בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Dimitar Berbatov Member

כן, התפקיד החדש. גם במכבי יפו וגם בהפועל ת"א אפק שיחק בקשר ימני וכבש גם לא מעט שערים. כמגן ימני אפק כשלון טוטאלי. אין לו את היכולות ההגנתיות (מישהו אמר קרואטיה?), והוא רק עושה חורים בהגנה. אבל כמחליף ליצחקי בעמדת הקיצוני הימני הוא לא רע בכלל.
    אני לא אומר שאפק שחקן גדול, אבל להגיד שהוא חלש, שהוא לא מתאים לבית"ר זה לא נכון.

אני דווקא מסכים איתך. לדעתי עושים מבן שושן הרבה יותר ממה שהוא. בן שושן הוא אחד השחקנים הכי לא יציבים בכדורגל. הוא פתח את העונה בסערה, כבש, בישל, הצליח בנבחרת והיה בכושר מצוין. אבל כשהוא נכנס לתקופה רע, הוא לא יכול לצאת ממנה. אני לא חושב שצריך להשאיל את בן שושן, אין לנו גיבוי לזנדברג בשמאל חוץ מעמית.

על ברוכיאן אי אפשר להגיד שהוא לא מתאים לקבוצה מהסיבה הפשוטה שהוא לא מקבל מספיק דקות משחק וכשהוא מקבל אותן זה בתור קשר ימני או שמאלי, וואטאבר. תאמינו לי שאם אבירם ישחק במרכז הוא יצליח בגדול. והוא דווקא כן מתאים למערך של שומי. במערך של שומי, טל צפוי לשחק יותר קדימה ובואטנג ואלברמן יותר מאחורה. ברוכיאן יכל להצליח מאוד בתפקיד של טל, אבל אחרי שמירוסביץ' הגיע עבדו תקוותי...

2. גוב האריות! Member

תיראה אני לא מגיב לשמועות אני עד שאני לא רואה אותו במגרש אני לא אומר כלום כי הוא יכול להיות שחקן טוב אבל מצד שני להיות עגלה ולאכזב נקווה לטוב ממנו.

3. Don Joan Roman Member

גם בן שושן, גם ברוכיאן וגם אפק מתאים מבחינה מקצועית קלבוצה הבעיות הם שבניגוד לבן שושן, על המשבצת של אבירם יש 2 שחקנים טובים ממנו שגם מוערכים על ידי הקואץ' יותר ממנו: מירוסביץ' וטל ועל המשבצת של אפק יש 2 שחקנים שאחד מהם טוב ממנו בהרבה ואחד עם הכוונה נכונה תוך שנתיים-שלוש יהפוך לשחקן מהמובילים בליגה ואילו על המשבצת של בן שושן יש רק שחקן אחד ראוי: מיכאל זנדברג.
    ולכן את ברוכיאן צריך להשאיל, את אפק למכור ואת בן שושן להשאיר.

4. בית"רי מלידה Member

צריך למכור את כל שחקני הבית, ולחסל את מחלקת הנוער - זה סתם בזבוז כספים.

במקום זה צריך רק רכש, ורכש ,ורכש, כי זה מה שהקהל רוצה, אז תנו לו רכש!

ממילא בעל הבית בקושי ישראלי, היו"ר בכלל לא ירושלמי, אז צריך ללכת עם זה עד הסוף: לפטר את קורנפיין, לזרוק את נידם, את הרוש, וגם את דני גרעפס. יש מספיק פועלים זרים שאין להם מה לאכול.

בית יצור תרנגולות רוסיות = בית"ר.

5. Don Joan Roman Member

כן הבנו אותך, אתה לא צריך לכתוב את אותה הודעה מאה פעם.

6. בית"רי מלידה Member

טוב שאתה מבין, על הכיפק!

7. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אין לי מושג מי זה אריה סולניק הזה, אבל עדיין הנתונים שלו לא מרשימים, גם שוונק כבש 14 שערים ואף היה הסגן מלך שערים בברזיל, זה עזר לו בבית"ר? לא הוא כבש רק שני שערים, אומנם חשובים נגד מכבי פ"ת ומכבי חיפה אבל תקופה דלה מאוד.
    אז מה אם הוא מועמד ללה קורוניה, גם עוד גולן היה מועמד לאלקמאר, לשפילד, לק.פ.ר ועוד כמה קבוצות, אבל שחקן טוב הוא ממש לא.

די נמאס לשמוע את זה כל פעם מחדש, נמאס שאומרים לך כבר שזה לא רק בבית"ר אלא בכל העולם, אבל לא קשה לך להקשיב. גם מנצ'סטר יונייטד, אסטון וילה, ליברפול ואולי עוד כמה קבוצות נרכשו ע"י מיליארדרים שכל מה שהם רוצים הוא להרוויח כסף על חשבון הקבוצות שלהם, והקבוצה עצמה לא מעניינת אותם, אבל בשורה התחתונה בלעדיהם אין להם מספיק כסף להתחרות בליגה. אם האמריקאים לא היו רוכשים את ליברפול היה להם כסף כדי לקנות את טורס?
    מה לעשות שהכסף משתלט על העולם, אבל קשה מאוד לקבוצה להצליח בלעדיו. יש קבוצות שמצליחות ללא כסף אבל הם לא יצליחו לאורך זמן.

8. XabiAlonso Member

אף אחד לא מוכר את שחקני הנוער של בית"ר- בסה"כ משאילים אותם שישתפשפו קצת.
    עובדה שבסגל של בית"ר נכון להיום נמצאים דנין, יצחקי, ברוכיאן, עזריאל, בן שושן. ככה שלבית"ר נותרה עוד זהות.
    האליפות ההיסטורית של הפועל חיפה בשנת 99' הייתה ללא שחקן בית בהרכב ואני לא מאמין שלמישהו היו תלונות. אמרו תודה רבה על האליפות היחידה בהיסטוריה של המועדון.

9. בית"רי מלידה Member

יצחקי לא שחקן בית.

אין לאף שחקן בית סיכוי אפילו לראות את הספסל, אז מה הטעם לגדל נוער?

תסגרו את הנוער לגמרי ,וזהו.

אני במקום ברוכיאן הייתי הולך לשחק אצל שחר בחיפה. בבית"ר הוא ייגמר לחלוטין.

גם דוד אמסלם לא יראה דשא - קפטן על הספסל...

העיקר שתמשיכו לצעוק "מה עם חלוץ? " ...." למה אין 5 זרים? " ....ואחר כך פתאום תגידו: " למה אין נוער? " http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

קהל דפוק!

10. Sergio Ramos Member

צריך להבין שהיום הכל כסף,ללא כסף הכדורגל לא יחזיק מעמד.היום זה לא תקופת שנות ה70.אין מה לעשות היום הצלחה תלי בכסף ובמשקיעים מיליונרים עד מיליארדים כמו ארקדי.אין מה לעשות זהו הכדורגל המודרני של היום.

11. Don Joan Roman Member

אצל שחר הסיכוי של אבירם לשחק עוד יותר נמוך מאשר בבית"ר.

יפה שאני מדבר על רומולו ואתה מזכיר לי את שוונקי.
    אולי כשאתה מדבר עליהם אני אזכיר לך את שאלוי?
    אל תשפוט שחקן לפי שחקנים אחרים אלא רק לפי היכולת שהוא מציג על המגרש וכל עוד לא ראינו את רומולו משחק אנחנו לא יכולים לקבוע גלביו כלום.

12. בית"רי מלידה Member

בדיוק הפוך - שם הוא יהיה מהר מאוד שחקן הרכב ליגיטימי.

שחר לא מטומטם כמו ארקדי להביא שחקן ספסל ב 500 אלף דולר.

13. Don Joan Roman Member

שמה הוא לא יהיה שחקן הרכב לגיטימי כי רוני לוי יעדיף לשים אפילו את אלון חרזי כקשר אחורי ולא לתת לשחקן צעיר דקות משחק.

Last edited by a moderator: Jul 22, 2007
  14. בית"רי מלידה Member

מי שמקשקש זה אתה - חרזי ואבירם לא באותו תפקיד.

תמשיך לצעוק "רכש רכש" - עוד מעט קאלה מתאזרח, אפשר להחתים עוד חתול דרום אמריקאי בשק.

15. FelaKaT Member

שחר גם לא קרוב להיות עשיר כמו גאידמק כדי להרשות לעצמו לשפוך סכומים כאלו.

הפכת את הדיון הזה למאוס-אולי תפרוש שוב?

Last edited: Jul 22, 2007