בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. בית"רי מלידה Member

אני לא בטוח, אבל תמיד אפשר לרצות יותר...ארקדי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. itzik zohar #20 Member

טלספורט זה אתר שתמיד יבוא נגד בית"ר, אני לא מבין מה אתה נכנס לשם. דבר אחד חיובי על בית"ר אין להם

3. בית"רי מלידה Member

תקרא שוב מה כתבתי:

4. *הפועל-רעננה* Member

5. Fabio Junior Member

לא במקומו, כתבו שבמידה והוא לא יוכל לשחק בליגת האלופות ישחררו אותו וינצלו את המשבצת של הזר, לוו דווקא בעמדתו של מירוסביץ' (אני הייתי מעדיף לשחק שם עם יצחקי)

6. Don Joan Roman Member

מירוסביץ' בא על תקן שחקן ספסל ואם הוא לא יוכל לשחק מול קופנהאגן ויחליטו לא להחתים אותו, הייתי מאוד שמח אם בית"ר תחתים את הברזילאי טיאגו ריביירו.

Last edited by a moderator: Jul 27, 2007
  7. בית"רי מלידה Member

בית"ר הפסידה את טודור קולב- חתם באאכן הגרמנית.

במשחק אימון אחרון לפני קופנהאגן מנצחת בית"ר 3:0 את נצרת עילית מצמד של יצחקי ושער נוסף של חן עזריאל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3430246,00.html

8. 1936FCBJ Member

לא חושב שבית"ר תוותר על מירוסביץ' אחרי כל מה שהיא עברה כבר,
    אולי זה סתם מיקוח דרך התקשורת...

בעסה שזה קורה גם השנה, כוס אחטק האוניבירסדד האלה, מה הם חיים בדיליי?

Last edited: Jul 27, 2007
  9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

תיהיה בטוח שבית"ר לא ימכרו אותו, הוא השחקן הנוער עם הפוטנציאל הכי גבוה שיצא מבית"ר בשנתון הזה של הנוער אולי ביחד עם מויאל. אם זה יקרה ובית,ר תמכור אותו מה שלא נראה לי זאת תיהיה אחת הטעויות הגדולות של בית"ר ושלא נדבר על זה שהוא יעבור ליריבה לצמרת.

זה ידוע לכל עם ישראל אבל בכל זאת אני יגיד את זה, יש בעיה להביא שחקנים זרים ברמה גבוה לארץ מהרבה סיבות. "המצב הביטחוני" (בחו"ל יודעים לעשות רק רע לתדמית של ישראל ומפרסמים של כל פעם פיגועים למרות שאין כבר הרבה זמן), הרמה החלשה בליגה, הכסף בארץ שהוא לא גדול לעומת הליגות במזרח אירופה שמתפתחות ועוד כמה סיבות. אם בית"ר הייתה משחקת בפריימרליג היא היתה מקבלת לעונה 60 מיליון ליש"ט על פרסום כרסטיסים וכל שאר הדברים האלה. קבוצות בדרג בינוני כמו בירמניגהאם ושפילד יכולים להביא שחקנים ברמה לקבוצה שלהם למרות שהקבוצות האלה לא חזקות (ועזבו בצד את זה שהם משחקים בפריימרליג). אני דווקא חושב שאלברז שחקן מצויין שיתרום לבית"ר הרבה, והוא לבטח עדיף על יואב זיו או כל מגן ישראלי.

משחק כמו קופנהאגן הוא לא משחק בו אפשר לבנות על שחקן שעדיין לא שיחק משחק מלא בבוגרים של בית"ר. גם במקום מי תכניס אותו לסגל למשחק? יצחקי, תמוז, רומולו, בן שושן? או רק במקום בן שושן ואני לא חושב שזה יקרה.

אל תדאג יש לבית"ר סמל על החליפה, בתמונה הזאת פשוט אין. אני ינסה למצוא תמונה עם הסמל.

אני זוכר שהוא כן השחקן שמרוויח הכי הרבה משהו כמו 700-800 אלף אירו. אולי עכשיו יש מישהו שמרוויח יותר אבל לא חושב. אבל אני לא חושב שזאת הסיבה שבגללה הוא ממורמר.

10. בית"רי מלידה Member

יש לו סיכסוך משפטי עם הסוכן שלו, על עניין כספי. לך תדע אם הסוכן לא הטיל עיקולים זמניים על חשבונות הבנק שלו.אני זוכר שהיתה לו"בעיה" עם הדרכון, אולי זה רמז למה שקורה איתו.

הוא שחקן טוב מאוד, אין ספק בכלל, אבל 800 אלף דולר? נראה לי מוגזם, מצד שני לא אני משלם.

11. Don Joan Roman Member

אין שום בעיה עם קאתוליקה שם מירוסביץ' כמו בן בית ומאוד אהוב על כולם, השחרור מתעכב בארגנטינה אצל ראסינג קלוב ששם הבעלים הנוכחי וכל בעלי הדעה לא ממש אוהבים אותו.

נכון, כזכור בשנה שעברה בואטנג הסתכסך או משהו דומה עם הסוכן שלו והאחרון הוציא צו עיקול על משכורתו של בואטנג עד תום הבוררות.

12. Spanish Weapon Member

מירוסביץ' שחקן יותר מדי טוב, בטח שלרמה הישראלית, מבשביל שבית"ר תוותר עליו בקלות דעת.
    הוא בין הזרים עם הרקורד הכי טוב שנחתו בארץ,את עונת ההתאלקמות שלו הוא עבר בצורה די סבירה,אני
    מניח שהשנה הסבלנות של בית"ר תישא פרי אם הוא באמת יממש את הפוטנציאל שלו.
    עושה רושם שהוא די נלהב לחזור לבית"ר,הוא לא מרגיש שהוא עושה טובה למועדון ולאוהדים שהוא מגיע
    לשחק בקבוצה(בניגוד לבואטנג שעושה שביתות איטלקיות),משהו שמאוד חשוב לבית"ר ולמועדון מהבחינה
    המנטלית והמקצועית.

13. Don Joan Roman Member

גם בואטנג לא מרגיש שהוא עושה טובה שהוא משחק כאן, הוא פשוט מאוד רוצה לקבל את הכסף שמגיע לו ולפרנס את משפחתו, אבל הסוכן המעצבן שלו מונע זאת ממנו.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

גם אני שמעתי על הפרשה הזאת עם הסוכן שלו, וכנראה שזאת הסיבה, אבל אתה כתבת שהוא ממורמר בגלל זה ששחקנים בינוניים ממנו מרוויחים יותר ממנו וזה לא המצב.
    אם גרשון מרוויח כמדומני 450 אלף דולר ועידן טל 520 אלף בערך אין סיבה שהוא לא. אני כמעט בטוח שהוא מרוויח בין 700 ל-800 אלף.

15. Don Joan Roman Member

בואטנג מרוויח בבית"ר 850 אלף יורו לעונה אבל שוב הבעיה היא שבגלל הסוכן הוא לא מרוויח כלום והכל מעוקל.