בזכות המ בזכותו?בזכות השחקנים בלבד. ראינו איזה כדורגל מסריח ביתר שיחקה, ביתר לא לקחה אליפות בגלל שהייתה טוב, אלה בגלל ששאר הליגה כל כך גרוע.
הבנאדם קיבל קבוצה שלא הוא בנה, הוא היה צריך להסתדר עם מה שהיה, אם הוא היה בונה את הקבוצה היא הייתה נראית אחרת. הוא הביא לכם אליפות, הדבר הזה שלא ראיתם 9 שנים.
די נו בחייאת, איזה קבוצה הוא היה בונה נו באמת. חיים אתה בוא תגיד לי, הברזילאים ש"מזרחי"(אם אל הכבוד לאליפות שלו ויש כבוד, ואני מודה לו)הביא לנו, אלה שחקנים?, נו באמת שוונקי וטוטו רושל שתי עגלות חסרי טכנקיה. איזה קבוצה הוא כבר היה בונה, מזרחי הוא לא מאמן של קבוצות גדולות הוא מאמן לקבוצות כמו אשדוד שהלחץ והציפיה היא דבר פחות בולט. אז חאלס אם הסיבות האלה שלא נתנו לבנות קבוצה. ראינו מה קרה שנתנו לו להביא שתי חלוצים במקום זה הביא לנו שתי פרחחים. וכולם עדים לכדורגל המעפן שביתר הציגה והפחדנות והחילופים הטיפשיים של מזרחי. שוב, ביתר זכתה באליפות בזכות השחקנים, ובזכות זה שהליגה הייתה גרועה.
זה לא קשור לאילו שחקנים הוא הביא ואילו לא, כי לא הם היו אלה שהכריעו את האליפות. בתקופת ארדילס הקבוצה שלכם הייתה מפורקת, מפוררת, מה שתרצו. לא עשיתם הכנה ראויה לליגה, משחקי אימון חסרי תועלת, ושיטת המשחק שמסובבת על מבצעי יחיד של מספר שחקנים, לא הייתה מביאה אותכם לשום מקום. נכון, הכדורגל שראינו מבית"ר תחת הדרכתו של מזרחי היה איטי, לפעמים גם משעמם אך הייתה צורת משחק כלשהי. הקבוצה התייצבה בצורה קיצונית בהגנה, היה לקבוצה מרכז שדה והכדורים לא עפו מייד לחלוצים. אז שום כעת מאמן, וסביר להניח שנראה בית"ר אחרת, התקפית יותר, משחקת כדורגל שמח יותר אך להגיד כי אפשר לבטל את ההצלחה של מזרחי בכך שזכה עם הקבוצה הזו באליפות היא אמירה טפשית.
כל ה0-0 הביתיים של בית"ר רק מראים שהקבוצה לא הייתה מאומנת. כי קבוצה מאומנת כמו מכבי חיפה של לפני שנתיים ושלוש הייתה מגיעה מול קבוצה מתגוננת ויכולה לתת גול אחד שיפתח את המשחק. בית"ר פשוט הניעה את הכדור בחוסר אונים בלי לנצל את המגרש הפתוח ובלי לשחק בחוכמה כדי לפרוץ את הבונקר. שלא נדבר על החילופים הפחדניים של להוציא חלוץ ולהכניס קשר אחורי במשחק חוץ מול הפועל פ"ת ועוד עשרות דוגמאות.
בוא נראה את השחקנים משחקים לבד בלי מזרחי ונראה אם הם זוכים באליפות. לא משנה איך הוא זכה באליפות, אליפות זו אליפות ומגיע לו גם קרדיט
אני חלילה לא שומט את האליפות של מזרחי, אבל אם כל הכבוד ואתה אפילו אמרת את זה, קבוצה של מאה מיליון אמורה להיראות ככה?נו באמת כדורגל פשוט משעמם ומגעיל. שלכל אורך העונה מזרחי עשה הרבה שגיאות, הרבה פאשלות קרו לביתר במשך העונה הזאת, אבל שוב אני לא אומר שאין למזרחי חלק באליפות, יש לו, אבל החלק היותר גדול הוא של השחקנים. כי ביתר לא זכתה באליפות הזאת כי הייתה טוב, אלה אך ורק בזכות זה שהנהלת הפועל בעונה שעברה הייתה גרועה,מכבי תל אביב התנדנדה מי פה לשם ובסוף לקחה מקום שני ומכבי חיפה שנכנסה למשבר לאורך כל העונה. אז בקיצור, אני עד עכשיו בעד זה שיפטרו את מזרחי, הוא לא ראוי כמו שום והוא לדעתי לא אחד שיכול להאמן קבוצה כזו אם כל כך הרבה לחץ וציפיות. יש דבר הנקרא דרך, ואת הדרך לא הייתה למזרחי, לאורך כל העונה ביתר הציגה כדורגל משעמם ולמזלה שיש לנו ליגה ברמה עד כדי כך נמוכה.
הרי זה כל כך ברור שאם בית"ר של מזרחי הייתה משחקת יפה ולא זוכה באליפות, הייתם מדברים אחרת כמו שמזרחי הוא לא מאמן שיכול להביא אליפות וכו'..מספיק עם השטויות, מזרחי קיבל קבוצה מפורקת ולקח אותה לאליפות, תואר שבית"ר הייתה צמאה אליו כל כך הרבה זמן.. מגיע לו את כל הקרדיט.
הייתה לו דרך, פשוט אתה לא שם לב. גם להניע כדור בצורה משעממת זו דרך. עם ארדילס הכל היה מבולגאן, שום דבר לא היה שם. בית"ר עם מזרחי הניעה את הכדור בצורה חכמה וטובה, אולי לא כדורגל מושך מהיר ויפה כמו עם ימי פרננדז, אבל דרך הייתה לבית"ר ואתה לא יכול להגיד שלא הייתה
תסבירו לי, יש משהו שיכול לרצות אותכם אוהדי בית"ר?? לקחתם אליפות, מה שרציתם כל כך הרבה זמן ואתם עוד מתלוננים? אתם רוצים דרך? בית"ר קבוצה שנבנתה מחדש הקיץ, אתם לא יכולים לצפות מקבוצה שנבנתה הקיץ ועם שחקנים שלא מכירים אחד את השני, טובים ככל שיהיו, כבר לתת הצגות של חמישיות ושלישיות. לכולם בבית"ר הייתה מטרה אחת-אליפות. השגתם אותה? אז די כבר להתלונן.
אמרת את המילה הנכונה, שהזכרתי אותה המון פעמיים. אם סגל כזה של שחקנים כל מאמן אבל כל מאמן היה לוקח אליפות, הנה יש עובדות, תסתכלו איך ביתר נראת רע בכל העונה. אם שחקנים כאלה היא צריכה להיראות רעה?לא ולא. מה שאומר שהבעיה הייתה המאמן כי אם שחקנים ברמה כזאת שיש לביתר מציגים כזה משחק משעמם אז זה אומר שיש משהו אצל המאמן. וכן אם בירת הייתה לוקחת את האליפות אם כדורגל התקפי קלאסי ויפה. אז הייתי בעד מזרחי. אבל אני בעד פיטוריו בשל כך שהקבוצה נראת פשוט איום ונורא, והתבססה על ניצחונות עלובים שחלקם לא היו מגיעים לה, נצחונות יבשים שלמזלם הקבוצות אשר שיחקו נגדם היו עוד יותר גרועות. מה שאומר, בעמדת המאמן מזרחי לא עשה הרבה, אלה איכות השחקנים שלנו הוא זה שיש לו חלק יותר גדול באליפות. למזלו הגדול של מזרחי, שאר הקבוצות העונה היו גרועות ברמות גבוהות. אני לא רוצה לדעת מה היה קורא אם רוני לוי וחבורתו היו משחקים את הכדורגל היפה שלהם בעונות האליפות. אני מרוצה האליפות, אבל תסתכל על הדרך תסתכל עליה. אם 100 מיליון בכיס הצגנו יכולת של ליגת ארצית. ולמזלנו לקחנו אליפות כי שאר הליגה הייתה עוד יותר גרועה. כשאתה כאוהד ביתר מסתכל על התקציב, אתה רוצה גם לראות את הקבוצה רצה, משחקת כדורגל התקפי ולא מתבסת על משחקים עלובים ונצחונות יבשים.
אחי, זה לא משנה, אתם סתם בוחשים בעבר. יש לנו משימה חשובה מאוד על הראש, ושמה קופנהאגן. ובקשר לחלוץ הזר, אין לי שום בעיה עם חלוצים ברזילאיים, אבל להביא שחקן בשביל משימה מסויימת (ליגת האלופות) ושהוא לא ישחק בליגת האלופות נראה לי די טיפשי. ואני מת שרומולו יצליח, שום דבר נגדו.