בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

אוי נו באמת מספיק חיים, מספיק להתנהג כמו מפגר, מבן אדם בן 50 הייתי מצפה לקצת יותר חוכמה בנוגע לכדורגל וקצת יותר סבלנות, קצת יותר.

מה עדיף לקרוע קבוצה רומנית חובבנית 10:2 ולהגיד שאנחנו אימפריה? אז הפסדנו לצ'חלואל מישהו אמר לך שהיינו פחות טובים מהם? שהגיע להם לנצח? שהיינו גרועים? וגם אם כן אז מה? זה אומר שנגמרה העונה? שנגמרו החיים? מספיק להתנהג כמו מפגרים, אפשר לחשוב שבזמנו עם אשש ומזרחי ואוחנה ומלמליאן היינו מנצחים כל משחק אימון, ממש ממש לא.

זה נהיה פתאטי ומטומטמם, גובל שפיגור שכלי חמור מה שהולך אחריי הפסד של קבוצה במשחק אימון, בסוף נדע שהפיתרון היחיד הוא לעשות משחקי אימון חשאיים שלא תדעו על קיומם בכלל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/07
  2. Tbird Member

לפי מה שהבנתי שתי גולים היו באשמתו של קאלה, אוהדי מכבי בטח מרוצים עכשיו חחח... למרות שלכל שוער יכול להיות יום רע, נראה כבר בהמשך את היכולת שלו...

3. ManUtd Fan Member

בית"רי מלידה

אתה לא חושב שאתה מגזים קצת, ממש קצת עם הביקורת החריפה שלך כלפי בית"ר. סך הכל משחק אימון ראשון, אתה לא צריך לקחת את זה ברצינות. שאלת בשביל מה קיימים משחקי אימון...בוא נראה, אולי כדי להחזיר את השחקנים לכושר, אולי כדי לראות איך הקבוצה מתחברת יחד עם הרכשים החדשים (אף על פי שבינתיים חוץ מקאלה אף אחד לא הגיע, אבל אני מדבר בכלליות)?

אתה לא יכול לבוא ולצאת בהצהרה שהם קבוצה גרוע בגלל משחק אחד, בטח ובטח שמדובר במשחק אימון. תמתין עוד קצת, רק אז אולי נוכל להמשיך לדסקס על זה.

אבל, בדבר אחד אני כן מסכים איתך - אין נשמה, יש רק את הכסף.

4. Fabio Junior Member

קבוצה מקום 15 בליגה הרומנית. ובכל זאת לא צריך להתרגש, משחק ידידות. אחד רשם למעלה דוגמא מצוינת, את המשחק ידידות שהיה בין גנק לליברפול

5. בית"רי מלידה Member

החלו חגיגות האליפות:

http://images.one.co.il/images/d/gg759117.Xxx

רק סילבי המשתוללת חסרה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Paolo Maldini שחקן ותיקים

או, אלו אוהדי בית"ר אמיתיים.
    משחק אימון ראשון באיזה חור נידח ברומניה והם כבר ישר מאשימים את כל העולם.
    חבל, באמת חבל שלאוהדי בית"ר אין סבלנות (דבר שמאוד משפיע על גאידמק).
    כי עם הראש של שפיגל, האימון של שום והכסף העצום של גאידמק, רק סבלנות חסרה בבית"ר ירושלים כדי שתיבנה פה קבוצה גדולה באמת שתגיע תוך 2-3 שנים לשמינית גמר ליגת האלופות, זוהי דעתי.

7. בית"רי מלידה Member

פגעת בול! אם יש משהו שאין לאף אוהד בית"ר, זה סבלנות.

אין לנו גם סבלנות לשחקנים ששמים זין.

שחקנים צריכים לרצות לנצח בכל מפעל, בכל מצב, בכל מגרש - זו מהות המשחק!

הנה כבר מכינים את האליבי לכישלון הצפוי מול קופנהאגן: הם קנו 3 שחקנים, אנחנו עוד לא...איזו עליבות.

פעם כשבית"ר היתה מפסידה, שחקנים לא העזו לצאת מהבית - היום הם ישר מתקלחים, ורצים לשתות ולזיין בפאבים בת"א והרצליה. חבורת פישרים שמקבלת יותר מדיי כסף.

לגבי הנוער: כנראה שרק חן עזריאל עולה לבוגרים.

8. Sergio Ramos Member

ביתרי מילדהאתה גם אחד מאוהדי ביתר שאין להם סבלנות.מיד האחרי ההפסד לרומנים הללו התחלת לצאת בהצהרות,ולהסיק מסכנות.להגיד דברים הכי פסימיים שיכולים להיות על ביתר.אז רגע זה סך הכל משחק אימון.וישר אתה מתחיל להגיד שנפסיד לקופנהאגן?
    נו אז הם קנו 3 שחקנים ואנחנו עוד לא,סבלנות,סבלנות.

9. בית"רי מלידה Member

כל שנה אותו פזמון: סבלנות.

ככה אמרתם גם עם אוחנה בתור מאמן: "שנה הבאה עונת הפריצה"...פחחח...

כלום לא השתנה עדיין לטובה, אולי חוץ מצירופו של הילד פלא הרומני.

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

חיים, מה ציפית?
    כשארקדי גאידמק הגיע לקבוצה, באמת חשבת שיחזרו ימי אוחנה ומלמיליאן? באמת חשבת שתקבל 11 לוחמים שירקו דם בשביל המנורה?
    הרי אתה רואה כדורגל לא מהיום ולא מאתמול, ואין קבוצת כדורגל בהווה שהיתה נותנת את הכל בשביל לנצח במשחק ידידות באיזו עיירה נידחת.

אגב, לגבי התירוץ אחרי קופנהאגן. אני מהמר על "אנחנו קבוצה חדשה שעדיין לא התחברה".

11. Sergio Ramos Member

למה הפסימיות הזאת אבל למה?
    חאלס להיות פאסימי בקשר לביתר.תאמין לי שעם היכולת שהצגנו בעונה החולפת(יחסית לקבוצה עם תקציב כה ענק)גם לי ביתר לא נתנב איזה סוג של אופטימיות לגביה,אבל אני לא כזה פסימי.ואני מאמין עדיין שהדברים העונה יראו בצורה שונה מן העונה שעברה.

12. itzik zohar #20 Member

אני זוכר שלבית"ר תמיד הלך יופי במשחקי אימון אבל שהגיעו לרגעי האמת נכשלו, טוב ככה, עכשיו יודעים שהם לא משחקים בשביל לנצח ולירוק דם, אלא בשביל להתאמן
    אז מוסקאלו הולך להחליף את זנדברג אם הוא יעזוב? אבל מה עם העמדה הבעייתית של מירוסביץ' !? בית"ר פשוט חייבים פתרון לעמדה שם וכמובן חלוץ אחד ומגן. ארזי תפתח ת'כיס

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/07
  13. בית"רי מלידה Member

הכי טוב זה התירוץ הסטטאסטי של אוחנה:

" הגענו ל 6 מצבים והם בכלל לא " ....אחלה תירוץ להפסד...האווירון לא היה מנסח את זה טוב יותר.

14. Thierry 14 Henry Member

לא הבנתי מה אתה רוצה מאלי אוחנה, אתה מוזמן להסביר...

15. בית"רי מלידה Member

אוחנה, בתור מאמן, הוא מלך התירוצים.