיו יודעים שהם לא משחקים בשביל לנצח ולירוק דם, אלא בשביל להתאמן אז מוסקאלו הולך להחליף את זנדברג אם הוא יעזוב? אבל מה עם העמדה הבעייתית של מירוסביץ' !? בית"ר פשוט חייבים פתרון לעמדה שם וכמובן חלוץ אחד ומגן. ארזי תפתח ת'כיס
הכי טוב זה התירוץ הסטטאסטי של אוחנה: " הגענו ל 6 מצבים והם בכלל לא " ....אחלה תירוץ להפסד...האווירון לא היה מנסח את זה טוב יותר.