עזוב את השערים. מה כבר הוא עשה חוץ מלהחמיץ כמו חלוץ סוג ז'? היו משחקים שבהם הוא הרים את בית"ר מהקבר אבל הוא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להוכיח את עצמו וזה פשוט לא קרה
כשאתה מוציא שחקן החוצה, אתה גומר לו את הביטחון, במיוחד שהוא שחקן צעיר. אבל עזוב: רציתם רכש, קיבלתם רכש. תתפלל שזה לא עוד שוונקי, או פביאני "התותח"... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אבל הוא קיבל הזדמנויות גם אחרי שהוא איכזב והוא לא עשה איתן כלום. אני כבר לא יודע מה זה השחקן הזה, מצד אחד היו לו משחקים שהוא ציל את בית"ר ומצד שני אני זוכר לו את המשחק מול בני יהודה (?) שהוא בא מול השוער ניסה לעבור אותו ופשוט לא הצליח שהיו לידו שני שחקנים ולא היה מצב של נבדל. אני לא יודע מה לחשוב עליו כבר.
אין לכם סבלנות לשחקני נוער, אז תרוצו עשר פעמים בשנה לנתב"ג לקבל כל מיני הומלסים מדרום אמריקה ש"אוהבים את הקהל" , או את היחסי ציבור שהאינטרסנט שלהם עושה להם.
למה? שברק יצחקי היה בתקופה לא טובה (הייתה לו תקופה לא טובה למלך הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אני המשכתי לאהוב אותו והאמנתי שהוא יחזור לעצמו כי ראיתי שיש לו את זה.
הומלסים אה, אתה לא מתבייש אה? 2 שחקני נבחרת צ'ילה הם הומלסים? שחקן נבחרת גאנה הוא הומלס? מספיק לדבר שטויות, בקבוצת כדורגל יש מקום גם לזרים טובים(ולבית"ר נכון לעכשיו יש ארבעה כאלה כשאחד בסימן שאלה), גם לשחקנים טובים מבחוץ וגם לשחקני בית, בסופו של דבר מי שטוב משחק. והמשחק שאתה מדבר עליו G'iallo Totti זה היה משחק מול מכבי הרצליה, פירגנו 2:1 ובן שושן במקום למסור לתמוז שיעשה 2:2, ניסה לעבור את השוער, אבל סלחתי לו על זה ומן הראוי שתסלח לו גם אתה, אחריי הכל הוא שחקן בית.
מה הזלזול בבשן שושן?הוא פתח את העונה די טוב והוא שחקן מצוין מפוצץ בפוטנציאל.אבל משום מה בן שושן וגם ברוכיאן לא קיבלו הרבה דקותת אצל מזרחי. הומלסים?כרגיל,מסע הפסימיות לגבי כל אחד.מה אתה רוצה מהזרים שאני יבין,ארבעתם שחקנים מצוינים,אני לא מבין מה אתה רוצה מהם.יודע מה מירוסביץ' לא ריצה אותך העונה ,בסדר, זו הדעה שלך. אבל בואטנג?איך אפשר להגדיר שחקן כזה כהומלס.
קיבל גם קיבל. הוא לא מפוצץ בפוטנציאל, אין לו דריבל יותר טוב משל ברק יצחקי, אין לו את החוכמה של ברוכיאן. שחקן בינוני-
ברוכיאן לא קיבל דקות, בן שושן דווקא כן אבל את בן שושן הציבו בתור קשר ימני שאמור לרדוף אחריי המגן וגם לעזור בהתקפה בלחרוש על הקו כשבעצם הוא חלוץ שיודע להצטרף ולעשות בלאגן ברחבה.
ברק יצחקי הוא ווינר, והיה לו גם מזל שהיה לו מדריך מצויין: טיבריוס דאראו. אם לא הוא, יצחקי לא היה מתגבר על הפציעה הקשה שלו. אבל חכה: עוד מעט קאלה מתאזרח, ויביאו עוד הומלס מדרום אמריקה, בשיטה של "אמיגו מביא אמיגו", וגם יצחקי יירד לספסל. ואמוס נתב"גוס!
גם חלוץ נתנו לו הזדמנות, גם קשר ימני נתנו לו הזדמנות, בלי תירוצים. הוא פשוט לא סיפק את הסחורה, ואם כבר היה תפקיד שהוא טוב יותר בו, זה קשר ימני.
במשחק היחיד בו הוא שיחק בתור חלוץ חוד הוא גם הבקיע שער ניצחון בנגיחה. לרוב הוא שיחק כקשר ימני שחורש את הקו ומנסה להגביה לראש של חלוץ(ושתיי החלוצים תמיז היו נמוכים) וגם רודף אחריי המגן שלו לעשות הגנה. והתפקיד הכי טוב בשבילו הוא קיצוני שמאלי/ימני ב4:3:3 חבל סתם להתווכח.
אל תשווה בינו לבין יצחקי.אוקיי יצחקי יותר טוב ומוכח,אבל לבן שושן כן יש את הפוטנציאל הגדול.הוא שחקן מצוין והראה כמה פעמיים שהוא יכול ליותר ממה שחושבים עליו.חלק מי זה התבטא בזימונו של בן שושן על ידי קשטן לנבחרת.