אפשר גם להזכיר את קופנהאגן שרק במקום ה-8 בליגה, שעדיין לא מצאה מחליף למגן הימני שלה שנמכר לנירנברג, שהחלוצים שלה לא פוגעים ועוד ועוד. איפ אפשר לדעת מה יקרה במשחק, זה נראה ש-2 הקבוצות לא מוכנות ב-100% למשחק ביום שלישי, אפשר רק לקוות לטוב. וזה די ברור שגרשון יפתח כבלם ולא אמסלם, אבל הבעיה היא שאמסלם הוא הגיבוי היחיד לבלמים.
אלבארז בטח לא יהיה הבעיה של בית"ר, בעמדה הזו אתה יכול להיות רגוע. על פי מה שאני מבין הוא משתלב מצוין בבית"ר והחזרה של מירוסביץ' תעשה לו רק טוב מבחינת התאקלמות בארץ. כמו שהוא היה מגן מצוין בריבר כך הוא יהיה גם בבית"ר. אף פעם לא היה כאן בארץ מגן מסוגו, שמסוגל לתקוף באותה מידה שהוא יודע להגן, עם התמצאות טובה מול השער והגבהות מדויקות, בעיקר ביחס למגנים אחרים. תאמין לי שבית"ר רק תהנה ממנו.
הראש של בואטנג לא בכדורגל? באימונים אולי הוא מתבדח וצוחק ועושה שטויות אבל במגרש הוא נותן יותר מ- 100%, לגביו אני לא דואג, זה באנקר. אני סומך על קאלה, שוער ברמה גבוהה. בקשר לאלברז אי אפשר להגיד עליו כלום כי עדיין לא ראית אותו אבל אי אפשר להגיד שלא מרוצים ממנו באימונים. אמסלם איטי זה נכון אבל גם גרשון לא מהיר במיוחד. נקווה שגרשון יהיה כשיר למשחק נגד הדנים. טוב מאוד שבן שושן לא יוצא למשחק, כי שום עוד יכול להכניס אותו לשחק כמה דקות אם בית"ר יהיו בפיגור במקום להכניס את עזריאל. שום לדעתי הולך לפתוח עם תמוז, רומולו זה האופציה הראשונה בחוד, עזריאל השלישית. זה מצוין.
ואטנג שחקן נהדר, שהתכונות החיוביות בוא הם הבולטות, אבל כן הוא עושה הרבה צחוקים והוא ילדותי. מיקל אסיין מצ'לסי היה חברו הטוב ביותר, ותמיד הם היו באותה רמה, רק שאסיין נהג להשקיע ולהיות קצת יותר רציני והגיע לרמות הכי גבוהות שאפשר. מה שבואטנג היה יכל גם להגיע. אני מקווה שבואטנג לא יעשה שטויות, למה גם לא יש לפעמיים טעויות קטנות פה ושם אך אני סומך עליו שיעשה הכל בצורה טובה מאוד. לפי מה ששמעתי על אלבארז ועל הסטטיסיקות שלו, הוא לא רעה. אבל לא לשכחוח שהוא נפצע בצורה קשה במהלך הקריירה שלו. אבל הוא יכול להתלב נקווה שיהיה טוב.
ילדותי זה מחוץ למגרש, העיקר שבמגרש לא רואים ממנו בדיחות באמצע המשחק והוא משחק הכי חזק שהוא יכול. אבל בקשר לרצינות מחוץ למגרש כן זו בעיה גדולה בשבילו כי הוא שחקן עם פול כישרון, שאם היה לו 50% מהרצינות של טל בן חיים לדוגמא אנחנו לא היינו זוכים לראות שחקן כזה כאן.
לא טענתי שהוא הפיתרון לחוד של בית"ר, אמרתי לו שיש לו את הנתונים להפוך להיות אחד כזה. מצחיק אותי שאתה מבטל אותו בגלל שהוא עבר 8 קבוצות ב6 שנים ומהצד השני מתלהב מחלוץ שלא הצליח להחזיק יותר משנה רצופה במועדון וגם זה שנה לפעמים זה היה יותר מדי בעבורו, הצליח להבקיע רק פעם אחד ב14 הופעות ביפאן, 3 שערים בבוכום ועוד אין ספור עונות כושלות. ולמה שהוא לא יכניס אותו?
בלי לשים לב, בואטנג לפעמיים מפגין ביטחון מופרז ומאבד כדורים שטותיים. אבל שוב אני לא רוצה להסתכל על השליליות שבוא. אני נוטה להסתכל אך ורק על הדברים החיוביים שבוא.
כנראה שלא ראית את אמסלם כשהוא היה צעיר, לפני הפציעה - הוא היה מגן תוקף מעולה, אבל היום אם הוא עולה, הוא שוכח לחזור. פעם גם היה את סרגיי טרטיאק שכיסה אותו. הקישור של בית"ר בסדר, הדאגה העיקרית שלי עכשיו זו ההגנה וההתקפה. על ניצחון שם אפשר ורצוי רק לחלום, תיקו יהיה טוב, הפסד קטן תוצאה סבירה, תבוסה קשה עלולה להיות. אם הדנים יבקיעו שער מהיר בפתיחה - זה הסוף שלנו. ואיך שכחתי את החיסרון הכי גדול, והוספתי בעריכה: אין את תמיכת הקהל. יגיעו 170 בדיל של הלה פאמיליה, בתקווה שהוא יצליח, ועוד כמה עשרות, וזהו.
לא סוף ולא נעליים, ישראל חזרה מפיגור מוקדם מול אירלנד, מכבי חיפה חזרה למשחק מפיגור מוקדם מול רוזנבורג (?)...בוא נראה אם לבית"ר יש את האופי שיש לקבוצות האלה, וכמובן בוא נקווה שלא נגיע למצב של שער מוקדם
יאללה איזה פסימי אתה ( ה"בית"רי מלידה" אני מתכוון). די עם השטויות. ניקח לדוגמא את הנבחרת, בקמפיין הקודם. היינו לא פחות טוב מאף אחת מהנבחרות, כולל צרפת, אבל בגלל שאנחנו בטוחים שאנחנו נחותים, נכשלנו בסוף. בית"ר צריכה לצאת עם אמונה ועם ביטחון, כי אפשר לעשות את זה, ולא להתבלבל, אני לא מזלזל בדנים, ממש לא. "אנחנו בית"ר, ואנחנו ננצח".
קודם כל בנושא החיזוק: עשינו את החיזוקים שאנחנו צריכים הבאנו מגן ימני ברמה גבוהה, חזק , מהיר, מועיל הן בהתקפה והן בהגנה, יודע לכבוש שערים, לבשל, בעיטות חזקות גם מרחוק, שחקן שיעזור לנו מאוד. אמנם קורנפיין לא היה הנקודה החלשה אבל הבאנו גם שוער טוב לא פחות טוב ממנו אם לא יותר. הבאנו את עושה המשחק הכי טוב שקבוצה ישראלית יכולה הלביא והשארנו את כל שאר השלד מהשנה שעברה כולל מילו מירוסביץ' ודרק בואטנג שהם הזרים היחידים מאשתקד שהוכיחו את עצמם אצלנו. רומולו הוא סימן שאלה אבל יש לו את הנתונים כדי להצליח, גבוהה, עם משחק ראש מצויין, יכולת להבקיע שערים וגם חוסן גופני שייתן לנו אופציה נוספת בהתקפה, אופציה של משחק גובה טוב ברחבה, מה שלא היה לנו אשתקד. סה"כ בקיץ הזה בית"ר עשתה חיזוקיים ראויים מלבד רומולו שהוא עדיין בסימן שאלה. בכל הנגוע למשחק מול קופנהאגן: הם פיבוריטים, הם טובים יותר, הם עשירים יותר, הם מנוסים יותר והם בעלי הסיכויים הגבוהים יותר לעבור אבל זה לא מבטיח כלום, הרבה תלוי במשחק הראשון.
בית"ר: בן יוסף ובן שושן לא ישחקו בקופנהאגן http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/911747/DSCF7770-(Small)_a.Xxx שני השחקנים לא ימריאו עם האלופה לקראת המשחק בסיבוב השני של מוק' האלופות. הבלם: "מקווה להיות כשיר למשחק הגומלין בארץ". מירוסביץ' נרשם בסגל, אופ"א הודיעה: "בית"ר עמדו בזמן, כעת שישלחו לנו רשימה מעודכנת" http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1178338/schwartz210707sport-187_wa.Xxx יצחק שום. לשמחתו, מירוסביץ' נרשם בזמן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3430586,00.html
האמת, בן שושן הוא לא מכה יש לנו ספסל רחב ועמוק בעוד שחקנים מצוינים, אם כבר בן יוסף הוא אבדה. למרות שסביר להיח שגרשון ובנאדו ישחקו, אבל כרגע אין לנו גיבוי מספיק טוב למקרא של פציעה או משהו של אחד הבלמים.