בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. MHFC Member

לא.
    יש לכם בינתיים לפחות 6000..שאגב זאת כמות יפה מאוד של מנוים. ובהמשך היא עוד תגדל.

ואם כבר מנוים בחייאת, כמה מנוים יש למכבי חיפה? כי אני מעריך סביבות ה-2000+..
    אבל אני לא בטוח, אם מישהו יודע שיגיד, כי גרבר לא מוכנים להגיד לי כמה.

2. itzik zohar #20 Member

נו את מי אתה בא ללמד? את נומה שבמקרה כל כמה שעות הולך למשרדים של בית"ר? תאמין לי המקורות שלו יותר טרים מאלו של וואן.

3. Don Joan Roman Member

נומה זה כמו ההנהלה, מה הוא אומר הוא יודע כי הוא מקורב בגלל כל הפוזות שלו של "האוהד מספר אחת" וכל התצלומים שלו חוץ מזה זה בטוח שיש לו סטיפה של מנויים שדני גרעפס נתן לו שיחביא בבית וימכור למקורבים.
    ככה שכל פעם שבית"R נותנים מספר של מנויים, תחשיבו עוד 500 לכיס של נומה היי, האוהד "מספר 1".

בקשר לחיפה: קראיתי באחד מימי השבוע שעבר שאתם עומדים על 2000 מנויים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/07
  4. itzik zohar #20 Member

נומה לא האוהד מספר 1 אולי אבל הוא כן אוהד אמיתי, כבר התווכחתי כאן הרבה עליו, ופשוט אתם חושבים שהוא איזה אוהד מזוייף בגלל החליפות שהוא שם, אז הוא שם את החליפות האלה בגלל שהוא מושפע מבית"ר, והמוח שלו קצת מסובב, הוא לא נורמלי בדיוק.
    הבן אדם הזה הוא מיתולוגי...אתה עדיין לא מכיר אותו מכדי לדעת את זה

5. Sergio Ramos Member

זה שהוא אוהד אמיתי זה ידוע, אבל גם הוא וגם עוזי גופיה הם שתי מתמסחרים, עוזי גופיה עם ה"גופיה" המפורסמת שלו מוכן לשבת איתה בטדי במינוס 4 מעלות העיקר כדי לקבל שילדים בבית התתלהבו ממנו ויגידו"האוהד מספר1"הכל עניין של מסחור.
    בוא אני אספר לך משהו קצר, הייתי עם חברים באימון פתיחה של ביתר, פתאום עבר לידנו עוזי גופיה אמר לחבר שלי להחזיק לו איזה שקית הוא החזיק לו, אחרי כמה שניות עוזי גופיה לקח את השקית בחזרה ואמר לחבר שלי"עשה כבוד, עוזי גופיה"נו בחייאת?כאילו מיהו, זה כבר מעצבן.

6. אלי מתחן Member

אם לא בית"ר האנשים האלה מסתובבים ברחובות ומסלקים אותם מספסלים.
    פתאום התקשורת הופכת אותם לא רק ל"אוהדים אמיתיים" אלא גם לגיבורי תרבות שחושבים שילדים מעריצים אותם.

7. Don Joan Roman Member

מיתולוגי זה דוד שמואלי ז"ל, חפוטה ז"ל ומאיר חיים ז"ל ולא אחד שכל היום מחפש מצלמות כמו נומה.

8. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

לא כל פעם אני מסכים איתך מירו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

9. itzik zohar #20 Member

וזה גם נומה. ואם היית מכיר את נומה אתה גם היית יודע שהוא היה חבר ממש טוב של דוד שמואלי. כן כן, גם לדוד שמואלי היה לי קשר, אומנם אני הייתי מאוד קטן שהוא היה בא אלינו לבית, אבל קצת הכרתי אותו.
    אתה לא יודע איזה בן אדם זהב נומה, אתם מדברים עליו בלי שאתם מכירים אותו.

10. aviv007 Member

יש מלא אוהדים לבית"ר לא כולם מצולמים, נומה אוהד מאז ומתמיד עוזי גופיה אוהד בית"ר אם תראו אותו בחורף עם גופיה מה שאתם רוצים.

11. Sergio Ramos Member

זה לא קשור עם האו היה חבר של נומה, ואנחנו גם לא אומרים חלילה שנומה הוא אדם רע או משהו. מדברים כאן בעניין הקהל, על זה שמחשיבים את נומה כמיתולוגי, לדעתי הוא לא. הוא ועוזי גופיה הם סוג של מסחור, עוזי גופיה לא באמת אוהב לשבת בקור של ירושלים אם הגופיה שלו, הוא עושה את זה כדי לתפוס שם של"יעני אוהד מספר אחד."יעני אוהד מיתולוגי"ועליי זה לא עובד שילדים קטנים בכיתה א' ישבו עם אבא שלהם לראות משחק ויגידו לאבא שלהם"אבא תראה את זה עם הגופיה,הוא האוהד הכי שרוף של בירת ירושלים". אותו דבר לגבי נומה וחליפתו, הדוגמאות שננתי לגבי עוזי מופנות גם לגבי נומה.

12. itzik zohar #20 Member

עוזי גופיה הוא לא בן אדם משוגע, אבל נומה הוא כן. יש לו בעיה במוח אין מה לעשות...בית"ר תמיד היא החיים שלו ומה זה אשמתו שמצלמים אותו כל הזמן? את דוד שמואלי ז"ל בזמנו לא היו מצלמים כל הזמן? היו גם היו, אבל זה לא היה מפריע לו, נומה את האמת יש לו חיוך שהוא שומע שהראו אותו בטלויזיה (למי לא את האמת?), אבל הוא בכלל לא מנסה להיות בטלויזיה.

13. Sergio Ramos Member

זה לא מעניין אותי מי משוגע ומי לא, ותאמין לי שהם יעשו הכל כדי שיצלמו אותם ותאמין לי שכל עניין הגופיההמפורסמת של עוזי שגם שיפר אותה עם הזמן שהוסיף עליה"אני עוזי גופיה"רק נותנת אינדיקציה לעד שכמה הוא ממוסחר ומנסה להוציא לעצמו שם של אוהד מיתולוגי והוא לא. ואני משער שקראת את התגובה שלי שנמצאת קצת למעלה, על אותו סיפור קצר שסיפרתי.

14. itzik zohar #20 Member

אבל למה אתה אומר לי דבר כזה שהוא ינסה הכל אם אני מכיר אותו ולא אתה? עוזי גופיה זה כן אוהד ממוסחר, הוא אפילו רושם על הגופיות שלו אני עוזי גופיה, אבל אני אף פעם לא ראיתי רושם על החליפה שלו אני זה נומה (יונה מנשה השם שלו ליתר דיוק)

15. Sergio Ramos Member

די נו באמת, צריך להכיר אותו כדי לדעת שהוא רק מנסה לתפוס לעצמו שם של אוהד מיתולוגי עם הגופיה שלו?שוב, הוא עושה את זה כדי לקבל יענו שם של אוהד מיתולוגי, אני לא אומר שהוא לא אוהד אמיתי, הוא כן אוהד אמיתי, אבל לא כמו שעושים ממנו"אוהד מספר אחת".
    גם עם נומה לא רושם כלום על החליפה שלו, כל טמבל יודע שהוא גם מנסה לתפוס כותרות של אוהד מיתולוגי . תאמין לי שהוא נהנה מכל רגע שהמצלמה מתמקדת בוא.