בצבא יש פתגם : " קשה באימונים - קל בקרב ". בבית"ר אומרים : " הימורים באימונים - נס במשחקים ". הוא שהיה , ככה נשאר : שכונה. ואל תתחילו לי עכשיו להגיד " נו, זה רק מחנה אימונים ". עכשיו אחרי ההפסד הם ירוצו מהר לקזינו. זאת קבוצה עם תקציב משכורות של 30 מליון דולר , אבל ווינריות? בתחת שלי. איזה מזל שמכבי חיפה על הפנים, ומכבי ת"א גם לא משהו. אליפות בהליכה...פחחחח...
להפסיד 3-2 לקבוצת תחתית בליגה הרומנית? איפה הגענו? ההגנה של בית"ר ירושלים פשוט בושה, גועל נפש, הבלמים הכי טובים בארץ, ועדיין מקבלים שלישיה מקבוצת תחתית ברומניה. יוסי מזרחי ידע לייצב את ההגנה, ההתקפה הייתה החלק החלש של הקבוצה, כיום בעידן שומי החלק החלש הוא ההגנה וההתקפה היא החלק החזק. ובית"רי מלידה-שחקנים עולים למגרש עם חשבון הבנק שלהם? אני מבין אותך, קשה להיות אופטימי אחרי ההימורים וההפסד, אבל עדיין, קצת קצת אופטימיות לא תזיק.
הבלמים הכי טובים? לפי מה אתה קובע? לפי המשכורת המופרכת שהם מקבלים? לפי כתבות של עיתונאים סוג זין שלא מבינים כלום בכדורגל? היתה וישנה לקבוצה הזו בעיה מנטאלית. ותראו איזה מנהל יש לקבוצה הזו: במעריב היה כתוב שהוא קנה להם אלכוהול, בכמויות שמספיקות לגדוד. יאללה נידם, תביא להם גם זונות, ואחר כך לקזינו. שכונה!
רמת הבלמים בארץ גרועה גם-ככה. אבל אתה לא יכול להתכחש לזה שלקבוצה יש את הבלמים הטובים בארץ. תומר בן יוסף, שמעון גרשון ואריק בנאדו.
הוא אמר הבלמים הכי טובים בארץ, אולי הוא קובע לפי ההופעות הרבות שלהם בנבחרת? ובנבחרת כפי שאתה יודע לוקחים את השחקנים הטובים ביותר בליגה... ודווקא במשחקי הנבחרת האחרונים בנאדו וגרשון נתנו הופעות לא רעות, אל תסתמכו על משחקי אימון, זה לא אומר שום דבר!
נו בחייאת,משחק אימון 1 הפסדנו,כבר לשפוט?כבר לצאת בהצהרות?כבר לקבוע עובדות? אז הפסדנו,מה קרה?זה כבר נותן תפנית לאיך שנראה בעונה הבאה?לא!!
"כול אחד באמונתו יחייה. לדעתי תמב"י, שמעון גרשון ואריק בנאדו הם בלמים מעולים. אבל כמו שאמרת: איפה סרגיי טרטיאק שצריכים אותו... הוא עוזר מאמן, למה שלא יעלה על מדים ויתחיל לשחק? [למטומטמים שבנינו, הומור.]
אתה רוצה להגיד לי ששחקן משחק אותו דבר במשחק אימון כמו במשחק חשוב? אל תשכח שבמשחק לדוגמה נגד קופנהאגן השחקנים יתאבדו יתנו 200% כי הם יודעים שזו משימה חשובה שהם חייבים לעבור אותה. עובדה מי היה מאמין שחיפה תעבור את צסקא? כולנו יודעים שחיפה ממש לא יותר טובה ממנה, לחימה והקרבה זה שם המשחק של בית"ר העונה לדעתי (הכוונה באירופה), כי שמות גדולים כבר לא נראה לי שהיא תוכל הביא.. דוגמה נוספת, ליבורפול - גנק משחק ידידות, 5-0 לגנק בסוף המשחק... איפה ליברפול הייתה בסוף העונה? לא שאני משווה בין הקבוצות, פשוט אני מנסה להוכיח את מה שאני אומר - משחק אימון לא אומר כלום על יכולת ועל המשך העונה. עריכה: אני חייב להתחיל לצטט!! התגובה היא לבית"רי בנשמה...
לחימה והקרבה? זה היה פעם, בימים של יוסי, אלי, ואורי, של דיו שיראזי שעלה פצוע ולא הסכים לקבל זריקה... היום? קבוצה של נקבות. אין ווינריות, ואין כלום, רק כסף. בית"ר לא צריכה שמות - היא צריכה מנהיגות מקצועית.
בעניין הזה אתה צודק.אז השחקנים היו מקריבים עצמם,משחקים בשביל הנשמה,למען הסמל. היום כולם משחקים בשביל הכסף(ועוד בעידן ארקדי),היום אין דבר כזה סמל אמיתי.